Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EverWinterMu | Season 9 Ep 2 | Exp: 27x DYNAMIC | Drop: 31% | IGCN PREMIUM| OPENING 12.03

maniek6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie ograniczasz mozliwosci ludziom z duzym rr;p

Jezeli ktos nie zacznie tu grac w mierwszych 1-2 miesiacach to i nie zacznie.

Konkurencja serwerow jest duza.

Ludzie wola zaczynac na swiezym serwerze.

Wiec te wyrownywanie szans miedzy nowymi graczami a starymi jest wg

mnie bezsensu.

No ale ok, zobaczymy jak bedzie zwiekszala sie liczba online po powiedzmy

miesiacu gry, moze wtedy cos zmienicie.

A narazie koniec dyskusji, bye do 19;00

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wlasnie ograniczasz mozliwosci ludziom z duzym rr;p

Jezeli ktos nie zacznie tu grac w mierwszych 1-2 miesiacach to i nie zacznie.

Konkurencja serwerow jest duza.

Ludzie wola zaczynac na swiezym serwerze.

Wiec te wyrownywanie szans miedzy nowymi graczami a starymi jest wg

mnie bezsensu.

No ale ok, zobaczymy jak bedzie zwiekszala sie liczba online po powiedzmy

miesiacu gry, moze wtedy cos zmienicie.

A narazie koniec dyskusji, bye do 19;00

Yuna o 18 na JaRocku występuje, co :D Wpadnę na streama :D

Opublikowano

Pozostało trochę ponad 2 godziny. Zapraszamy! :)

Dodaliśmy na stronę metody płatności za wCoiny: PayPal oraz WebMoney. E-przelewy będą dostępne do kilku godzin.

Opublikowano

Wprowadziliśmy pewne zmiany:

- MultiClient jest teraz możliwy do włączenia. Już tego nie blokujemy

- ElfBuffer zwiększono lvl do 150.

Opublikowano

Ogólnie serwer lipa. Nie ma Antyhacka żadnego i działają hacki więc gra nie jest fair play. Mało online co sprawia że nie ma sensu grać takim expie w kilka osób. Ogarnijcie zabezpieczenia, wypromujcie lepiej serwer i ruszcie od nowa, bo ta edycja jest już skończona na starcie.

Opublikowano

PureEE nie mogę sie zgodzić. Mamy wbudowanego AH w clienta, AH po stronie serwera oraz badanie plików clienta na żywo.

Kilka osób próbowało cos odpalać i widać to elegancko w logach serwera oraz delikwent dostaje dc.

Dostaliśmy informacje o jednym działającym hacku, kwestia kilku godzin i zostanie zablokowany a 3 graczy którzy go używali dostało juz bana.

Sa to zabezpieczenia płatne - IGCN wiec Twoje twierdzenia sa przesadzone.

Co do ilości online, serwer jest trudny wystartował bez renomy. Teraz ja budujemy a serwer jeszcze nabędzie nowych graczy.

Opublikowano

Coś chyba ściemniasz bo od startu pomagam sobie multi hitem i bana nie dostalem jeszcze. Zreszta i tak bede konczyl gre bo w tyle online nie ma sensu hehe

Opublikowano

Pobrałem klienta z ciekawości żeby sprawdził wiarygodność PureEE, i ma racje :) 

Zwykla podmianka plikow na Speed działa. Anty Ref działa, szybsze bieganie,latanie działa. : ) 

Opublikowano

Tylko tutaj nie ma co ściemniać.

Mamy płatne pliki igcn które zawieraja zabezpieczenia.

Do kilku godzin wgramy nowa bazę do ah i wyłapiemy z logow niepoprawne działania.

Opublikowano

Tylko tutaj nie ma co ściemniać.

Mamy płatne pliki igcn które zawieraja zabezpieczenia.

Do kilku godzin wgramy nowa bazę do ah i wyłapiemy z logow niepoprawne działania.

Co z tego ze masz zabezpiecznia od IGC? Myślałeś, że skonfigurujesz dropy i serwer będzie glanc? 

Poczytaj trochę o Checksumach np. Bo u Ciebie można każdy plik podmienić a AH tego nie wyłapie. 

Bo to jest tak jakby Ci wyłapywał każdego klienta, który odpala grę. 

Bo odpalasz to na normalnym kliencie z podmienionymi 4 plikami, więc nie masz możliwości wyłapać niczego. 

Wierzyłem w ten serwer ;) I mówię to szczerze, bo dawno nie było nic z dobrymi plikami i low expem

Opublikowano

PrestigeMu, obawiam sie ze doskonale wiem co to checksum tak samo jak wiem co to hash system w premium launcherze.

Zapewniam Cie ze jest i crc i hashsystem.

Zaraz wrócę, zobaczę co sie dzieje i dam informacje co i jak z tym.

Opublikowano

lipton troche, chaos mu to samo. Nie ma juz serwerow z 100+ online? gdzie sie takie podzialy? Wszyscy Polacy przenosza sie na zagraniczne serwery, tak mi sie wydaje. Przez co lipton odpalac serwer w pelni Polski, sadze ze na Vulcanusie i Presitge v2 nie bedzie 40+ online, chyba sobie daruje polskie serwery i pojde na Hiszpanski. Juz nawet liznalem troche jezyka : Ola amigo HEHE  :D

Opublikowano

Drodzy gracze,

system AH został wzmocniony.

Każdy kto odnajdzie się tutaj, został właśnie zbanowany za cheaty.

x

Kolejna paczka w drodze.

Opublikowano

Prosze mi ta liste tutaj usunac bo obraza ona moja osobe...

nie mam pojecia co to :checksum tak samo  co to hash system crc i hashsystem. 

nigdy nie dostalem bana no moze po za 1 litwinskim serwerem i to dostalem unbana.. wtedy faktycznie system mogl wykryc jakiegos speedhacka bo mialem 32k agi ale tutaj? jak napierdzielalem z siekierka 25 as to jakim cudem wgl pisze w banie ze za atack speed b***h pls 

Zreszta caly czas lecialem w party 5 osobowym to co nikt nie widzial ze oszukuje ? ze bije za szybko ? nie robmy sobie jaj panie adminie, ewidentnie antyhack nie zadzialal...

,

jakis pureee czy prestigio sie przyznali ze testowali haxy i bana nie maja a czysty gracz tego bana dostaje...

Opublikowano

No jeszcze nie wszyscy pobanowani, np taki gracz o nicku Ditavailoz

lecial sobie w nocy na speedhacku ;P

Opublikowano

Drodzy gracze,

system AH został wzmocniony.

Każdy kto odnajdzie się tutaj, został właśnie zbanowany za cheaty.

x
Kolejna paczka w drodze.

Jakim prawem udostępniasz czyjeś loginy? Gratuluję.

Opublikowano

Prestige słaba twa moralność aby mnie pouczać.

Ktoś przed Tobą wrzuca SH (oszustwo) to Cie nie razi, ale wrzucenie loginów z gry juz tak.

Czego tu gratulować? Jak ktoś mnie okrada to rownież wywieszam jego zdjecie na sklepie co powoli go identyfikować.

Tutaj nie za bardzo jesy jak zidentyfikować konkretna osobę.

Jeśli ktoś ma watpliwości odnośnie swojego bana - zapraszam na forum serwera rozwiejemy wątpliwosci.

Opublikowano

No ja mam watpliwosc. jak jedna osoba mowi Ci ze jestes pijany to sie nie martw ale jak juz kilka Ci to powie to znaczy ze jestes, nie bylo by takiego szumu o to gdyby bany nie lecialy na niewinne osoby. Ja napisalem w swojej sprawie i bede bronic swojej niewinnosci. nie po to od 30 lvla lecialem bez buffa elfa by teraz stracic ten czas

Opublikowano

Powiem tak.. admin to jest jakas dupa, pomimo ze nagle kilkanascie osob ma ten sam problem... 

ba jedna osoba grala na 3 kontach i tylko na jednym dostala bana to cos tu jest nie tak ?

To nadal nie widzi zadnego problemu

Jak dyskutowalem z nim na czacie to jedyne co stwierdzil to to ze logi nie klamia i sie ulotnil nic nie mowiac wiec dla mnie to jest dno. 

Konfiguracja serwera ciekawa na + sa ustawienia jednak te jaja z wykryciem speed hacka rujnuje wszystko.

Mozecie grac a i tak nie macie pewnosci czy za dzien lub dwa nie dostaniecie bana.

Powiem wiecej gdybym teraz dostal mozliwosc gry od poczatku to wbil bym z moja dotychczasowa wiedza ten sam lvl o jakas godzine szybciej bez zadnych wspomagaczy.(ba zyskalbym czas gdzie od 30 do okolo 80 lvl lecialem bez elf bufera)  moglbym byc nawet caly czas obserwowany a zrobilbym to tylko po to by dostac tutaj na forum oficjalne przeprosiny skierowane w moja strone

pozdrawiam i nie polecam 

dodam jeszcze ze zauwazylem to ze gracz o nicku mutataxoa w logach ma identyczne liczby [19][49] [17][47] i gral identyczna postacia, przypadek ? moze jakas bron wam to buguje czy cos 

a co tam jak pisac to pisac:

ten gosciu :SummonerX gralem z nim dostal bana za hit hacka, ekspilismy praktycznie caly czas razem, doslownie chwilami z nim nie ekspilem i nie zauwazylem by mial hit hacka. przynajmniej potworki jakos mega szybko nie padaly od niego :D chyba ze nowe haxy maja za zadanie spowalniac zabijanie to w to jestem w stanie uwierzyc ^ ^

Opublikowano

Drodzy gracze,
odnosząc się finalnie do całej tej sprawy. Logi mówią jednoznacznie, że dana osoba używała wspomagaczy. Zauważcie ile z tych 15-16 osób się odzywa? 2?3? Czy to przypadek?
Od momentu zapewnienia szczelności clienta w tym poprawienie hashchecka nie ma w logach ani jednego zgłoszenia ingerencji w clienta - przypadek? Wcześniej były edycje i widać to było w logach - wszyscy dostali bana. Ich nie ma, plików podmieniać się nie da a AH nie wydaje żadnych informacji więc działał od razu poprawnie.

Żeby już zakończyć ten temat, każdy teraz dostaje dwa powiadomienia o tym, że AH widzi niepoprawne działania. Trzeci komunikat to automatyczny ban, pozdrawiamy w tym miejscu Pana gacontap który leciał na HitHacku i dostał pięknego bana.
Nie będzie nieporozumień "nie wiedziałem, że tak szybko reagujecie" "nie wiedziałem, że nie mogę zabić jednego potworka". Informacja, druga informacja za trzecim razem ban.

Drodzy gracze, zapraszamy na równy serwer z odpowiednimi zabezpieczeniami i zapewnieniem, że nikt nie zostanie bezkarny grając nie fair. Webshop również nikogo nie faworyzuje na tyle aby gra była nierówna.

ZAPRASZAMY WAS!

Opublikowano

w/e na mnie nie liczcie bo i tak clienta nie zmienie a nie mam pewnosci czy to sie nie powtorzy. 

Ewidentnie byl to blad z waszej strony w moim przypadku i jak widac nie macie pojecia co sie stalo dlatego ja podziekuje,  i nie mow ze 2/3 osoby bo tych osob bylo ciut wiecej : ) 

I nawet na zdrowy rozsadek wystarczylo zobaczyc na moj czas w grze i innych graczy i porownac lvl by stwierdzic ze nie odbiegam od normy, gdybym mial speed hacka to bym w tym czasie do mg dobil albo i dla ><

nawet glupiego krolika nie bilbym 5 minut 

mowicie ze 16 osob dostalo bana ale majac srednio 60 online to jest to 25% aktywnych graczy. Oczywiscie zawsze znajda sie oszusci ale w tym momencie sugerujecie jakas plage haxow? a zglosilo sie tak malo osob poniewaz nie ktorym nie chce sie tracic czasu wola skonczyc gre lub zaczac od poczatku.

Od rana do godziny 19 spokojnie kazdy wbilby wiecej niz wszyscy ktorzy zostali zbanowani. poza tym jak sa bugi w grze to zwykle nie dotykaja calego serwera a tylko jakiegos malego % graczy przez co najlepszymi testami serwera jest tak naprawde oficjalny start i wylapanie ich na duzej grupie graczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...