Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Aivis.pl

Veriosv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Amigo.Gatuno, 18 Mar 2016 - 14:49, napisał:

zostaliście przy drużynowych dungeonach (świetna sprawa) czy odstąpiliście od tego pomysłu?

Niestety przegłosowali tę sprawę i zrobiliśmy dungeony solo.

Demokracja demokracją, ale coś co mogło was wyróżniać wyjebaliście tylko dlatego że paru dzieciaków 6-12 kliknęło nie tą opcje w ankiecie- szkoda wielka. Zadna przyjemność ubić bossa solo, dlaczego nigdzie nie wymyślą/dodadzą jakiegoś wywania jakim np. był smok na PL' gdzie na poczatku bez zgranej ekipy było cięzko, ale za razem wesolo i była jakaś satysfakcja z pokonania takiego dungeonu. Może to jeszcze przemyślicie i coś dodacie, naprawdę ciężkiego- z elitarnym dropem, oczywiście z minimalną szansą na jego drop żeby coś znaczyło jego posiadanie.

kSdPYbS.jpg

• Odpowiedzi 204
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Amigo.Gatuno, 18 Mar 2016 - 14:49, napisał:

zostaliście przy drużynowych dungeonach (świetna sprawa) czy odstąpiliście od tego pomysłu?

Niestety przegłosowali tę sprawę i zrobiliśmy dungeony solo.

Demokracja demokracją, ale coś co mogło was wyróżniać wyjebaliście tylko dlatego że paru dzieciaków 6-12 kliknęło nie tą opcje w ankiecie- szkoda wielka. Zadna przyjemność ubić bossa solo, dlaczego nigdzie nie wymyślą/dodadzą jakiegoś wywania jakim np. był smok na PL' gdzie na poczatku bez zgranej ekipy było cięzko, ale za razem wesolo i była jakaś satysfakcja z pokonania takiego dungeonu. Może to jeszcze przemyślicie i coś dodacie, naprawdę ciężkiego- z elitarnym dropem, oczywiście z minimalną szansą na jego drop żeby coś znaczyło jego posiadanie.

To już nie te czasy że wypady na dungeony szło się z kilkoma osobami z gildi.

Teraz dużo osób gra solo, wiem można znaleźć kogoś kto pójdzie z nami na tego dungeona ale nie każdemu chce się szukać, wkońcu to serwer easy więc powinny być solo to dungeony.

Jeżeli chcesz robić grupą to idź na jakiegoś mediuma lub harda bo praktycznie na każdym easy są solo.

Opublikowano

Jak się komuś nudzi to polecam potwerkować do Rihanny ft. Drake

#aw

- Czy pety z isa będą różnić się czymś od tych startowych? Czy to wszystko tak samo wygląda?

- Te sety poboczne to są do expa, czy pvp też jakiś #sztos?

- Planujecie np. reklamę na YT puścić u Perfecta np? Bo to raczej jeden z najlepszych ytberów.

- Kiedy planujecie włączyć forum?

1. Petów nie ma w is'ie każdy ma jeden do wyboru w gui i zostaje on przypisany do postaci :) Można sobie zmieniać, ale wtedy też bonusy tracimy i wgl.

2. Do pvp

3. Jak na razie seria u WeeZiego jest, po starcie rozpromujemy na większą skalę serwer :) Czekamy aż zapowiedzi nagrają YT i też na odpowiedź perfecta.

4. Dzisiaj jeszcze

Jaki skład teamu?

Skoro start jutro, to macie czas na dodanie BS do clienta.

Bs już dawno dodany kolego ;)

A co z tym Teamem? ;)

Vertis, Kacper ;)

Powiem tylko tyle ze jesteście nie godni zaufania i wasze słowo nie ma pokrycia czynem ciagłe przekładanie startu to coś co was juz w zapowiedzi skreśla. Myślę że jutro tez wam się nie uda. Nie pozdrawiam.

Jutro oficialny start i już nie przełożymy, daj nam jeszcze jedną szansę jesteśmy tylko ludźmi ! :)

Jeżeli zobaczysz forum z tym stylem co poniżej wykorzystane przez kogoś innego niż @Veriosv proszę o poinformowanie mnie o tym. 

Ponieważ poprzedni właściciel nie wywiązał się z umowy, sprzedając moją pracę bez mojej zgody poniesie on tego konsekwencje. 

Co do serwera to wstrzymam się na chwilę obecną, ale mam nadzieje, że wyjdzie tak jak jest teraz ukazywany. Bez błędów i z pełnym zaangażowaniem. 

Mamy także nadzieje, że tak pozostanie oraz dzięki za wypowiedź ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...