Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PGC24.PL | Publiczny Serwer TeamSpeak3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm, osobiście do serwera nie mam nic.

Jedynie do gronka coś mam, zapewne jak 80% tego forum...

Kiedy to ja miałem 300 osób a wy w szczycie dochodziliście do 120 zrobiliście u nas massbana :/

Jestem neutralny...

Za czasów lulka może i były takie akcje, lulka nie ma u nas od roku i takie sytuacje nie mają miejsca.

• Odpowiedzi 211
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmmm, osobiście do serwera nie mam nic.

Jedynie do gronka coś mam, zapewne jak 80% tego forum...

Kiedy to ja miałem 300 osób a wy w szczycie dochodziliście do 120 zrobiliście u nas massbana :/

Jestem neutralny...

Za czasów lulka może i były takie akcje, lulka nie ma u nas od roku i takie sytuacje nie mają miejsca.
Nie byles na pgc za tamtych czasów więc się nie wypowiadaj, a to śmieszne a mass banik gronka na unlimited to niby kiedy był?
Opublikowano

@#Gremsonkowy#

Witaj, widzę, że wdrążyłeś mnie jak i mój serwer w dyskusję. Jednak uważam, że nie powinieneś wyciągać argumentu, który tyczy się mojego projektu zwłaszcza, że ledwo znasz mnie, mój serwer jak i zaistniałą sytuację.

Jesteś osobą jedną z licznych, która ma u mnie perma jak i zakaz wstępu. Sądzę, że nie powinieneś się mieszać w nieswoje sprawy, jakbym miała urazę lub jakiś 'ale' co do prezentacji tego serwera to sama wstawiłabym tutaj swoją wypowiedź wraz z dowodami. Jednak tego nie robię bo sprawa jest stara oraz wyjaśniona. Zanim pójdziesz siać ferment oraz wyciągać brudy to zaczerpnij wiedzy. Jak tak bardzo martwisz się o mój serwer mogłeś do mnie napisać prywatną wiadomość z pytaniem jak się ma, a nie tutaj piszesz posty. Nie życzę sobie abyś mieszał mnie w takie kłótnie.

Co do samego serwera, układ kanałów jest przejrzysty, ikonki jednolite. Odkąd powstała nowa edycja PGC wydaję mi się, że Administracja jest na wyższym poziomie niż była za starych czasów.

Nie ingeruję w ich zachowania czy w ich licencję. Większość osób, która tutaj robi problem o licencję nigdy nie miała projektu całkowicie legalnego więc o czym my rozmawiamy?

Pamiętajmy, że każdy w końcu dojrzewa, a projekty się zmieniają. Zawsze warto dać komuś drugą szansę.  :) Taka rada życiowa. ;) 

Pozdrawiam, Maja. 

Opublikowano

Słabiutki serwer, nie polecam z całęgo serduszka. Administracja na niskim poziomie i do tego wyzywają.

Dzięki za opinie, również pozdrawiam.  :((

Opublikowano

@Soanger 

Sądze że użytkownik oraz temat powinni zniknąć z forum, serwer dalej crack licencja  ;)

Zwykłe nieporozumienie które już zostaje wyjaśniane.

Opublikowano

@Soanger 

Sądze że użytkownik oraz temat powinni zniknąć z forum, serwer dalej crack licencja  ;)

Licencja legalna. Napisane 4 tickety do nich. Widocznie zbanowany z automatu za przeszłość bez żadnego sprawdzania.

jpuIAQJ.jpg

Opublikowano
Witajcie drodzy użytkownicy,

wynalazłem, gdy połączyłem się na serwer głosowy Pgc24.pl, informację która świadczy o tym, że serwer posiada oryginalną licencję, nawet jest tam potwierdzenie w postaci screenshoota. Sądzę, iż ten screenshoot świadczący o tym, że licencja jest oryginalna został zmodyfikowany. Tłumacząc, dlaczego tak sądzę, ponieważ pomiędzy slotami znajdują się 2 spację, a tak poza tym kogo wy chcecie oczernić, robiąc takie rzeczy biznesowe?. Zważając, że jedyną osobą, której Właściciel jest @TheGronek1910PL który koloryzuję, manualizuję wszystkim Gildią będącą u niego na serwerze, że TeamSpeak3 ma kolejny raz licencję "Annual Activation License (AAL)". Jesteśmy użytkownikom w stanie udowodnić tak jak ty, że Wasz serwer nie posiada oryginalnej licencji, aczkolwiek sporzyć się z Tobą to, że próbujesz jako osoba fizyczna dowodnić, że nie jest to posiadłość licencyjna, także polecam na przyszłość twojego serwera nie okłamywać ludzi tako, iż powoli zaczynają ci ludzie nie dowierzać. A Ty dalej tworzysz swoje farmazony serwerowe. Prowadząc taki biznes to, jesteś fałszywy, zakłamany i nie chcesz oddać ludzi dla osób, które działają legalnie.

Opublikowano

Jeszcze tego jebanego rumuna @TS3Bahu brakuje nam w tym temacie, stfu.

Temat chwilowo do zamknięcia.

Zamykam na prośbę autora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...