Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Altaris2.pl

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer zapowiada się zajeb*ście. Oby taki był po starcie. :D

Od dawna czekam na takiego harda. Na pewno zawitam z ekipą. :)

Bardzo się cieszymy, czekamy na Was.

Taki Hard z taką reklamą nie ma prawa bytu.

Stawiacie taki serwer takiego typu to musi być szał kosmos rozgłos.. A tutaj cicho jak na pustyni. 

Hard z ok 400-500 Online to nie jest serwer.

Powodzenia! 

Skąd Ty w ogóle wiesz jaka jest reklama?  :lenny: Mamy wykupione serwie u Youtuberów oraz zapowiedzi co mam jeszcze wykupić reklamę w TVN albo Polsacie bo startuje z Hardem?  :lenny:

Nawet jeżeli będzie 300 osób będziemy o nie dbać i z każdej ilości będziemy się cieszyć :)

Pozdrawiam i pomyśl troche.

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W jaki sposób zwiększa się poziom konia?

Czy będą poprawione niektóre klasy, tak jak np. u archera skrócone animacje?

Ogólnie jestem ciekawy tego serwera. Co do administracji to nie mam co oceniać, bo żadnego admina nie znam. Jeżeli będziecie na tych eventach dopełniać swoich obowiązków i nie tylko na nich to już serwer dużo zyska. Zazwyczaj właśnie admini lecą w kulki po jakimś czasie, ale ja wierzę, że zawsze może się trafić dobra, odpowiedzialna i ambitna administracja. Co do IS to nie ma co narzekać, nawet jakby był droższy to bym nie miał nic przeciwko, bo Ci co mają więcej czasu to sobie na dropią itemków, a inni często wolą poświęcić jakiś wkład finansowy, żeby szybciej coś osiągnąć. Ja nigdy do topki nie leciałem, ale nagroda przyciągnie parę osób. Chętnie wbije na wasz serwer, ale lepiej byłoby też gdybyście ponaprawiali niektóre klasy, aby zwiększyć bilans. Czekam na następną prezentacje. Pozdrawiam

Opublikowano

W jaki sposób zwiększa się poziom konia?

Czy będą poprawione niektóre klasy, tak jak np. u archera skrócone animacje?

Ogólnie jestem ciekawy tego serwera. Co do administracji to nie mam co oceniać, bo żadnego admina nie znam. Jeżeli będziecie na tych eventach dopełniać swoich obowiązków i nie tylko na nich to już serwer dużo zyska. Zazwyczaj właśnie admini lecą w kulki po jakimś czasie, ale ja wierzę, że zawsze może się trafić dobra, odpowiedzialna i ambitna administracja. Co do IS to nie ma co narzekać, nawet jakby był droższy to bym nie miał nic przeciwko, bo Ci co mają więcej czasu to sobie na dropią itemków, a inni często wolą poświęcić jakiś wkład finansowy, żeby szybciej coś osiągnąć. Ja nigdy do topki nie leciałem, ale nagroda przyciągnie parę osób. Chętnie wbije na wasz serwer, ale lepiej byłoby też gdybyście ponaprawiali niektóre klasy, aby zwiększyć bilans. Czekam na następną prezentacje. Pozdrawiam

Medale konne można czytać co 30min. Balans postaci będzie z pewnościa wyrównany tak jak powinno być. Eventy zawsze będą organizowane o czym się na pewno ludzie przekonają. IS będzie tani, nie chcemy wykorzystywać ludzi, maszyna będzie opłacana z własnej kieszenie jeżeli serwer nie będzie zarabiać.

Zapraszamy i pozdrawiam.

Opublikowano

typowe

hui wam w dupe wy kur.wy jeban.e :D

Nie rozumiem Twojego bezsensownego spamu. Po co piszesz takie rzeczy które wgl nie są na temat?

Opublikowano

Szkoda tylko, że starcik w sobotę, ale może na tym serwie cierpliwość się opłaci ;) Jak ktoś chętny 16+ pograć ze mną na starcie to piszcie PW. Ja raczej skuszę się na szamana smoka :)

Bardzo cieszymy się z tego powodu.

Informacja

Forum tymczasowo wyłączone trwa dokładne przenoszenie bazy oraz plików na nową, wiekszą maszyne. Zapraszamy niedługo

Opublikowano

Wbijam z ekipą :) ile przedmiotów będzie można kupić z is za 100 zł? I czy będą przelewy na większe kwoty 500+?

morandi20 Zapraszamy serdecznie. Te 500zł to sobie zostaw na potrzebniejsze rzeczy :D. Za 100zł kupisz IS exp oraz PvP. Nie licząc oczywiście własnych zapotrzebowań takich jak miksturka śmierci, PPK, lizak.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Kiedy strona i download?

Dodajcie możliwość wymiany ku np 2x silne za 1 aurę itd. oraz normalny drop zmianek z mobow lub szkat bo na początku nie będzie czasu na dungi a eq trzeba wybonowac chociaż troszkę :)

Opublikowano

Wbijam z ekipą :) ile przedmiotów będzie można kupić z is za 100 zł? I czy będą przelewy na większe kwoty 500+?

morandi20 Zapraszamy serdecznie. Te 500zł to sobie zostaw na potrzebniejsze rzeczy :D. Za 100zł kupisz IS exp oraz PvP. Nie licząc oczywiście własnych zapotrzebowań takich jak miksturka śmierci, PPK, lizak.

Pozdrawiam!

właśnie teraz napisałeś sam pod co stawiasz Serwer.. :)

Oczywiście nie polecam Projektu. Serwer postawiony typowo pod zarobek zwijam kase znikam ;)

A dwa Administracja na niskim poziomie nie doświadczona. 

Trzy trochę rzeczy kopiuj wklej.. 

Powodzenia ! :)

Opublikowano

Jeżeli bedzie 300-400 osób czy nawet 500 to nie ma sensu ten hard :)

Na Hardzie musi grać minimum 800 osób +!

Zobaczymy jak będzie :D 

Pozdrawiam!

właśnie teraz napisałeś sam pod co stawiasz Serwer.. :)

Oczywiście nie polecam Projektu. Serwer postawiony typowo pod zarobek zwijam kase znikam ;)

A dwa Administracja na niskim poziomie nie doświadczona. 

Trzy trochę rzeczy kopiuj wklej.. 

Powodzenia ! :)

Nie wiem czy Ty potrafisz czytać, każdy kto pyta o IS'a odpowiadamy że tani i że za mniej więcej 50zł kupisz fulla. Nie wiem może Ty na Harda lub inne serwer wydawałeś jeszcze mnie dlatego twierdzisz że jest pod IS'a. Może być też opcja że zrozumiałeś " Te 500zł to sobie zostaw na potrzebniejsze rzeczy  :D. " 

tak że " Zostaw 500zł na inne rzeczy z IS ". Miałem na myśli na potrzebniejsze rzeczy w życiu realnym :). Nie wiem po czym twierdzisz że serwer pod zarobek skoro mamy niższe ceny niż w biedronce i tesco razem wzięte :lenny: . Skąd masz informacje że administracja nie doświadczona? Indiana Jones Ci powiedział ?

Kopiuj wklej to nie powiem brzydko co się stało xD  :((  :lenny:  :yay:

DAWAC REKLAME I LECIMY JUZ JUTRO!!! Ogień! :D

No będzie się działo :D o 19:00 Zaczynamy wy Wyścig !  :yay:

Opublikowano

Kocham te pseudo smieszne Teksty wydam 2000zł na IS top1 jest moja :D i tak dalej Kocham to 99% te osoby które wydają niby tyle kończą na 10lvl 

Pytanko: Reklama u kogo jest wykupiona mam tu na mysli serie u yt /fb/i tak dalej mam nadzieje ze +600 bd przynajmniej inaczej nie widze sensu grania 

Kiedy prezetacja kiedy zostanie uzupełniona ?

Opublikowano

Kocham te pseudo smieszne Teksty wydam 2000zł na IS top1 jest moja :D i tak dalej Kocham to 99% te osoby które wydają niby tyle kończą na 10lvl 

Pytanko: Reklama u kogo jest wykupiona mam tu na mysli serie u yt /fb/i tak dalej mam nadzieje ze +600 bd przynajmniej inaczej nie widze sensu grania 

Kiedy prezetacja kiedy zostanie uzupełniona ?

No niestety tacy są ludzie, tacy którzy nie wydają czasami dalej dochodzą.

W oficjalnej pełnej prezentacji która pojawi się dzisiaj o 19:00 zobaczysz kto będzie nagrywać serie i gdzie będzie reklama. 

Pozdrawiam Cię

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...