Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL | Publiczny Serwer TeamSpeak3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na tym serwerze zostałem zbanowany permanentnie przez Lulka. 'Znajduję się na czarnej liście serwera' tylko dlatego że się z nim połączyłem osoby te myślą że działam im na szkody serwera. Jednak tak nie jest. Jak połączyłem się z serwerem Thegronek przeniósł mnie bez pytania i powiedział czy szukam kolegów. 

Ze swojej strony mogę powiedzieć jedno.. Nie po..  (wy już wiecie co) :) 

Opublikowano

@MM55

Po pierwsze podszywaszywasz się pod osoby z administracji PGC24.PL więc czarna lista jest dla cb odpowiednią karą.

A po 2 odkąd to podszywanie się pod adm to nie działanie na szkodę serwera jak i osoby znajdujące się w adm.

Opublikowano

Ale czemu kłamiesz? nie podszywam się pod nikogo z PGC24 są to takie osoby pod które nawet jak by mi dopłacali to bym się nie podszywał. Dziękuje! 

Opublikowano

Ale czemu kłamiesz? nie podszywam się pod nikogo z PGC24 są to takie osoby pod które nawet jak by mi dopłacali to bym się nie podszywał. Dziękuje! 

Jak to dobrze, że ktoś pomyślał aby mi dać wgląd do ban listy.  :yay:

W ban liście widniejszą dwa twoje bany, jeden dzisiaj drugi sprzed miesiąca. Wcześniej dostałeś bana za działanie na szkody serwera.

Dzisiejszy ban to tylko poprawka po tym jak wbiłeś na aktywnym banie.  :((

Czarna lista = ban lista  :O

Opublikowano

No wbiłem bo jestem zażenowany faktem że banujecie osoby które nic wam nie robią i wchodzą tylko na serwer. K***a jakie szkody serwera  może wam serwer wyjebałem co? Ogarnijcie się bo już mnie wkurwiliście! 

Pozdrawiam 

Opublikowano

No wbiłem bo jestem zażenowany faktem że banujecie osoby które nic wam nie robią i wchodzą tylko na serwer. K***a jakie szkody serwera  może wam serwer wyjebałem co? Ogarnijcie się bo już mnie wkurwiliście! 

Pozdrawiam 

https://scr.hu/Z3jv6o

Już sam fakt jak wyzywasz naszego kolegę, który jest adminem u nas a po zatym sam jak napisałeś, że jesteś adminem u predatora a sam predator groził nam atakami na nasz serwer.

giphy.gif

Opublikowano

Oj jejku a czemu to ty załatwiasz sprawy pomiędzy panem vmware który nie raczył mi odpisać na wiadomość priv i który kłamie w moich tematach ze zmieniam serwery  a mną. Predator wam groził banujcie predator nie mnie proste i logiczne. 

PS. To że napisałem do niego że wkurwiają mnie jego zdania. To oczywiście wielka obraza xD

Opublikowano

Oj jejku a czemu to ty załatwiasz sprawy pomiędzy panem vmware który nie raczył mi odpisać na wiadomość priv i który kłamie w moich tematach ze zmieniam serwery  a mną. Predator wam groził banujcie predator nie mnie proste i logiczne. 

Bo nie zamierzam gadać z debilami.

Tworzysz pseudo projekty [sprzedaże musicbotów etc] bez żadnej firmy lub podania danych właściciela.

Dziękuje i dowodzenia.

@ Lista Zmian :

- Zmiana wersji botów z Aruba Cloud na Polskiego Dostawce.

- Ulepszenie botów muzycznych oraz przeniesienie głównego serwera z mbotem do Polski.

- Wkrótce EVENTY!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Aha jakże ładna zmiana tematu co robię i co zresztą mogę robić. Dobra mi tam na unbanie nie zależy bo i tak wbijałem  zobaczyć tylko jak się rozwijacie. Możecie dalej mnie banować (bez komentarza) 

Opublikowano

Aha jakże ładna zmiana tematu co robię i co zresztą mogę robić. Dobra mi tam na unbanie nie zależy bo i tak wbijałem  zobaczyć tylko jak się rozwijacie. Możecie dalej mnie banować (bez komentarza) 

PS. To że napisałem do niego że wkurwiają mnie jego zdania. To oczywiście wielka obraza  xD

Pozdrawiam 

Tworzysz tylko zbędny spam, od dzisiaj sam osobiście wejdę na serwer i Cie zbanuje za aktywne bany. Jeśli wiesz, że dostałeś wcześniej bana to po co wbijasz po raz kolejny? To tylko pokazuje iż nie potrafisz się dostosować do kary którą otrzymałeś. Oczywiście właściciel jak i również admin który Cie zbanował nie musi się tłumaczyć z tego bo to jego decyzja. 

Od dzisiaj zostaje stworzona czarna lista użytkowników, gdzie w opisie będą wypisywanie osoby które mają kompletny zakaz wejścia na serwer Gronka.

Myślę, że Ci wyjaśniłem.

PS. To że napisałem do niego że wkurwiają mnie jego zdania. To oczywiście wielka obraza  xD

Pozdrawiam 

Tworzysz tylko zbędny spam, od dzisiaj sam osobiście wejdę na serwer i Cie zbanuje za aktywne bany. Jeśli wiesz, że dostałeś wcześniej bana to po co wbijasz po raz kolejny? To tylko pokazuje iż nie potrafisz się dostosować do kary którą otrzymałeś. Oczywiście właściciel jak admin który Cie zbanował nie musi się tłumaczyć z tego bo to jego decyzja. 

Od dzisiaj zostaje stworzona czarna lista użytkowników, gdzie w opisie będą wypisywanie osoby które mają kompletny zakaz wejścia na serwer Gronka.

Myślę, że Ci wyjaśniłem.

Opublikowano

Spam? to jest wyrażenie opinii na temat tego serwera. A że ciągniecie temat to trzeba wam odpisywać. 

Opublikowano

Zmiany na dzień 04-05-2016

- Zmiana całego panelu / interfejsu użytkownika, który dostępny jest pod stroną http://pgc24.pl/panel/

- Dodano kilku nowych Administratorów

Opublikowano

Zmiana na dzień 2016-05-08

- przejście z pakietu OpenVZ Hosteam.pl - > KVM Hosteam.pl

- Zwiększenie możliwości serwera oraz wydajności

Opublikowano

Serwer mogę w 100% polecić.

Jakieś 2 miesiące temu (Może sam Gronek nie będzie pamiętał) wszedł do nas na serwer TS3, porozmawiał z nami jakieś 1-2h. Bardzo miło się rozmawiało.

Poinformował nas (mogło być to tylko wtedy, lecz liczy się sam gest :) ), że jak będziemy jakiejś pomocy potrzebować to można przyjść do niego, i postara się pomóc!

Życzę samych sukcesów! :)

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...