Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Projekt - Pełne pliki pod serwer survival/easyhc/hc/mediumhc

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­@up

no to super, wreszcie ktoś pomyślał że jak się publikuje paczki to nie wrzuca się syfu z bukkitów i spigotów tylko robi własne.

odnośnie do dropu: wzorowałeś się czymś? bardzo mi tu śmierdzi karolkiem. (karolekDrop w sensie)

sygnatura.png

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­@up

no to super, wreszcie ktoś pomyślał że jak się publikuje paczki to nie wrzuca się syfu z bukkitów i spigotów tylko robi własne.

odnośnie do dropu: wzorowałeś się czymś? bardzo mi tu śmierdzi karolkiem. (karolekDrop w sensie)

Nope. Kolorystykę przyznam znalazłem na google grafika, bodajże z mc**.

A co do kodu to nawet nie wiem jak karolekdrop wygląda.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jest pisanie na czacie od X lvl? Polecam zrobić np. /chat lvl 1

Jak na razie chat ma cztery opcje:

- Włączony

- Wyłączony

- VIP

- Media (YT/TW)

Co do tych poziomów na chacie idealny pomysł. :D

Dodam to jak tylko wrócę. ;3

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A po co ci to jak masz swoje supi autorskie pluginy? Kolejne podjebiesz i wsadzisz do sb na serwerek?

W końcu jakieś sensowne pliki pod server ,ładna kolorystyka etc. Zrób jakieś gui i będzie najlepsza paczka.

pJIegsk.jpg

Opublikowano

A po co ci to jak masz swoje supi autorskie pluginy? Kolejne podjebiesz i wsadzisz do sb na serwerek?

W końcu jakieś sensowne pliki pod server ,ładna kolorystyka etc. Zrób jakieś gui i będzie najlepsza paczka.

Jakie gui :D?

Czekam na jakieś ciekawe propozycje :D

Ogólnie mam pomysł na fajny zapis ekwipunku, który będzie banalny w obsłudze, ale o tym niebawem.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Planujesz dodać sektory do paczuszki ?

Proponuje dodać:

- Dobrze ogarnięte gildie

- Disco zbroje

- BoyFarmer

Czy będzie możliwość dodania na stronę www np top 10 gildii/graczy, ostatnie zabicia ?

O

/V\

/''\

Opublikowano

Planujesz dodać sektory do paczuszki ?

Proponuje dodać:

- Dobrze ogarnięte gildie

- Disco zbroje

- BoyFarmer

Czy będzie możliwość dodania na stronę www np top 10 gildii/graczy, ostatnie zabicia ?

Tak, będzie możliwość dodania wszystkiego na www.

Co do sektorów, to już wymyśliłem cały plan i aspekt publikacji plików ale o tym pod koniec projektu :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@OldisPL dobry pomysł spoko by było gdyby czas turbodropu by był pokazany na pasku smoka.

O

/V\

/''\

Opublikowano

Zastanawiam się nad dodaniem turbodropu, co o tym sądzicie :D?

Turbodrop dla gracza gildi

Polecam również dodac plugin na wyrzucane świnki

Służę pomocą również innym użytkownikom :) jak potrzeba pomocy zapraszam na pw na pewno pomogę

Opublikowano

Jaki to plugin/skrypt na drop :)? Mógłbym DL?

Wszystko ładnie, tylko jaki to PLG na drop? Można link do DL?

Procesor: Intel Core i7-7700K 4.2GHz 8mb Płyta główna: Gigabyte AORUS Ga-Z270X-Gaming 5

Grafika: MSI GeForce GTX 1070 Gaming X 8gb GDDR5 (256 bit) <3 Ram: G.Skill Ripjaws V DDR4 16GB(2x8GB), 3200MHz, CL16 

Dysk HDD: Western Digital Red, 3.5'', 3TB, SATA/600, 64MB cache Dysk SSD: Crucial MX300 525GB Sata3

Chłodzenie: be Quiet! Dark Rock Pro 3 Zasilacz: Corsair RM550X 80+ GOLD 550W Obudowa: be Quiet! Pure Base 600 Window Black/Orange

Opublikowano

@up Na drop jest to jego Autorski plugin który posiada tylko on i nie jest dostępny publicznie, wszystkie pluginy w tej paczce są jego autorskie i będą dostępne dopiero jak skończy calą paczkę. 

Opublikowano

Jaki to plugin/skrypt na drop :)? Mógłbym DL?

Wszystko ładnie, tylko jaki to PLG na drop? Można link do DL?

Napisałem własny. Osobnego downloadu nie będzie.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak dla mnie extra się prezentuje paczka!

Propozycje dodania:

- Możliwość włączenia/wyłączenia prywatnej wiadomości (Opcja dla YouTuberów/Stremerów/Vipów itd.)

- Bany/bany czasowe/wyrzucenia/wyciszenia z statystykami na stronie oraz możliwość podłączenia pod bazę danych lub plik lokalny

- AntyBot z możliwością podłączenia pod bazę danych lub plik lokalny z danymi gracza (NICK, IP, UUID)

- Sprawdzanie graczy (Z blokadą komend podczas sprawdzania (Nie licząc /msg /r /helpop), Auto banem po wyjściu, Automatyczna teleportacja gracza do klatki oraz osoby sprawdzającej)

- RandomTeleport (Z możliwością dodania efektów oraz itemów przy teleportacji)

- Limit koksów/refów/pereł/bloków (Możliwość ustawienia z poziomu konfiguracji oraz gry)

- Logowanie nonpremium (np. Logit) i automatyczne logowanie premium

- Border mapy 

- Pandora/Skrzynki n/a/cobblex 

- AntyCheat (Nocheatplus oraz PhoenixAntiCheat lub inny najlepiej z autobanem lub autokickiem lub informacją dla administracji/osób z danym uprawnieniem)

- AutoWiadomości

- /Zglos (Coś takiego jak helpop ale wpisujesz np. /zglos nick cheaty killaura) z możliwością podłączenia pod bazę danych lub plik lokalny z danymi gracza (NICK ZGŁOSZONEGO:ZGŁOSZONY ZA: NICK ZGŁASZAJĄCEGO)

- Świniarka

- Generator stone/obsa/tnt/

- /crafting lub /craftingi (pokazuje craftingi serwera)

- AdminChat/ModChat/PomocChat itd. (np. #a wiadomość lub /a wiadomość itd.)

- Możliwość ustawienia slowmode za pomocą komendy oraz w konfiguracji

- Kity w gui z czasem, uprawnieniem, opisem co dany kit posiada

- VanishNoPacket albo podobny 

- AntyMacro/Antyclicker/i na te duble i triple w myszkach ^^

- Animowane motd serwera

- Rangi na czas oraz stałe z zapisem kto i kiedy dał i w jakiej lokalizacji Zapis do pliku lub bazy danych

- /kosz (Gui wsadzasz np. 64 dirta i po zamknięciu jest usuwany item)

- BoyFarmer/SandFarmer

- Czasowe tnt (W sensie tnt np. jest czynne od 12 do 23 a reszta jest zablokowane)

- Blokada komend oraz taba (AntiCommandTab lub coś podobnego)

- Sklep w grze (Shopkeepers lub coś podobnego)

- AntyFaoryzacja (Zapis do pliku/bazy danych informacji [NICK, CO ZROBIŁ np. dał gm 1 innemu graczowi nick gracza jakiemu lub dał graczowi nick gracza któremu dał i item lub coś innego].)

- Blokada danych komend np. bukkit:me bukkit:pl bukkit:? oraz ? itd.

- ClearLag 

- AntyLogout z paskiem smoka lub wiadomością na czacie

- AntyReklama/AntyPrzekleństwa

- Backup ekwipunku

PS: czekam na możliwość pobrania  :)

PS2: Zmień słowo permisie na uprawnienia  ;)

­

“Legalizacja homoseksualnych małżeństw realnie się na spadek samobójstw wśród nastolatków.”

나는 사랑한다 방탄소년단

Opublikowano

Pomysły:

- backup ekwipunku i tylko administrator może graczowi takie eq przywrócić.

- Jakiś dobry antycheat/antyaura

- Plugin na jakieś bossy i ustalony drop z nich

- CobbleX ? Panodra ?

- Możliwość blokady komendy /spawn i dodania różdżkę teleportującą na spawn.

- Jeżeli jesteśmy podczas pvp to nie możemy wejść na spawna (Odrzuca nas za linie)

O

/V\

/''\

Opublikowano

Jak dla mnie extra się prezentuje paczka!

Propozycje dodania:

- Możliwość włączenia/wyłączenia prywatnej wiadomości (Opcja dla YouTuberów/Stremerów/Vipów itd.)

- MaxBany

- Jakiś antybot (Wchodzisz po raz pierwszy na serwer i cie wyrzuca <Wiem że to mało chroni ale może być :P >)

- Sprawdzanie graczy (Z blokadą komend podczas sprawdzania (Nie licząc /msg /r /helpop), Auto banem po wyjściu, Automatyczna teleportacja gracza do klatki oraz osoby sprawdzającej)

- RandomTeleport (Z możliwością dodania efektów oraz itemów przy teleportacji)

- Limit koksów/refów/pereł (Możliwość ustawienia z poziomu konfiguracji oraz gry)

- Logowanie nonpremium (Logit najlepszy) i autologowanie premium

- Border mapy 

- Pandora/Skrzynki n/a/cobblex 

- AntyCheat (Nocheatplus oraz PhoenixAntiCheat lub inny najlepiej z autobanem lub autokickiem)

- AutoWiadomości 

- /Zglos (Coś takiego jak helpop ale wpisujesz np. /zglos nick cheaty killaura)

- świniarka

- Generator stone oraz obsa

- /crafting lub /craftingi (pokazuje craftingi serwera)

- AdminChat (np. #a wiadomość lub /a wiadomość itd.)

- Możliwość ustawienia slowmode 

- Kity w gui

- VanishNoPacket albo podobny 

- Anty Macro/ clicker

- Motd serwera

- Rangi na czas oraz stałe

- /kosz (Gui wsadzasz np. 64 dirta i po zamknięciu jest usuwany item)

- BoyFarmer

- SandFarmer

- Czasowe tnt (W sensie tnt np. jest czynne od 12 do 23 a reszta jest zablokowane)

- Hologramy

- Blokada komend oraz taba (AntiCommandTab lub coś podobnego)

- Sklep (Shopkeepers lub coś podobnego)

- AntyFaoryzacja (Zapis do logów oraz piszę osobą które mają opa. Osoby z opem nie są zapisywane.)

- Blokada danych komend np. bukkit:me bukkit:pl bukkit:? oraz ? itd.

- ClearLag 

- AntyLogout z paskiem smoka lub wiadomością na czacie

- AntyReklama oraz AntyPrzekleństwa

PS: czekam na możliwość pobrania :D

Co do połowy rzeczy to pewnie je napiszę, bo się przydają.

Co do downloadu to już jak napisałem, nie będą pliki publiczne.

Nie mam ochoty słuchać potem w temacie:

,,A BO MI NA MOIM SUPER SERWERZE AUTORSKIM ENDERCHEST NIE DZIAŁA W OGÓLE GÓWNO".

Jeśli ktoś będzie chciał pliki to po prostu odezwie się na PW.

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeśli pliki nie będą publiczne to ten temat powinien zniknąć bo robisz sobie reklamę z podtekstem handlowym bo pewnie będziesz chciał je sprzedawać.

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Jeśli pliki nie będą publiczne to ten temat powinien zniknąć bo robisz sobie reklamę z podtekstem handlowym bo pewnie będziesz chciał je sprzedawać.

Nie będę ich sprzedawał. Nie będą publiczne bo nie chce mieć spamu na PW i w temacie w stylu:

,,GOWNO NA MOIM SERWERZE ENDERCHEST NIE DZIALA".

Jeśli ktoś będzie chciał pliki to otrzyma je na PW po przedstawieniu projektu i jeśli stwierdzę, że ktoś faktycznie chce zrobić coś dobrego ;)

Regulamin sygnatur

Opublikowano

A kiedy koniec BO MEGA SIE ZAPOWIADA! <3

Pisze wtedy kiedy mam ochotę i czas.

Obecnie muszę skończyć jeden projekt i myślę, że siądę raz a porządnie i wszystko skończę, znajdę jeden serwer, który będzie chętny na testy i lecim. :D

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Z*******y pomysł, dawno nie było czegoś takiego z pełną kolorystyką
Masz like, 
Można by przybliżoną date zrobienia tego? xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...