Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Altaris2.pl

SirDanUK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie jak łatwo jest zdobyć system szarf / event kart i to wszystko ? Wystarczy w google poszukać a moglibyście to dodać, było by milej. Może 5'ta postać?

Kto powiedział że nie mamy takowych systemów? :D

Jeżeli chodzi o system szarf, alchemii coś z tego będzie jednak nie tak jak na innych serwerach czyli trudne do zdobycia i czasowe w dodatku losowe bonusy. Będą stałe może i trudno do zrobienia jednak wszyscy będą mieli takie same bonusy. Co do 5 postaci pomyślimy w przyszłości nad uptade :D Jeżeli będzie dużo osób za dodamy.

ωιncнєѕтєr owszem nazwy są praktycznie identyczne jednak podejrzewam że Altaris został wykupiony wcześniej bo aż 9 miesięcy temu. Dodatkowo wtedy raczej nikt nie wiedział że pojawi się serwer Antaris może z wyjątkiem administracji bo ja na pewno. To czysty zbieg okoliczności.

Dziękuje i pozdrawiam!

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja dla mnie serwer dno. Ubogi, wygląda jak sklejka wszystkiego, bo nie ma na nim nic co mogło by zachęcić. Do tego hard, a hardy żeby postały z rozsądną liczbą graczy muszą mieć "to coś", przynajmniej w minimalnym stopniu. Tu nie ma niczego. A przebarwionymi bojownikami nikogo nikt nie zachęci. Jak bym miał wybierać poszedł bym na globala ( pomijając iż gram tam cały czas ) , zresztą mało w przedziale "hard" jest wyboru, czegoś rozsądnego. 

Z mojego punktu widzenia fuszera, a już tym bardziej nagrody rzeczowe - gówno byle zachęcić naiwnych, a zanim ktoś to wygra wszyscy się zwiną i nikt tego nawet na oczy nie zobaczy. 

Nie polecam, nie pozdrawiam. Serwer to kpina. 

7812818616.png

Ludzie dzielą się na tych co grają w metina oraz na tych co mają mózg ale nie grają w Diablo 3 Mobile :) 

Opublikowano

Ja dla mnie serwer dno. Ubogi, wygląda jak sklejka wszystkiego, bo nie ma na nim nic co mogło by zachęcić. Do tego hard, a hardy żeby postały z rozsądną liczbą graczy muszą mieć "to coś", przynajmniej w minimalnym stopniu. Tu nie ma niczego. A przebarwionymi bojownikami nikogo nikt nie zachęci. Jak bym miał wybierać poszedł bym na globala ( pomijając iż gram tam cały czas ) , zresztą mało w przedziale "hard" jest wyboru, czegoś rozsądnego. 

Z mojego punktu widzenia fuszera, a już tym bardziej nagrody rzeczowe - gówno byle zachęcić naiwnych, a zanim ktoś to wygra wszyscy się zwiną i nikt tego nawet na oczy nie zobaczy. 

Każdy ma prawo wyrazić swoją opinie więc nie skomentuje tego. Jedynie wtrące się do nagród :) w dup** byłeś gó*** widziałeś może Ty byś tak zrobił żeby zachęcić graczy do grania, jednak my oferujemy prawdziwą nagrodę bez ściem a czy Ty w to wierzysz czy nie jest najmniej istotne uwierz mi. Może po prostu nie stać Cie aby za sponsorować takie nagrody i zazdrościsz ?  B)  :((

Opublikowano

Naprawdę zastanawiam się czy ludzie potrafią myśleć.

Robimy harda? Wrzućmy na niego wszystkie możliwe systemy z mpc, epvp, dev'a i innych for, zróbmy 25 setów co 3 lvl'e, dodajmy 50 ulepszaczy z każdej mapy (od m1 począwszy) bo przecież to hard! On nic nie ma! Nie wiem co Wam daje hard, który ma nayebane nowości tyle, że client waży 2.5 gb a 80% z tego pobugowane albo niepotrzebne. Hard w samym słowie ma kojarzyć się z prostotą oraz wyzwaniami. Powiedz mi czego Ci tu brakuje? Alchemia jest, dungi są, szarfy są, sklepy offline są, mapy są, drop jest.

Czego więcej wymagasz od harda? 

Opublikowano

Nagroda rzeczowa bez sensu, bo zaraz ludzie powbijają maxy, ktoś zbierze nagrody i reszta ucieknie bo nie będzie co robić.

Nie lubię hardów, przez co nie zagram, lecz mogę życzyć powodzenia.

1z67dxt.png

Opublikowano

Brak 6/7 bonu...nie zagram ;/

Ja p******e.

Ja p******e.

Ja p******e.

Ja p******e.

Ty człowieku widzisz co ty piszesz? o.O

Wymień mi co najmniej z 5 serwerów co mają 6/7 bony.

6/7 bon niszczy tylko serwery. B)

Opublikowano

Brak 6/7 bonu...nie zagram ;/

Czymejta mje bo nie wierza w to widza  :yay:  :yay:  :yay:

@anty

Jak zmianki/dodania, wymiana jest? 

Wydaje mi się że nie ma potrzeby, specjalnie do tego dodaliśmy dungeony, aby nie dropic zmianek z mobów, respów itd. Lepiej iść na "Rajd Dzikusów" Dropi 15 zmianek | 10 dodań :D 

Jeżeli będzie trzeba i ludzie będą dawać propozycje dodania wymian zrobimy to :D 

Nagroda rzeczowa bez sensu, bo zaraz ludzie powbijają maxy, ktoś zbierze nagrody i reszta ucieknie bo nie będzie co robić.

Nie lubię hardów, przez co nie zagram, lecz mogę życzyć powodzenia.

No to uciekną, jak powiedziałem serwer bedzie stać czy będzie 1000 osób czy 50 nagroda ma na celu zwiększenie rywalizacji i emocji :D 

Opublikowano

Co do sprawności to serwery tych osób są wporządku, może i wiele nie ma ale sam fakt, że będzie stał daje dużo więcej niż xxxxxx nowości i 1 miesiąc gry :)

...................\/...................

Opublikowano

­

Ale żenadaa :D, czytam wasze komentarze, srochy z Was takie że szok. Kłócicie sie o tak bzdurne rzeczy że to sie w głowie nie mieści. Który wiekszy złodziej albo kto będzie miał mniej graczy.

55 Ku do G odstrasza mocno.

30 szkatułek za bron na 75? To odstrasza jeszcze bardziej bynajmniej mnie.

Dungeony solo?

Śmieszne to że ludzie na MPC narzekają że jest mało dobrych hardów, a jak już jest to narzekają że za trudny.

Hard to ma być Hard, prawdziwi zapaleńcy metina zostaną i na pewno ich to nie odstraszy.

Ja lubię jak nie jest za łatwo, bynajmniej mam głupią satysfakcję że coś osiągnąłem.

Hard to ma być hard, poświęć 5k minut na to żeby zdobyć trute a pozniej serwer padnie na zbity ryj. Nie mam żadnych podstaw żeby ufać administracji serwera , kazdy jest przychylny i miły a pozniej wychodzi kondon z worka. Czekam, jak nie będzie dużo ludu to rzeczywiście nie bedzie problemu z KU. Czekam ;) pozdro

Opublikowano

­

Ale żenadaa :D, czytam wasze komentarze, srochy z Was takie że szok. Kłócicie sie o tak bzdurne rzeczy że to sie w głowie nie mieści. Który wiekszy złodziej albo kto będzie miał mniej graczy.

Dungeony solo?

Śmieszne to że ludzie na MPC narzekają że jest mało dobrych hardów, a jak już jest to narzekają że za trudny.

Hard to ma być Hard, prawdziwi zapaleńcy metina zostaną i na pewno ich to nie odstraszy.

Ja lubię jak nie jest za łatwo, bynajmniej mam głupią satysfakcję że coś osiągnąłem.

Hard to ma być hard, poświęć 5k minut na to żeby zdobyć trute a pozniej serwer padnie na zbity ryj. Nie mam żadnych podstaw żeby ufać administracji serwera , kazdy jest przychylny i miły a pozniej wychodzi kondon z worka. Czekam, jak nie będzie dużo ludu to rzeczywiście nie bedzie problemu z KU. Czekam ;) pozdro

No a ja kolejny raz mówie że sugerujesz się innymi serwerami i administracją :) Jeszcze nikt na Nas się nie zawiódł może dlatego że nie było kiedy. Poświeć te "5k minut " to zobaczysz czy serwer padnie na zbity ryj. Gdybym chciał to bym zrobił serwer pod IS'a i po 2 dniach zamknął :) Serwer nie jest robiony na 2 dni i nie chodzi tu o środek. Na opłaty nigdy nie zabraknie hajsu a zamknięmy go dopiero gdy ludzie sami będą tego chcieli :) Jednak postaramy się o to aby każdy gracz z uśmiechem na twrzy polecał Nasz serwer przede wszystkim z powodu administracji :) Pozdrawiam Cię i zapraszam do grania.

Opublikowano

jak nie chcę iphone'a i jakiejś gry to lepiej wbić top3 bo hwang będzie tylko jeden, tak?

Właśnie myśleliśmy nad tym i ludzie mogą być zli że 3 miejsce ma hwang więc za 1 / 2 oraz 3 miejsce będą Hwangi.

Opublikowano

­

Dungeony solo?

No a ja kolejny raz mówie że sugerujesz się innymi serwerami i administracją :) Jeszcze nikt na Nas się nie zawiódł może dlatego że nie było kiedy. Poświeć te "5k minut " to zobaczysz czy serwer padnie na zbity ryj. Gdybym chciał to bym zrobił serwer pod IS'a i po 2 dniach zamknął :) Serwer nie jest robiony na 2 dni i nie chodzi tu o środek. Na opłaty nigdy nie zabraknie hajsu a zamknięmy go dopiero gdy ludzie sami będą tego chcieli :) Jednak postaramy się o to aby każdy gracz z uśmiechem na twrzy polecał Nasz serwer przede wszystkim z powodu administracji :) Pozdrawiam Cię i zapraszam do grania.

Poświęć multum czasu , zaufaj mi, wszystko będzie dobrze. Ja jestem odpowiedzialnym administratorem i wcale nie zależy mi na pieniądzach tylko na dobrej opinii i serwerze. Takich jak Wy było od groma , zostało na polskiej scenie prywatnych serwerów garstka. Nigdy nie zabraknie hajsu na opłaty , te bajki o opłaconych serwerach na 2 lata z góry też słyszałem. 

ZAGRAM, skoro cechujecie sie jakością to też od Was wymagam czegoś więcej. Zobaczymy jak to będzie. Reklame macie? Byle nie u martwych youtuberów itp. Teraz jest okres dla Was dobry , wykorzystajcie to że Na*** to niewypał , Rev** to przeżytek a Dreikon to nuda. Na scenie HARD macie pole do popisu . pzdr

Opublikowano

­

Dungeony solo?

Poświęć multum czasu , zaufaj mi, wszystko będzie dobrze. Ja jestem odpowiedzialnym administratorem i wcale nie zależy mi na pieniądzach tylko na dobrej opinii i serwerze. Takich jak Wy było od groma , zostało na polskiej scenie prywatnych serwerów garstka. Nigdy nie zabraknie hajsu na opłaty , te bajki o opłaconych serwerach na 2 lata z góry też słyszałem. 

ZAGRAM, skoro cechujecie sie jakością to też od Was wymagam czegoś więcej. Zobaczymy jak to będzie. Reklame macie? Byle nie u martwych youtuberów itp. Teraz jest okres dla Was dobry , wykorzystajcie to że Na*** to niewypał , Rev** to przeżytek a Dreikon to nuda. Na scenie HARD macie pole do popisu . pzdr

woj12345 gwarantuje Ci tutaj przy wszystkich że nie zawiedziesz się na administracji serwera, jak wspomniałem wcześniej będziemy robić wszystko aby gracze zapraszali innych i mówili o Nas z uśmiechem na twarzy mimo że serwer nie jest PETARDĄ i wielką nowością lecz tutaj nie tylko chodzi o serwera bo nie wiadomo jaki on by był jeżeli administracja będzie chu****, będzie miała wyjeba*** na serwer i tylko będzie patrzeć swojej dupy nigdy nie utrzymają ilości graczy. Uczyliśmy się jako gracze, może zle to nazwałem ale przez kilka lat grając na serwerach mamy duże doświadczenie i wiedzę JAKIM NIE BYĆ ADMINISTRATOREM. Będziemy inni i to gwarantuje! 

Pozdrawiam i dziękuje że nam zaufasz  :yay:

Opublikowano

Mentalność ludzka jest niestety niezrozumiała.

Każdy patrzy na administrację jak na zło konieczne (każdego serwera), każdy wypomina błędy innym, nawet te niepopełnione. Zastanówcie się chwilę i odpowiedzcie sobie na pytanie ile z utrzymujących poziom serwerów dajmy na to 800+(graczy) nie jest pod is'a? Zabiłby ktoś kurę znoszącą złote jajka? Jak ktoś potrafi to wykorzystać to nawet ludzie się nie zorientują, że oni już im w portfelach siedzą.

Powiecie, że przecież wszystko można zdobyć w grze, WoooW jak super, ale zapominacie, że ktoś musi to kupić== piniondze lecoo. Ravia? Pet 50, fejm doyabeny przez Isamu to jej sukces. Tak samo z Nawie, kojarzą z Isamu (Asig=Isamu). Reklamę mają, to prawda ale i tak większość osób jest spoza reklamy i skojarzenie z Ravią i Isamu. O reszcie serwerów nawet się nie wypowiem.

Opublikowano

Każdy patrzy na administrację jak na zło konieczne (każdego serwera), każdy wypomina błędy innym, nawet te niepopełnione. Zastanówcie się chwilę i odpowiedzcie sobie na pytanie ile z utrzymujących poziom serwerów dajmy na to 800+(graczy) nie jest pod is'a? Zabiłby ktoś kurę znoszącą złote jajka? Jak ktoś potrafi to wykorzystać to nawet ludzie się nie zorientują, że oni już im w portfelach siedzą.

Powiecie, że przecież wszystko można zdobyć w grze, WoooW jak super, ale zapominacie, że ktoś musi to kupić== piniondze lecoo. Ravia? Pet 50, fejm doyabeny przez Isamu to jej sukces. Tak samo z Nawie, kojarzą z Isamu (Asig=Isamu). Reklamę mają, to prawda ale i tak większość osób jest spoza reklamy i skojarzenie z Ravią i Isamu. O reszcie serwerów nawet się nie wypowiem.

Dokładnie, na ravi, balmora czy innycH "DROGICH" serwerach za samego peta musisz płacić po 50/100zł i jeszcze nie możesz Nim handlować jakbyś tak chciał zmienić postać. U Nas za taką ceną masz wszystko co świadczy o tym że serwer nie jest pod zarobki ani pod Is'a. W oficjalnej prezentacji która pojawi się jutro | czwartek i gdzie już dosłownie wszystko będzie pokazane oraz opisane zobaczycie co będzie. Będziemy się jednak starać o to aby ludzie nie wydawali ani złotówki na IS'a i nagradzać za konkursy, eventy nagrodami w postaci IS'a.

Pozdrawiam!

tylko żeby hwangi nie dawały + 50% na ludzi, niech po prostu będą dla wyglądu :)

Hwangi będą tylko unikalnymi zbrojami do wyglądu, myślimy jeszcze nad tym aby to nie była zbroja lecz kostium hwang który będzie z podstawowymi bonami kostiumu do pvp tak więc takowa osoba nie będzie "lepsza".

Pozdrawiam!

Opublikowano

+800? człowieku tu nie będzie max niż 60 osób.

Cyrk.png

Opublikowano

+800? człowieku tu nie będzie max niż 60 osób.

Gdybyś czytał ze zrozumieniem, nie pisał o Naszym serwerze. Zapewniam Cię że będzie więcej niż 60 osób :) Może nie pobijemy rekordów jednak ludzi będzie wystarczająco :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...