Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL | Publiczny Serwer TeamSpeak3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jak serwer. Wygląd ts wygląda na autorski ­muzyczka na poczekalni ok. Można polecic serwer ;D. Chyba zostane

Dziwi mnie że na wszystkich serwerach z team jest użytkownik o nazwie vмwαre 

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Serwer jak serwer. Wygląd ts wygląda na autorski ­muzyczka na poczekalni ok. Można polecic serwer ;D. Chyba zostane

Dziwi mnie że na wszystkich serwerach z team jest użytkownik o nazwie vмwαre 

Jak na wszystkich ?

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Polecam serwer, wykwalifikowana administracja, automatyczność a przede wszystkim darmowe podejście do graczy od początku serwera.

Opublikowano

No Proszę doczekałem się prezentacji PGC. Jak najbardziej polecam, Administracja serwera na wysokim poziomie technik jak i właściciel znam osobiście znakomici ludzie. Jeszcze raz polecam oraz życzę wielu sukcesów.

Pozdrawiam,

GetOut!

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngCoarser

Obecność administracji ciekawe czyli według ciebie źle że jest. A co do ogarnięcia to mają ma pewno większą wiedzę niż ty i nie udostępniają jakiegoś gówna które w dodatku nie jest twoje. A tak na marginesie nigdy nie byłeś na PGC24.PL więc twoja opinia jest niewiarygodna i nie godna uwagi.

Opublikowano

­Nie polecam, wbiłem poszedłem sobie zrobić coś do jedzenia gdy wróciłem miałem bana za "(Działanie na szkody serwera.)" pewnie slota zająłem i miejsca nie było....

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...