Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.8.8][EasyHC] Arhard

MarmarukHD

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 493
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Są jakieś błędy ale mi sie wydaje że lagi są przez małą pamięć ram dlatego przeniesiemy sie na inny hosting pozdrawiam.

To trzeba naprawiać a nie przechodzić na inny hosting, stabilność servera to nie tylko hosting ale też poprawnie skonfigurowane pluginy 

Opublikowano

Są jakieś błędy ale mi sie wydaje że lagi są przez małą pamięć ram dlatego przeniesiemy sie na inny hosting pozdrawiam.

To trzeba naprawiać a nie przechodzić na inny hosting, stabilność servera to nie tylko hosting ale też poprawnie skonfigurowane pluginy 

Juz lagow nie ma wiec mozna grac.

Opublikowano

Przecież to jest jakieś śmieszne. Start ma być o godzinie 17:00, wszyscy listę odświeżają, nagle okazuje się, że przełożone rozpoczęcie serwera jest na 17:10. Następnie jest to godzina 17:30 i administracja zapewnia, że to już ostatni termin, potem dowiaduję się na teamspeak, że tak naprawdę będzie to o 18:00, a ostatecznie serwer wystartował o 19:00, gdzie wejście na niego było praktycznie niemożliwe, bo ciągle włączona była whitelista.

Jak już udało się wejść, to na serwerze ledwo dało się grać, ponieważ było 5-7tps. Walka, kopanie - to było praktycznie niemożliwe. Skoro jesteśmy przy kopaniu, to drop był wyłączony i nie dało się wydobyć niczego, oprócz stone'a.

Po wpisaniu komendy /pex user dostawało się bana za próbę włamania i kiedy masa ludzi to zgłaszała, to administracja potrafiła to ignorować. Osobiście starałem się ok. 1h o unbana i nie udało mi się go uzyskać. 

Serwer miał masę błędów, uciekał głód na spawnie, można było na nim umrzeć. Nie polecam.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Przecież to jest jakieś śmieszne. Start ma być o godzinie 17:00, wszyscy listę odświeżają, nagle okazuje się, że przełożone rozpoczęcie serwera jest na 17:10. Następnie jest to godzina 17:30 i administracja zapewnia, że to już ostatni termin, potem dowiaduję się na teamspeak, że tak naprawdę będzie to o 18:00, a ostatecznie serwer wystartował o 19:00, gdzie wejście na niego było praktycznie niemożliwe, bo ciągle włączona była whitelista.

Jak już udało się wejść, to na serwerze ledwo dało się grać, ponieważ było 5-7tps. Walka, kopanie - to było praktycznie niemożliwe. Skoro jesteśmy przy kopaniu, to drop był wyłączony i nie dało się wydobyć niczego, oprócz stone'a.

Po wpisaniu komendy /pex user dostawało się bana za próbę włamania i kiedy masa ludzi to zgłaszała, to administracja potrafiła to ignorować. Osobiście starałem się ok. 1h o unbana i nie udało mi się go uzyskać. 

Serwer miał masę błędów, uciekał głód na spawnie, można było na nim umrzeć. Nie polecam.

Juz tak nie będzie zapewniam ze na nowej edycji w piatek o 18:00 wszystko będzie dopięte na ostatni guzik juz sa autorskie pluginsy itp. :D

Opublikowano

1. Za duży drop, szczególnie tnt

2. Szkoda, że zablokowaliście nukera z matix'a :D bo i tak i tak masa ludzi u was cheatuje 

3. Jakoś nie wiem powinniście naprawiać zgrifowany teren gdzie np powygasała gildia a wszystko jest tak przeorane do bedra że to masakra bo mapa jest tak zniszczona jak by edycja trwała już z rok.

4. Gildie zbugowane, nachodzą na siebie z tego co zaobserwowałem. Dla przykładu będąc daleeko od spawna znalazłem gildię z terenem powiększonym na maxa no i był to ogromny teren a tepając się w losowe [ jak się respisz chunki się nie zawsze załadują i widać jajka gildii] no to tak z 4 gildie naokoło z odstępem licząc od jajek może z 50 kratek, a jak się powiększy teren to będzie na siebie nachodzić ;\

5. Border mapy powinien mieć jakieś 3-4k i zgrifowane tereny powinniście naprawiać a tak macie border masakrycznie duży, jeśli w ogóle jest ogranicznik bo ostatnio byłem na koordynatach z 6600 także 6,6k kratek od spawna ? o.0

6. Faworka. Będąc u was po unregisterkę na kanale siedzieli sobie helperzy i jakiś ytber no i słyszałem jak tam mówili, że z tej gildii nic nie biorą bo i tak mają wszystko, ' o perły to zaraz sobie dam ' . Faworka może nie do końca jednak no helperzy czy administracja mająca dostęp do gm'a nie powinna grać, może się to zmieniło nie wiem jednak co słyszałem to słyszałem >.<

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Helperzy nie mają gm , a chodzilo im o to ze pewnemu yt-berowi cheaterzy zniszczyli gildie sprawdzili to i faktycznie tak bylo wiec robilismy backupy ;ddd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...