Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Altaris2.pl

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@SirDanUK Jak z reklamą kto będzie prowadził serie na tym serwie??

@SirDanUK Jak z reklamą kto będzie prowadził serie na tym serwie??

Weeedok Jest ich kilku na pewno usłyszysz, udostepniamy filmy i zapowiedzi na Naszym FanPagu. Pozdrawiam

Aktualnie : Adaś | Dezan | Mateo | KireK | BaDI | I cały czas ich przybywa. Nie każdy jest wolny i nie każdy chce serie | zapowiedz z harda. Pozdrawiam Cię!

Weeedok zapowiedzi już są dodawane z MPC zostaną również GP oraz serie od początku czyli soboty. Pozdrawiam!

Opublikowano

Jesteś w stanie mniej więcej opisać jak exp będzie wyglądał?

Rescyfathe Oczywiście, z pewnością grałeś/grasz na polskim metinie wiadomo jest tam trudno, podejrzewam że znasz też serwer o nazwie Ravi*. Na Naszym serwerze exp będzie łatwiejszy niż na PL lecz trudniejszy niż na ravi. Porównując na PL maxa wbijali po około 30dniach, na Naszym serwerze zajmie to około 15/20 dni oczywiście przy ciężkim expie. Jak wspominałem wcześniej, nie będzie wielką trudnością zrobienie ekwipunku czy zdobycie dopalaczy lecz wbicie maksymalnego poziomu. Stąd też taka nagroda za 1 miejsce :)

Pozdrawiam i zapraszam do gry!

Opublikowano

Dobra, na starcie mowie do ziomka, ze ja tu topke wbijam, czasu mam tyle, ze... :D wbije na pewno z ziomkiem :)

Nawet nie wiesz jak bardzo mnie to cieszy  :yay: Dla mnie liczy się każdy gracz. Jeżeli chodzi o topke już 15 osób mi to napisało na PW i były pytania czy nagrode można zamienić na PLN.  :lenny:

Pozdrawiam i czekamy!.

Opublikowano

Nie chce sie tu chwalić, ale wiesz, 90% graczy to uczniowie, ja zaocznie chodzę, pracuje w domu, w IS'a pójdzie na start, kolega wbija buffem i bodym i będzie zarabial dla mnie, wszystko jest zaplanowane, ten iPhone jest mój :D

Opublikowano

Kim bedziecie grac bo ja woj body-Najlepsza Klasa ^^

ps.Fajnie bedzie wygrac tego I-phona ;D

Bardzo się cieszymy z tego powodu.

PS Zapraszamy na idol

Y9z4ePs.png

Opublikowano

Ten iphone to s5 czy c5 ?  I w jakim on jest stanie ? Bo nwm ile ładować w is

iPhone 5 czarny. Mam go już dłuższy czas. Pudełko nie jest zapakowane w folie lecz iPhone był tylko 1 raz włączony aby sprawdzić czy działa i tyle. Nie był nigdy używany i ma nadal folie oraz paragony gwarancji. Operator Three lecz nie ma simlocka co znaczy że działa na każdą kartę. Pozdrawiam Cię i zapraszam do gry

Opublikowano

Jak z pelerynką? Ciekawe ile bedzie osób na starcie :)

Jedna pelerynka na stałe która jest nieskończona

Widzę, że reklama miazga.

attachicon.gifalt.png

Jeżeli myślisz że to Nasza główna i jedyna reklama to  :((  :lenny:  Zapełniamy FB jak i YT z zapowiedziami oraz serią :

https://www.youtube.com/watch?v=HEkQWnt8RAQ

https://www.youtube.com/watch?v=NZNdOV5YavE

https://www.youtube.com/watch?v=qqeMtdA2USQ

https://www.youtube.com/watch?v=ffzurjz3esw

Będzie jeszcze Dezan, Harper, BlassYaaTV :) 

Pozdrawiam Cię i zapraszam do gry. :yay:

Opublikowano

Troche ten exp przesadzony jednak

Chciałbyś aby w kilka godzina maksa wbijali na hardzie? :)

Pudełko od iPhone'a tak nie wygląda ;3

Pierwsza sprawa, jeżeli tak nie wygląda pudełko iPhona to chyba masz MAJFONA nie iPhona. Mam w domu 9 telefonów oraz 3 tablety tej marki ( nie chwalę się ). Jeżeli tak pudełko iPhona nie wygląda to w sumie już nie wiem może to ja pomyliłem...  :((

Zdjęcie które przedstawia " NIE PRAWDZIWE " pudełko jest z google. Nie chciało mi się robić zdjecia i wrzucać z telefonu dlatego może nie widzisz podobieństwa pudełka  :lenny:

Jeżeli będą jakiekolwiek wątpliwości dodam prawdziwe zdjęcie zrobione przeze mnie.

Pozdrawiam Cie.

Opublikowano

@SirDanUK rozumiem serwer serwerem ale komu chce się expić na hardzie i skonczyc po miesiącu czy dwóch to juz lepiej grac na Pl'U wg mnie pomyślał bym na waszym miejscu o tym expie lekko go zwiekszyc;)

Opublikowano

@SirDanUK rozumiem serwer serwerem ale komu chce się expić na hardzie i skonczyc po miesiącu czy dwóch to juz lepiej grac na Pl'U wg mnie pomyślał bym na waszym miejscu o tym expie lekko go zwiekszyc;)

Nie myślisz, specjalnie daliśmy utrudnienie w expie stąd też ta nagroda :) 

Wolisz expić 2/3 tygodnie i wygrać iPhona czy 2 dni i wygrać paczkę Lays'ow ? :) 

Opublikowano

o czym my gadamy jakie iphona sczerze sram na tego iphone jedna osoba wygra a ty gadasz jak bys rozdawal 100 Iphonów 

Moja S6 my w zupełności wystarczy a chce zagrac dla przyjemności a nie dla nagrody dlatego o to chodzi  abyscie nad expem pomysleli :))

o czym my gadamy jakie iphona sczerze sram na tego iphone jedna osoba wygra a ty gadasz jak bys rozdawal 100 Iphonów 

Moja S6 my w zupełności wystarczy a chce zagrac dla przyjemności a nie dla nagrody dlatego o to chodzi  abyscie nad expem pomysleli :))

Opublikowano

I serio musiałeś napisać to 4 razy? Ja tam rozumiem jak napiszesz raz. Jeżeli exp Ci się nie spodoba jest X serwerów gdzie exp będzie odpowiedni dla Ciebie. Nagroda ma na celu zwiększenie rywalizacji i emocji :) Ja tam w przeciwieństwie do Ciebie nie sram na telefon ale każdy robi co lubi ;d Pozdrawiam Cie

Opublikowano

Taki Hard z taką reklamą nie ma prawa bytu.

Stawiacie taki serwer takiego typu to musi być szał kosmos rozgłos.. A tutaj cicho jak na pustyni. 

Hard z ok 400-500 Online to nie jest serwer.

Powodzenia! 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...