Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalios [Dedyk] [Easy]

Kalios.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

^Ale to wina Kaliosa ze skonczyli tak jak skonczyli. Jesli ktos otwiera serwer na gotowcu, jeszcze bez mozliwosci edycji jego source no to .-. xD xD Niech sobie serwer Hamachi najpierw postawi i na nim posiedzi a nie dedyki robi.. i startuje na gotowcu.

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ja nikogo nie bronie ich zachowanie jest prawie tak samo mierne ja bym to zrobił zupełnie inaczej abstrahując źle mnie odbierasz i atakujesz przez to w tej dyskusji przepraszam napiszę prościej. Wyraźnie napisałem, że nie ważne co to za pliki normalnego gracza to nie obchodzi, czy są to pliki dreikona, revori czy netmetin, zatem co gracz oczekuje ? Stabilności, gwarancji dobrej jakości myślę, że to dobra podstawa co oznacza dobra jakość ? Uważam, że brak takich akcji jak ta powyżej, że wbija administracja innego serwera i robi cyrk gdzie gracze włożyli swoje realne pieniądze już by być najlepszym i potracili nieważne czy tam 20 zł czy 1000 zł sam fakt uczucia takich osób te osoby dam sobie rękę uciąć, że w środku w głębi czują się oszukane oczywiście to subiektywne spostrzeżenie nic poza tym ale postawiłeś mnie w takiej pozycji, że muszę uzasadnić swoją postawę.

Opublikowano

Ale ja nikogo nie bronie ich zachowanie jest prawie tak samo mierne ja bym to zrobił zupełnie inaczej abstrahując źle mnie odbierasz i atakujesz przez to w tej dyskusji przepraszam napiszę prościej. Wyraźnie napisałem, że nie ważne co to za pliki normalnego gracza to nie obchodzi, czy są to pliki dreikona, revori czy netmetin, zatem co gracz oczekuje ? Stabilności, gwarancji dobrej jakości myślę, że to dobra podstawa co oznacza dobra jakość ? Uważam, że brak takich akcji jak ta powyżej, że wbija administracja innego serwera i robi cyrk gdzie gracze włożyli swoje realne pieniądze już by być najlepszym i potracili nieważne czy tam 20 zł czy 1000 zł sam fakt uczucia takich osób te osoby dam sobie rękę uciąć, że w środku w głębi czują się oszukane oczywiście to subiektywne spostrzeżenie nic poza tym ale postawiłeś mnie w takiej pozycji, że muszę uzasadnić swoją postawę.

Mnie tylko drażni, że nazywasz pliki złymi nazwami. Po prostu pliki ymira i tyle. Nie ma żadnych plików dreikona itd.

Jeśli gracz oczekuje stabiliności, dobrej jakości, to zostają serwery oficjalne a nie klepane w piwnicy.

Opublikowano

Mnie tylko drażni, że nazywasz pliki złymi nazwami. Po prostu pliki ymira i tyle. Nie ma żadnych plików dreikona itd.

Jeśli gracz oczekuje stabiliności, dobrej jakości, to zostają serwery oficjalne a nie klepane w piwnicy.

W takim razie jeśli tylko o to Ci chodzi to ja Cię źle odebrałem i przepraszam za to taki lapsus. Ale nawiązując do stabilności i dobrej jakości to nie wszystko to tylko podstawa bo gracze szukają także innych rzeczy jak rozrywki i atmosfery bez mozolnej monotonii i melancholii czyli też atmosfera gra dużą rolę dlatego też powstają prywatne serwery w mniejszej lub większej mierze z edytowanym kodem ale to nie zmienia faktu, że tak jak mówisz kod stworzyli programiści ymira. Myślę, że jak już sobie wszystko wyjaśniliśmy mogę już tutaj nie zaglądać. Pozdrawiam :).

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer od dawna jest offline, strona już niedostępna.

Prezentacja zostaje zamknięta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...