Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problemy ze stylem na forum MyBB

ByczekTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę tu, ponieważ nie wiem gdzie mam taki wątek zamieścić a tu mi najbardziej przypasowało.

Mam pewien problem dotyczący strony stojącej na popularnym hostingu xaa.pl/Proserwer.pl.

Problem jest następujący: Mam forum można znaleźć pod adresem www.EvoBlack.xaa.pl

Forum stoi z myślą o serwerze Minecraft, który nosi nazwę właśnie EvoBlack.

Kontynuując... po wgraniu stylu, chyba jaki bym nie wgrał styl to tak się dzieję...

Jak gdyby nie wczytuje mi całego forum..

Po wgraniu pewnego stylu nie można np wrzucić avatara, albo... tak jak .. Proszę wejść na forum - www.EvoBlack.xaa.pl, następnie w dziale podstawowym : ,,Dział" , który jest tworzony automatycznie jest wątek ,,Witamy w MyBB" Proszę w niego wejść, to, co hmm... powinno pisać w panelu, czyli (NAPRZYKŁAD):

-------------------------------

Napisanych postów:

--------------------------------

Etc

To jest to napisane tak, jakbym pisał w wątku....

Dałbym naprawdę ogromnego plusa dodatkowo za to, jakby ktoś mi powiedział:

-Jakie pliczki za co odp. (Tzn. Jak np zmienić ikonkę działów etc)

-Co do tego wyżej o chodzi mi o to, co zrobić, jak np zmienić ikonki działów, jak np dodać zakładki na górze ,,Regulamin" czy ,,Kontakt" oraz jak dać tego subdomenę, aby to przeniosło gdziekolwiek.

Proszę o szybkie odpowiedzi.

//EDIT:

Chciałbym jeszcze wiedzieć, czy robiąc cokolwiek w MS Office FrontPage uda mi się zrobić NORMALNY STYL JAK NP REVOLUTION GAMES?

Tzn, żeby można było hmm... ustawiać profile , inne zarządzanie panelami etc ?

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...