Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kalios [Dedyk] [Easy]

Kalios.eu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja przejrzysta, wszystko widać wyraźnie, wygodnie się czyta, serwer zapowiada się bardzo ciekawie, może i nie jest oryginalnie i coś tam jest skądś wzięte, ale to mnie mało interesuje, bo mi się podoba. Jak dla mnie 7/10. Myślę, że zagram. Czy IS będzie dostępny za PSC?

giphy.gif

Kocur™

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prezentacja przejrzysta, wszystko widać wyraźnie, wygodnie się czyta, serwer zapowiada się bardzo ciekawie, może i nie jest oryginalnie i coś tam jest skądś wzięte, ale to mnie mało interesuje, bo mi się podoba. Jak dla mnie 7/10. Myślę, że zagram. Czy IS będzie dostępny za PSC?

Tak będzie PSC w is :).

Za jakąś godzinkę otworzymy rejestrację, klienta w dziale download :).

Opublikowano

Serwerek naprawdę fajny, myślę że na ten czas akurat takiego czegoś brakuje na rynku metina, więc nic jak polecić.. :)
Czekam na start, zobaczymy jak wyjdzie!

Opublikowano

Nie polecam :'') Gotowiec, strata czasu. ~@Up. To nie chodzi o polecenie czy nie polecenie. Po prostu zeby gracze wiedzieli, ze 2 Pandory z tego nie bedzie, ktora stala pare pare lat.

stary :) to jest gra a nie kurka mis serwerow metina w to sie dla przyjemnosci gra a jak sie nie podoba to na hu* sie wpierdal**c nie rozumiem tego ;/

Dzieciaku idź na dwór się pobawić. Po to są takie tematy, by ludzie wyrazili swoją opinię. Według ciebie należy pisać tylko te pozytywne tak?

Tak samo można powiedzieć, c**j kogo obchodzi, że będziesz tu grać i polecasz. Jak czekasz, to czekaj i sie nie wypowiadaj. *cough*

Co za z*****a mentalność.

Opublikowano

ludzie kogo to obchodzi czy wy polecacie czy nie zalosni jestescie :) czekam na start :)   Kondzi top 1 :) ktos chetny ze mna do gry ? :)

Pokaż mi, gdzie w moim poście napisałem, że nie polecam?

C**j nas obchodzi, że czekasz na start :) 

Od kogo grafikę macie zamiar załatwić?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

ludzie kogo to obchodzi czy wy polecacie czy nie zalosni jestescie :) czekam na start :)   Kondzi top 1 :) ktos chetny ze mna do gry ? :)

ogolnie tylko chcialem powiedziec ze takie posty sa smieszne  :*

Nie polecam :'') Gotowiec, strata czasu. ~@Up. To nie chodzi o polecenie czy nie polecenie. Po prostu zeby gracze wiedzieli, ze 2 Pandory z tego nie bedzie, ktora stala pare pare lat.

stary :) to jest gra a nie kurka mis serwerow metina w to sie dla przyjemnosci gra a jak sie nie podoba to na hu* sie wpierdal**c nie rozumiem tego ;/

Dzieciaku idź na dwór się pobawić. Po to są takie tematy, by ludzie wyrazili swoją opinię. Według ciebie należy pisać tylko te pozytywne tak?

Tak samo można powiedzieć, c**j kogo obchodzi, że będziesz tu grać i polecasz. Jak czekasz, to czekaj i sie nie wypowiadaj. *cough*

Co za z*****a mentalność.

stary wes sie nie osmieszaj prosze cie :) a co do serwera to nie myslalem ze tyle reklamy zalatwiliscie :)

Opublikowano

Tak samo śmieszne są te bardzo wymowne posty "POLECAM!" "ZAGRAM!" "WBIJAM!". 

Można by wręcz rzec, że mają mniejszą wartość merytoryczną od tych negatywnych.

Najlepiej wprowadzić zakaz dyskusji w takich tematach. Tylko administracja serwera powinna się wypowiadać, ponieważ takie posty są śmieszne.

Twoje też, żebyś nie czuł się lepszy.

@ExetY wbij na serwer i zobacz :v Serwer stoi od godziny.

@Adaś . mój błąd. Doczytałem do momentu, że rejestracja włączona i od razu mi mrygło, że serwer też.

Opublikowano

Najlepiej wprowadzić zakaz dyskusji w takich tematach. Tylko administracja serwera powinna się wypowiadać, ponieważ takie posty są śmieszne.

Ziomeczku, ale start o 17.00

Teraz jeszcze "beta" trwa jakby xD

Opublikowano

a ty nie wprowadzaj ludzi w blad i jak bys mogl skoncz pierdo**c bo sie zachowujesz jak dzieciak zakonczmy te dyskusje  start 17.00

Opublikowano

Serwer jak najbardziej polecam... ludziom którzy mają za dużo czasu i chcą zmarnować troche godzin na serwerze który szybko upadnie

Opublikowano

a ty nie wprowadzaj ludzi w blad i jak bys mogl skoncz pierdo**c bo sie zachowujesz jak dzieciak zakonczmy te dyskusje  start 17.00

Popełniłem błąd i się do tego przyznałem. Jak się zachowuję, to w sumie nie twoja sprawa, a jak już chcesz oceniać, to patrz przez przyzmat swojego debilizmu. "wes sie nie osmieszaj prosze cie" Także zakończmy dyskusję. Do zobaczenia o 17.

Edit

@g0d sam w sumie oceniasz po prezentacji :D

Wyrażasz opinię na podstawie prezentacji, więc na jedno wychodzi.

Pasjonat
Opublikowano

Z miłą chęcią zawitam, serwer po przejrzeniu prezentacji sprawia wrażenie ciekawie zrobionego easy privka. Ja osobiście mam nadzieję, że gra będzie przyjemna, nie trzeba się będzie aż nadto namęczyć nad zdobywaniem poziomu/eq. Nie ma sensu oceniać serwera tylko i wyłącznie po scrollowaniu prezentacji (jak to po niektórzy użytkownicy tego forum mają w zwyczaju), więc 3mam kciuki, ażeby wszystko siadło po Waszej myśli i oby jak najwięcej graczy na starcie! 

Powodzenia! :)

Edit:
@1361622928-U485574.pnglolens123 ja tego serwera nie oceniłem, tylko wyraziłem swoją opinię na jego temat, a to wbrew pozorą dwa różne aspekty. ;) Bardziej chodziło mi o posty typu "c*****y serwer, nie zagram" "syf, nie polecam" i to nie ze względu na to, że mają negatywny wydźwięk, lecz oceniają serwer, a nawet na nim nie zagrali. Tymbardziej ocenianie serwera po przejrzeniu prezentacji... Głupota, niech w takim bądź razie napiszą: "C*****a prezentacja, nie polecam" xD

Opublikowano

Nie polecam, gówno pod hajs.

Nic nie jest pod hajs spokojnie :).

Z miłą chęcią zawitam, serwer po przejrzeniu prezentacji sprawia wrażenie ciekawie zrobionego easy privka. Ja osobiście mam nadzieję, że gra będzie przyjemna, nie trzeba się będzie aż nadto namęczyć nad zdobywaniem poziomu/eq. Nie ma sensu oceniać serwera tylko i wyłącznie po scrollowaniu prezentacji (jak to po niektórzy użytkownicy tego forum mają w zwyczaju), więc 3mam kciuki, ażeby wszystko siadło po Waszej myśli i oby jak najwięcej graczy na starcie! 

Powodzenia! :)

Edit:

@1361622928-U485574.pnglolens123 ja tego serwera nie oceniłem, tylko wyraziłem swoją opinię na jego temat, a to wbrew pozorą dwa różne aspekty. ;) Bardziej chodziło mi o posty typu "c*****y serwer, nie zagram" "syf, nie polecam" i to nie ze względu na to, że mają negatywny wydźwięk, lecz oceniają serwer, a nawet na nim nie zagrali. Tymbardziej ocenianie serwera po przejrzeniu prezentacji... Głupota, niech w takim bądź razie napiszą: "C*****a prezentacja, nie polecam" xD

Dziękujemy i zapraszamy do zobaczenia na starcie jeszcze 4 godzinki a  my jeszcze pracujemy nad serwerem :), by był dopięty na ostatni guzik dla Was!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...