Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalios [Dedyk] [Easy]

Kalios.eu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podczas rejestracji po kliknięciu "utwórz konto" pokazuje się WYPEŁNIJ WSZYSTKIE POLA, pare razy już przejrzałem i wszystko wypełniłem, jakiś pomysł co poszło nie tak? o.O

Opublikowano

Podczas rejestracji po kliknięciu "utwórz konto" pokazuje się WYPEŁNIJ WSZYSTKIE POLA, pare razy już przejrzałem i wszystko wypełniłem, jakiś pomysł co poszło nie tak? o.O

Jeżeli ktoś ma problem z rejestracją sprawdźcie czy nie macie suwaka takiego i musicie nim zjechać na dół

Sprawdź czy ty tak nie masz
Opublikowano

Ten projekt raczej nie wróży dużej ilości graczy, ogólnie średnio widzę że z reklamą bo nagrywają sami tacy średniego kalibru yt'berzy, ale powodzenia. Planujecie stale wprowadzać jakieś innowację, czy tylko dacie tego gotowca? ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Suwak mi w żaden sposób nie pomógł , suwakiem nie da się przesunąć (przynajmniej u mnie) aby pojawiło się pole "nie jestem robotem" i właśnie tego wypełnionego pola mi brakowało,  na telefonie wszystko poszło okej.  Czekam na start :) 

Opublikowano

Ten projekt raczej nie wróży dużej ilości graczy, ogólnie średnio widzę że z reklamą bo nagrywają sami tacy średniego kalibru yt'berzy, ale powodzenia. Planujecie stale wprowadzać jakieś innowację, czy tylko dacie tego gotowca? ­

Co jak co ale ty sie nie wypowiadaj tak. Bylem i gralem w sumie godzine na twoim projekcie ktory miales z Mikołajem i co chwile mówiliście ze zaraz ruszy i poprawki i w koncu nie ruszyliscie.

Przepustki na dungi dropia czesto ?

Opublikowano

Ten projekt raczej nie wróży dużej ilości graczy, ogólnie średnio widzę że z reklamą bo nagrywają sami tacy średniego kalibru yt'berzy, ale powodzenia. Planujecie stale wprowadzać jakieś innowację, czy tylko dacie tego gotowca? ­

Co jak co ale ty sie nie wypowiadaj tak. Bylem i gralem w sumie godzine na twoim projekcie ktory miales z Mikołajem i co chwile mówiliście ze zaraz ruszy i poprawki i w koncu nie ruszyliscie.

Przepustki na dungi dropia czesto ?

Przepustki dropia bardzo często z każdego zabitego metina/boss'a poleci przepustka, już z pierwszych metinów w m1 poleci pierwsza przepustka na pierwszy dungeon :).

ZAPRASZAMY DO POBRANIA KLIENTA I ZAŁOŻENIA KONTA!

START JUŻ ZA 40MIN :)!

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKalios.eu

1. + ile max kd ?
2. Jest npc do wyciągania wybranego kd ?
3. dodania/zmianki 1-5 są nieskończone ?
4. Jest jakiś "Sejf" na yangi czy tylko bryły ?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngKalios.eu

1. + ile max kd ?

2. Jest npc do wyciągania wybranego kd ?

3. dodania/zmianki 1-5 są nieskończone ?

4. Jest jakiś "Sejf" na yangi czy tylko bryły ?

1. max +5

2. nie

3. nie ale są tanie i powiększone

4. brylki, ale nie leci tego duzo a starcza na wszystko 

Błędnie wykonane inicjowanie: ERROR TYP2 

? :)

usuń lub zmień nazwę folderu ymir work z dysku D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...