Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia[Dedyk] [24/7] Return

elcardia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

event , stracilem lvl i to do nuiskiego poziomu i ja mam odzyskac eQ na evencie , ale prosze cie bardzo . Kazdy powinien dostac jakies 300 kk i odrozbic eQ .

04.08.2010 = 1 k wejść

:) .

03.09.2010 = 100 postów ;-)

->> Nacisnij na Sygnature , a twoim oczą ukarza sie darmowe passy do konta premium na RapidShare !

sygnaso.png

Opublikowano
Spokojnie... każdy coś stracił więc każdy jest równy...

Chyba Cię pojebalo ! za przeproszeniem!!! Kazdy jest rowny? ta? chyba tylko Gm;owie dadza swoim pv postacia eq i beda rowni pajacyku

Wedlug mnie to ty sobie w huja lecisz (za przeproszeniem) i sie bawisz...

Czlowieku ... Wydac kase na IS kupic sobie eq a teraz all ginie... marnowany czas w nocy... i nawet tego nie zwrocisz

? powalony server... Pozdro lamo gdy zdecydujesz sie kase i eq oddawac gracza to pisz... O_0

Opublikowano

Przykro nam z tego powodu ale sami zobaczcie co ten gość wyrabia i na jakie serwery włamuje się. Nie rozumiem jaki miał cel we włamaniu się na forum i serwer, zrobił to dla zabawy lub ktoś się podszył pod niego. Dobrze że kopia była zrobiona wczoraj a nie tydzień temu.

Co do niektórych osób, jaką byśmy mieli korzyść z tego żeby robić cofki a potem wysłuchiwać tego wszystkiego, zastanówcie się.

Opublikowano

Serwera nie polecam Carbonik zlodziej i oszust wydalem na serwer ponad 300zl za to mialem miec to co chce a dostalem naszyjnik na 54lvl +9 i branze na 42+9 kox!! nie polecam handlowac z nim na boku , oraz wogule to nooooob i zlodziej!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zrobiłem militara , jak mogę zrobić skile konne ? :>

Zróbcie coś z tymi kickami , bo to jest wkurwiające. Nie wiem , jak w innych królestwach , ale w JINNIO co 2min kick.

i7280_12.gif

Opublikowano

Powiesz mi w końcu czy dodasz Instr. Jazdy Konnej do NPC , bo nie ma , jak wbić skilli konnych ,a na PW w grze z tobą porozmawiać , to masakra.

i7280_12.gif

Opublikowano

przecież inst dropią więc po co dodawać do npc?

Na prywatnych serwerach nie dropią , tylko na globalach. Dodaj do NPC za 3kk i będzie git.

Carbonik , ty nawet nie wiesz co się u ciebie na serwerze dzieje.

Wbiłem 81 poziom i żadnej Instr. Jazdy Konnej nie mam , takie bajki dla siebie zachowaj.

@Up

Co do tego eventu , masz racje. Ja miałem pokaz slajdów i jak podszedłem do metka , to zaraz 5 osób koło mnie i kradnięcie dropu. Jednego Ognistego Króla ubiłem samodzielnie.

@OFT

Zbieram minusy. ^^

i7280_12.gif

Opublikowano

ty mądralo jesteś taki mądry to zrób sobie swojego serwa na ktorym bedzie wszystko pieknie ladnie dropić oraz działać. a jak ci coś nie pasuje to nara czaisz?

Opublikowano

Coś długo dodajecie tą Instr. Jazdy Konnej. ^^

Fajny event dzisiaj był , lecz OX Codowi coś nie wyszedł. ;x

i7280_12.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...