Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalios [Dedyk] [Easy]

Kalios.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dawaj bez wirusow a nie...

Pisz 100x a do takiego i tak nic nie dociera. Nie chcesz nie pobieraj masz problemy wagi państwowej.

Wirus jest nie groźny  --> można powiedzieć że w każdym launcherze są "wirusy"

IDcncno.png

Opublikowano

ODPALAMY PATCHERA AKTUALIZUJEMY GRE I POWINNO WSZYTKO CHODZI ZA CHWILE KRÓTKA PRZERWA!!!

Patchujemy klienta lub pobieramy tą łatkę

https://mega.nz/#!4tVWyBqI!rrOb6dxdZw_MnAjwMvvoCyNGMtFyWuwOGuCBZIXpUF0

Bez wirusów plik do odpalania klienta

Plik jest niedostępny :P

spróbuj teraz

dawaj bez wirusow a nie...

Pisz 100x a do takiego i tak nic nie dociera. Nie chcesz nie pobieraj masz problemy wagi państwowej.

Wirus jest nie groźny  --> można powiedzieć że w każdym launcherze są "wirusy"

został dodany plik bez wirusów do klienta pobrac latke nalezy

kiedy kupony?

coś nie tak z tym jest, postaramy się do jutra rana to ogarnąć :). Przepraszamy za utrudnienia z nimi.

Opublikowano

UWAGA! CLIENT I PATCHER ZAWIRUSOWANY NA MAXA!!!

NIE POBIERAJCIE TEGO SYFU

Co niby jest zwirusowane? Patcher nie, a plik _Kalios.exe prawda ma wirusa, ale wykrywa go tylko avast i nie jest to żaden poważny wirus ani nic na dniach powinnien pojawić się nowy plik bez wirusa już żadnego.

eeeee? czyli w koncu co macie w tej bince, bo bylo juz kilka takich serwerow "nic powaznego" a potem cale mpc jak to usunac :((

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Prezka z Castiosa? Prezka "z trawą", w grze czerwono-pomarańczowe panele, a na stronie lód i woda. No prośba. I ten system ulepszeń (do SS-ów się nie przypierdzielę, bo to żart z tymi rozciągniętymi zdjęciami. Na 100%). xD

Opublikowano

Pozdrawiam was ,,Administracjo" Roicie serwer na plikach NetMetina ...

Nie potraficie zrobić własnego. Wiadomo że się wyjebiecie z tym serwerem

tumblr_nraeqbeDVI1uvdps4o1_500.gif

Opublikowano

@Ryuji co w związku z tym? Hmm? Mowę ci zabrało? Ja nie polecam netmetin. Jest to podrobiona wersja Metin2 i gorzej rozbudowana. Aktualnie administracja Metin2 nie ma nic wspólnego z netmetin. Także proszę nie oceniać pracy załogi Metin2 na podstawie tego syfu. Racja. Netmetin chamsko się zachowuje. Kradną pliki, po czym je sobie przywłaszczają, oskarżając innych.

@Bukkit++ pliki Ymir* Netmetin nie posiada żadnych praw.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to czy to netmetin czy to nawet penisometin to nie jest coś nawet na czym warto się skupiać bo nikogo to nie obchodzi, chodzi o to aby serwer po prostu był dobry dla graczy. Dlaczego to wkleiłem, chodzi mi o sam fakt, że ktoś wbija sobie na ten serwer i robi kolokwialnie ujmując popeline, to nie jest fair względem graczy tak myślę ja do tego serwera nic nie mam życzę mu jak najlepiej i chciałbym żeby tutaj grało 1k osób. 

A tak zupełnie serio reasumując to jest złodziejstwo względem graczy, a czy administratora netmetin to mnie nie obchodzi - nie moje pliki nie moja sprawa tylko dwójki osób administratora tego serwera i tamtego bądźmy porządnymi ludźmi.

Spadam ja nikogo nie atakuję, ale połowa prawdy to całe kłamstwo. Powodzenia.

Opublikowano

Nie chodzi mi o to czy to netmetin czy to nawet penisometin to nie jest coś nawet na czym warto się skupiać bo nikogo to nie obchodzi, chodzi o to aby serwer po prostu był dobry dla graczy. Dlaczego to wkleiłem, chodzi mi o sam fakt, że ktoś wbija sobie na ten serwer i robi kolokwialnie ujmując popeline, to nie jest fair względem graczy tak myślę ja do tego serwera nic nie mam życzę mu jak najlepiej i chciałbym żeby tutaj grało 1k osób. 

A tak zupełnie serio reasumując to jest złodziejstwo względem graczy, a czy administratora netmetin to mnie nie obchodzi - nie moje pliki nie moja sprawa tylko dwójki osób administratora tego serwera i tamtego bądźmy porządnymi ludźmi.

Spadam ja nikogo nie atakuję, ale połowa prawdy to całe kłamstwo. Powodzenia.

Bądźmy porządnymi ludźmi? Od kiedy masz prawo przywłaszczyć sobie cudze mienie? Dzięki za filmik, obejrzałem i pośmiałem się z tego idioty.

Nikogo nie atakuję, stwierdzam fakty. Bardzo przykre jest to, że ludzie są takimi hipokrytami. Kradną na potęge. Przywłaszczają sobie, nazywając własnymi. Potem płacz, że ktoś "ukradł".

Spsosó w jaki wypowiadają się, głos sasoriego? Ile oni mają lat? 12? Zachowują się adekwatnie do całej sytuacji. "Zapraszamy na orginalnego netmetina". "Wyłącz to, co uraziło naszą markę" K***a. Śmiechłem znowu.

Zachowują się jak dzieci w piaskownicy. Jedyne oryginalne serwery, to oficjalne.

W końcu to my Polacy.

@Bukkit++ ale ja nikogo nie bronię. Skąd więc twoja bezsensowna odpowiedź? Poruszam tylko kwestię praw autorskich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...