Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia[Dedyk] [24/7] Return

elcardia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Sanuyem
Opublikowano

Taka mała dygresja, "wygląd" jest ode mnie. Został on udostępniony za moją zgodą przez Deco do użytku publicznego. Także nie wiem o co kłótnia...

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam serwera, CARBONIK I GARFIELD ROZDAJA EQ PARU OSOBOM!!!!

NIE POLECAM SERWERA!!!!! - !!!!!!!!

bez ofert handlowych.

Opublikowano

Co za Dzieciaki Omg . Chłopaki Wezcie sie Ogarnijcie . Nie grałem na tym Privie ale jezeli ktos ma jakieś wąty to wyjazd i tyle . Płaczecie o konta tak jakby wam Rodzice umarli . To tylko i wyłącznie Gra !! Chyba Zagram i zobacze .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Czemu jakis koleś od was [ trebusik] Włamał sie do czyjegoś servera i usunal moja postac na ktorej KURNA GRALM 3000 MINUT. 3 DNI I NOCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! POGIELO WAS??? TREBUSIK CO JA CI KURNA ZROBILEM? A POTEM MOUNTHAIN SIE DZIWI CZEMU WSZYCY LUDZIE NA CIEBIE Z WULGARAMI LECA...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mhm fajnie macie...jesteście złodziejami i jeszcze graczom kazecie pisac super posty:) tak jak tamten ..." wystarczy taki post??"

bez jaj....

Opublikowano

TeRRoR.?! ciebie chyba pogięło że ja jakieś wiadomości pisałem do ciebie że masz bana. Jest masę podszywaczy którzy mają podobny nick i wysyłają takie wiadomości lub wyłudzają pasy do kont od naiwnych graczy. Skradzione konta są oddawane a konta graczy którzy to robią są banowane. Nie wiem czemu plujesz do mnie takim jadem, na następny raz zanim napiszesz taki post zastanów się i skontaktuj się w tej sprawie z odpowiednią osobą czy rzeczywiście wysyłała do ciebie takie wiadomości. Jeśli taka osoba niema przed nickiem [GA] lub [GM] to na 100% nie jest z teamu a team na pewno nie powie żebyś się skontaktował przez GG lub inny komunikator bo od tego jest support.

Opublikowano

Na każdym serwerze jest taka sytuacja że się podaje pod GM / GA a potem się oskarża prawdziwego GM o kradzież. Jeśli prosi Ciebie o pasy postać bez znaczka GM nad głową to znaczy że jest złodziejem. Zresztą GM nigdy nie poprosi cię o dane do konta bo my to wszystko mamy w bazie.

Opublikowano

Nic się nie skończy i nie wyzywaj carbonika. ciekawe ile ty masz lat? bo napinasz się jak jakiś wielki dorosły.. 14 latku.

Opublikowano

Mi się ten serwer nie podoba... GA daje lvl'e swoim kolegom... Każe sobie za od banowanie dać 20zl czy tam 50zl forum aż szkoda gadać, prawie wszystko skopiowane z MPC forum... (DAWAĆ MI MINUSY!!)

DOWN@

Carbonik, mi się po prostu serwer nie podoba i tyle nq

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...