Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elcardia[Dedyk] [24/7] Return

elcardia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego nie ma negatywnych opini? ponieważ podchodzimy do sprawy poważnie, wszystkie problemy staramy się rozwiązać pokojowo i jakoś to narazie nam się udaje.. wiadomo są ci którym się nie podoba serwer, ale to tylko mniejszość.. pozdrawiam i zapraszam do gry

• Odpowiedzi 154
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jedyny server na ktorym oplaca sie grac

1) brak lagow

2) brak kickow

3) ladne npc

4) eq na start bomba

5)Same mooby atakuje (+)

6)zadowalajacy drop

8)zadowalajacy exp

Pozdrawiam

Opublikowano

Naprawiamy to... wątpie, że to jakiś turek... chociaż... ten koleś niby hacknal juz jakies rzadowe strony... cofka będzie do wczoraj rana... przykro nam

Opublikowano

Ehh spadam z tego serwa.

Szkoda , że wczoraj rano miałem 150kk teraz mam 55kk. Wielkie dno.. Poziom Longju99 - Triadicy..

Pozdro..

SM też się poszło jebać no brawo.

Do widzenia marnotractwo czasu do chuja ! ;x

i7280_12.gif

Opublikowano

wynagrodzicie? sorry oddacie 90kk ? yang? zbierane z kolega na pozadne eq... oddacie nam to ? Nie! wiec ja spadam z serwa nara!

@ teraz na lvl spojrzalem na dropka... O_o

60 zrobil sie 45 O_o?!

Opublikowano

Zdajemy sobie sprawę ale przecież to nie jest cofka sprzed 2 tyg tylko ze wczoraj rana!! więc proszę nie przeżywać. Kody XM działają nadal więc te które wysłaliście wczoraj wklepcie jeszcze raz.

Opublikowano

Zwrócisz mi coś , chyba tylko tobie się tak wydaje.. ? Zwróc mi mój cenny czas.. i hajs na IS.. Czekam..

Itemki , które zdobyłem też chcę odzyskać.

i7280_12.gif

Opublikowano

Małą stratę ? Stabilność ? Co ty kurwa człowieku bierzesz ? Każdy po tobie jedzie ostro ty to nazywasz stabilnością? Kretyn..

Tym eventem jeszcze bardziej się pogrążyłeś..

Kurwa 5 osób jednego metka klepie to ma nam pomóc , ty z nas sobie jaja robisz ?

Ten event mi chyba nawet 5kk nie zwróci , ale dobra.. nie będę się kłócił. Powodzenia w utrzymywaniu serwera.

Tym sposobem 1/2 serwa odejdzie , bo nie chce być robiona w konia...

i7280_12.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...