Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EverWinterMu | Season 9 Ep 2 | Exp: 27x DYNAMIC | Drop: 31% | IGCN PREMIUM| OPENING 12.03

maniek6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

semo9822

Dziękuję za Twoją opinie, odnosząc się natomiast do Twojego spostrzeżenia na temat jeveli, jest to celowy zabieg mający na celu zaznaczenie, jak istotną walutą jest u nas ZEN. Dotychczas nikt nie kupił jevela ze sklepu, natomiast w ostateczności dla graczy, którzy pilnie potrzebują jevela np. do prania etc, mają zen, ale nie mają kamienia, mogą skorzystać z tej możliwości i zakupić jevel w sklepie.

Podsumowując - nie każdy ma możliwość pozwolić sobie na ów przyjemność zakupu tak po prostu ze sklepu.

Jest to przemyślana opcja i w żadnym wypadku nie wypacza rozgrywki.

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No w sumie tak, tylko ze z ZEN tez nie miałem problemów. na poczatku moze male :P
Ale stawiajac afk postac po 8h afku zebrała 25kk. 

Po 3 dniach grania wyprałem skrzydła 2lv ktore przeznaczylem na sprzedaż do sklepu. Po wbiciu ich na +7+20 moglem sie ostro wzbogacić :3

A tak na marginesie może administracja zaczęłaby promować serwer na forach z nową datą OPENu.

Opublikowano

Aktualizujemy obecną publikację i w najbliższym czasie zadbamy o ponowne zareklamowanie serwera. Polskich miejsc, gdzie można zadbać o tego typu publikacje nie jest tak wiele, jak kiedyś niestety :)

Cały czas rozwijamy naszą domenę ZEN i liczymy na tego typu sygnały jak Twoje. Oczywiście przeanalizujemy to

Opublikowano

Gratuluje nie robienia backupu ^_^ szczerze cieszy mnie to bo będe mógł zagrać na nowo jednak

Zmagaliśmy się również z dużym atakiem cheaterów, w ostatecznym rozrachunku wyplewiliśmy ich z serwera

tu bym dopisał że wyplewiliście nie tylko haxów ale i kilku normalnych graczy

Zamierzam zagrać od początku, ten lvl co wbiłem wtedy wbije jeszcze szybciej więc by nie było niech na de mną stoi jakiś gm lub osobiście admin by nie skończyło sie ponownie jakimś dziwnym bugiem że niby mam speed hacka : ) 

Opublikowano

avalanche111 kwestie backupów już wytłumaczyliśmy, nie ma sensu do tego wracać. Cieszymy się, że dołączysz :).

csshadow - 1.04  godz. 20:00 zapraszamy! :)

Changelog:

- Summon Scroll (węże) mogą być wyrzucane z depo tylko na subie active. Więcej nie będzie zabijania przeciwników wężami
- Zmieniono lekko drop Zen'ów
- Zmniejszono drop chaosów z Summon lvl 3
- Zwiększono ilość mobów na ZenFarm
- Zmieniono nagrody za questy (nieznacznie)
Opublikowano

Przy okazji przetestujcie ten Pandora Pick, bo bawiłem się tym trochę i przyznam, że z filmików z webzenu to się opłacało, a ja straciłem z 50b w sumie na naprawę. W ogólnym rozrachunku jeweli byłem na minusie. Zauważyłem też, że na czacie nie wyświetla informacji przy udanym kopaniu do jakiego złoża się dokopaliśmy. Ogólnie bardziej się opłacało kupić kolejne pudełko z kilofem niż naprawiać zepsuty blessami. Nie wiem czy taki był zamiar. I fajnie byłoby znać procent szansy na wykopanie nagrody (to tak w kwestii nowej publikacji).

Opublikowano

Drodzy gracze,

rejestracja otwarta. Można dokonywać rejestracji na naszej stronie.

zoskate  - ok, jutro maniek6 to sprawdzi.

Changelog 24.03

- Fixed Reconnect System
- Registration on webpage is open
- Fixed Sign of lord not creating another stack after reaching max stack count of 255
- Fixed trade issue of event inventory items resulting in loss of items in specified scenario
- Fixed Blood Castle Event Boss Monster Appearance occasional issue

Opublikowano

makumbaxxx

strona jest stosunkowo "nowa" i poprzez opcje rejestracji - czyli zostawienia swoich danych, może być tak traktowana. Natomiast wydaje mi się, że masz opcję "mimo wszystko" odwiedzić witrynę i ją wyświetlić.

Opublikowano

Changelog 25.03

- Zmieniono MiningSystem (łatwiejsza naprawa pandora pick)
- Kupiono kolejne płatne reklamy
- Zrobiono nowe zapowiedzi
- Zmieniono formułę płatności za res: 35kk + 1kk*res nie więcej niż 60kk.
Opublikowano

Można na multi koncie grać? Jest to low exp więc powinnobyć można, ale czytałem coś na forum że grę mozna odpalic tylko raz. Nie jest to dobry pomysl bo multi podkreca tez licznik online co dziala zachecajaco dla nowych graczy.

Opublikowano

Można na multi koncie grać? Jest to low exp więc powinnobyć można, ale czytałem coś na forum że grę mozna odpalic tylko raz. Nie jest to dobry pomysl bo multi podkreca tez licznik online co dziala zachecajaco dla nowych graczy.

z tego co wiem to tak, jest mozliwosc odpalenia kilku kont na jednym PC'cie.

Opublikowano

Ogolnie admini mogliby cos zaczac ogarniac - dziadowski marketing. Stara publikacja wisi, nikt do niej nie wchodzi. Znowu będzie 30 na starcie.

Opublikowano

Obecnie można grać na trzech kontach maksymalnie na raz.

"Ogolnie admini mogliby cos zaczac ogarniac - dziadowski marketing. Stara publikacja wisi, nikt do niej nie wchodzi. Znowu będzie 30 na starcie." - Nie mogę się z Tobą zgodzić. Serwer wisi z nowymi datami na ponad 80 forach, ma wykupione płatne reklamy na pierwszych stronach w najpopularniejszych votesitach. Dodatkowo publikacja na RG i zapowiedź. Bez dwóch zdań mamy najlepszy marketing z polskich serwerów. Zresztą wejdź na dowolny votesite i zobacz, że jesteśmy na prawie wszystkich.

Odnośnie ilości online na starcie "znowu" to niezbyt fortunny zwrot. U nas na stracie było ponad 80 online zaznaczając wielkie problemu na starcie. Na szczęście te 30 online musiałeś pomylić z innym serwerem.

Zabieg jest specjalny, dużo wejść, dużo postów, ludzie wchodzą interesują się tym. Jutro pewnie powstanie nowa publikacja z nową datą startu bo już wystarczający okres aby zachęcić ludzi którzy nie wiedzą nic o serwerze.

Pamiętaj, że dla jednych coś jest słabe, a dla innych jest to najlepsze na świecie i jest zamierzonym działaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...