Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia[Dedyk] [24/7] Return

elcardia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze odeszliście szkoda, ale co mam więcej wam na to powiedzieć? Na Wasze miejsca przyszli inni i grają i jest dobrze. Tak jak mówiłem nikt nie przejął się tym że jest IS. Serwer się dopiero rozkręca pod względem popularności. Dopracowany już jest więc OK.

Codziennie dochodzi nowych 200/300 graczy.

Opublikowano
200 dochodzi 300 odchodzi ^^ Przykra prawda

No tak przecież ty masz statystyki naszego serwera i jesteś wszechwiedzący..

nie pogrążaj się koleś... myślisz że jak coś powiesz to tak jest?

luknij sobie za serwer non stop 400-500 graczy

Opublikowano

skoro codziennie przychodzi 200 osob na servia a serv stoi juz ponad 2-3 tyg. to nie powinno byc troche wiecej graczy niz tylko 400-500 ? ...

P.S carbonik zastanow sie z jakiego konta piszesz albo z elcardia albo z Ferkojfer

Server moze fajny ale GA beznadziejny

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

487xcz ty weź kurwa zrób własnego serwa na którym z pewnością będzie grać 25 tyś. graczy i będziesz miał miliony z IS i będzie go chwaliło pół świata itd itd.

i beznadziejny jesteś ty bo skaczesz z serwera na serwer i nie możesz sobie znaleźć miejsca - i nie komentuj tyle beznadziejo.

i ja nie jestem carbonik - konto carbonika jest zbanowane a jak nie wiesz to nie pierdol nie potrzebnie - nara pozdro poćwicz

Opublikowano

jak up kazdy wie ze jestes carbonik a piszesz jako 3 osoba ...

P.S gdybys mial pare lat i bys byl 'normalnym' GA to te odpowiedzi tylu 'zalowy serv ' itp. bys nie krytykowal i pisal bluzgi tylko udoskonalil serv aby takich wypowiedzi nie bylo lub ignorowal takie odpowiedzi :>

Serv jest fajnie zrobiony tylko carbonik Ty nic w niego nie wlozyles tylko tyle ze zaplaciles za dedyka :F

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

server fajny nie liczac gma , bo to jakies dziecko najwyrazniej :/ np ostatnio ,,nowy event" na ktorym mielismy znalezc gma , znalazlem pierwszy a ten spieprzyl na inv i powiedzial ze nie wygralem ...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

487xcz myślałem że jesteś poważnym człowiekiem a zachowujesz się tak ta nokja-1 coś tam, masz modka a i tak lecisz po tych co ci go dali, żal mi tych co są niby tu i u nas, Atomek, żal mi ciebie i nie pisz że to nie ty, wszystko widać i dzięki za rozmowę na PW

co do moderujących to też żal że pozwalają obrażać innych w taki wulgarny sposób, pewnie jak by na nich napisać "ty głupi chuju" to zaraz by zbanowali konto a temat plus wysłali do kosza lub skasowali

jeszcze tylko dodam że na priv-metin2 nie zdarza się taka obraza innych userów ponieważ momentalnie jest kasowana a obrażający jest banowany, troszkę kultury proszę

Opublikowano

Serwer bardzo fajny wchodzić i grać naprawde dobry exp bo nie ma w 2 dni 99 tylko trzeba się pomęczyć bronie na 80 lvl itd. Bardzo miła atmosfera. Zapraszam all aa zapomniałem dodać 0,000000000000000 lagów

1e6.png

Opublikowano

Polecam Serwerek. Bardzo fajny dobry exp, na ulepszaczach idzie zarobić.

Ja nie wiem co wam w Carboniku nie pasuje Mi pomógł chyba z 20 razy. Nie narzekam czasami trudno się z nim skontaktować ale dam radę (z tym supportem nie umiem się obsłużyć) ale jak się pospami na "!" to w końcu napisze do mnie.(Wystarczy do niego grzecznie napisać. (Carbonik potwierdzisz że mi pomagałeś?) Nie polecam pisać do niego "Ku** Carbonik Odpisz Tępy ch**" myślicie że odpisze?

Pozdrawiam Zapraszam na Jinno nick Mechu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jest do tego jakis client ?? bo na spolszczeniu nie moge otworzyc okienka gildii ... ;/

Daj minuska to nie boli : ) a wiele zrobi : )

a oto zdjęcie mojej nagiej siostry!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mpcforum.pl/user/138521-darksoul123/

pitole justynka bimbera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...