Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL | Publiczny Serwer TeamSpeak3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Nie polecam, wbiłem poszedłem sobie zrobić coś do jedzenia gdy wróciłem miałem bana za "(Działanie na szkody serwera.)" pewnie slota zająłem i miejsca nie było....

Jesteś nie proszonym gościem na serwerze i to administratorzy decydują kto zostanie ukarany banem na serwerze. 

giphy.gif

Opublikowano

­

­Nie polecam, wbiłem poszedłem sobie zrobić coś do jedzenia gdy wróciłem miałem bana za "(Działanie na szkody serwera.)" pewnie slota zająłem i miejsca nie było....

Jesteś nie proszonym gościem na serwerze i to administratorzy decydują kto zostanie ukarany banem na serwerze. 

Ciekawego dlaczego, zapewne nawet nie złamałem 1 reguły na serwerze, no chyba że macie taki regulamin wktórym jest napisane: Tego kogo nie lubimy możemy sobie zbanować.

­

Opublikowano

@xGuard

Z racji iż Lulek` [Technik] ma na MPCFORUM bana to kazał odpisać:

"6.21 Użytkownik który działa na szkodę serwera, niszczy reputację/imię/godność serwera może zostać ukarany banem tymczasowym bądź stałym przez administratora, z wcześniejszym powiadomieniem właścicieli serwera"

@AntyWarrn

Opublikowano

­

@xGuard

Z racji iż Lulek` [Technik] ma na MPCFORUM bana to kazał odpisać:

"6.21 Użytkownik który działa na szkodę serwera, niszczy reputację/imię/godność serwera może zostać ukarany banem tymczasowym bądź stałym przez administratora, z wcześniejszym powiadomieniem właścicieli serwera"

@AntyWarrn

Czyli co zrobiłem? Bo pierwszy raz słysze że podczas bycia AFK można:  działać na szkodę serwera, niszczy reputację/imię/godność serwera, no chyba że jak mówiłem slota zająłem.

­

Opublikowano

Nie polecam bo Gronek :)

- Brak Licencji

- Brak umiejętności

- Fałszywa osoba

- Jak brak licencji wejdź i sobie zobacz 

- Fałszywa osoba nie powiem kto mówił że prosiłem cię o pomoc z tsem

giphy.gif

Opublikowano

Nie polecam bo Gronek :)

- Brak Licencji

- Brak umiejętności

- Fałszywa osoba

Na mózg ci padło jak brak licencji wejdź sobie i zobaczysz a także jaki brak umiejętności w ogóle wiesz co oni potrafią? A co do falszywosci to z tego co wiem to twój sposób na życie więc się nie udzielaj ponieważ nie chcemy tutaj takiego marginesu społecznego jak ty.

Opublikowano

Niestety, ale zgadzam się z Timo. Gronek i jego ekipa to fałszywe osoby.
Czemu? Oto dowody.
Po wpisaniu podanej domeny automatycznie przenosiło na ten TS. Teraz Panowie odcięli to domenę, żeby się obronić. Sprytnie. Ale obecność Gronek i Lulek mówi sama za siebie.

Screeny: 

To był zły ruch Panowie, konsekwencje tego czynu poniesiecie. ;)
Opublikowano

Niestety, ale zgadzam się z Timo. Gronek i jego ekipa to fałszywe osoby.

Czemu? Oto dowody.

Po wpisaniu podanej domeny automatycznie przenosiło na ten TS. Teraz Panowie odcięli to domenę, żeby się obronić. Sprytnie. Ale obecność Gronek i Lulek mówi sama za siebie.

Screeny: 

To był zły ruch Panowie, konsekwencje tego czynu poniesiecie. ;)

Zobaczymy kto poniesie super masz licencje https://scr.hu/J5B7DL

giphy.gif

Opublikowano

@Lajoneek

Widzę groźby. A co z zniszczenia serwera to nie ma podstaw aby twierdzić że to ci panowie go zniszczyli (nie pełne ss) i każdy może sobie dać taki nick.

A poza tym to chyba twoja wina że podałeś komuś passy query i 100 % winy leży po twojej stronie.

Opublikowano

Niedopracowane!

- Bot który się zacina na poczekalni­

- Za dużo bajerów typu za dużo kanałów.

- Co do bota bezsensu.

Polecam ogarnąć boty. Po co ilość ONLINE w nazwie serwera.

Nie polecam!

Opublikowano

@kacper150c

Po 1 sprawdź czy to nie wina twojego internetu ponieważ u mnie wszystko jest ok ewentualnie zgłaszaj takie sytuacje z botem do administracji.

Co ty masz do kanałów które są zrobione dla userow i jesteś jedną z pierwszych osób skarżących się na to.

Nie po to serwer posiada aplikację m-bot w wersji premium aby z niej nie korzystać i to dla wygody usera.

Opublikowano

Oczywiście serwer upadnie jak wszystkie inne które kierują się pod gildie z Minecraftem :) myślicie że dzieci 14 lat +/- zapełnią wam serwer

Wielce polecający blazinga technik vmware aka rokat poszedł na hosteam ojej ^^

"Skuteczny Anty-DDOS" jak k***a wszyscy na hosteamie macie się czym chwalić ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^

Rozmowa z właścicielem serwera który ma 15/16 lat

TheGronek1910
A to spk
14:48
Ja
to na tyle rozmowy?
14:49
TheGronek1910
Nom codziennie będę się pytał
Dbam o ciebie
Ja
odjebalo ci od hajsu
14:50
TheGronek1910
Mi?
Ja
na c**j tak piszesz?
TheGronek1910
Bo cię kocham

wielkosc

Opublikowano

Odpisuję w imieniu technika PGC bo ma bana.

Niedopracowane!

- Bot który się zacina na poczekalni­

- Za dużo bajerów typu za dużo kanałów.

- Co do bota bezsensu.

Polecam ogarnąć boty. Po co ilość ONLINE w nazwie serwera.

Nie polecam!

"Wielofunkcyjny bot o nazwie mBOT, jeśli aż tak Cie to  boli ,że ktoś wydał 350 zł na niego to się nie udzielaj. Jesteś pierwszą osobą która się skarży na to, że w nazwie jest ilość ONLINE. Chciałbym oczywiście naznaczyć również ,że to nie jako jedynie posiadamy twoją znienawidzoną ilość ONLINE w nazwie serwera. ts-lol, grywamtu :) Nie porównuj swojego wspaniałego serwera do takich serwerów. Popatrz na twój serwer, nigdzie nie widzę abyś rozdzielał strefy blankspacerami, wszystko jest zrobione jak jedna wielka kupa."

A ja dodam swoje skromne zdanie iż jesteś nadpobudliwy kolego, winą zacinania botów jest ataki na arubecloud gdzie znajdują się boty. Ale pewnie nie potrafisz tego sprawdzić więc nie będę się dalej wtrącał. To wasza sprawa, ja będę tylko pośrednikiem rozmów.

Oczywiście serwer upadnie jak wszystkie inne które kierują się pod gildie z Minecraftem :) myślicie że dzieci 14 lat +/- zapełnią wam serwer

Wielce polecający blazinga technik vmware aka rokat poszedł na hosteam ojej ^^

"Skuteczny Anty-DDOS" jak k***a wszyscy na hosteamie macie się czym chwalić ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^ ^^

Rozmowa z właścicielem serwera który ma 15/16 lat

TheGronek1910
A to spk
14:48
Ja
to na tyle rozmowy?
TheGronek1910
Nom codziennie będę się pytał
Dbam o ciebie
Ja
odjebalo ci od hajsu
TheGronek1910
Mi?
Ja
na c**j tak piszesz?
TheGronek1910
Bo cię kocham

"Osobę którą wymieniłeś nie zajmuję się sprawami technicznymi serwera, jest on u nas zwykłym administratorem który awansował po poszczególnych szczeblach administratorskich.

A co do przejścia do innego usługodawcy to dostaliśmy lepszą ofertę niż na Blazingu. Gronkowi się "odjebało" od hajsu?  ^^ Jak lubi wydawać jego pieniądze to nie powinno Cie to obchodzić co robi."

Pozdrawiam.

Opublikowano

Odpisuję w imieniu technika PGC bo ma bana.

"Osobę którą wymieniłeś nie zajmuję się sprawami technicznymi serwera, jest on u nas zwykłym administratorem który awansował po poszczególnych szczeblach administratorskich.

A co do przejścia do innego usługodawcy to dostaliśmy lepszą ofertę niż na Blazingu. Gronkowi się "odjebało" od hajsu?  ^^ Jak lubi wydawać jego pieniądze to nie powinno Cie to obchodzić co robi."

Pozdrawiam.

Słuchaj pozdrawiać k***a to możesz swoich props kolegów - Wielki administratorze sławnego serwera :)

wielkosc

Opublikowano

Nie polecam, reklamują się na streamie u izaka (dotacja 2$ i wypisywanie ZAPRASZAMY NA TS3 PGC24.PL, nawet sam izak powiedział żeby na tego ts3 nie wchodzić(było 100k oglądających)) Jedynie co powiem to prezentacja jest ok.

Opublikowano

@GoldeneK

Po 1 to nie nasza wina że ktoś reklamuje serwer u izaka. Jedyne co mogę powiedzieć że nikt z administracji nie ma z tym nic wspólnego i nie życzymy sobie żebyśmy byli kojarzeni z tego typu akcjami z którymi nie mamy nic wspólnego.

A co do słów izaka to popełnił on wielki nie takt zniechęcając userów do naszego ts3 choć nic o nim nie wie ani też nie wiedział kto takie donate wysyła.

Opublikowano

Dążymy do perfekcji.

Zmiany na dzień 2016-04-01 :

- zmiana usługodawcy związanymi z mbotami (arubacloud - > ovh cloud)
 - zmiana usługodawcy związanego z hostowaniem mbota
 - [wkrótce | planowane na dziś] migracja strony www na nowy serwer.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...