Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Projekt - Pełne pliki pod serwer survival/easyhc/hc/mediumhc

Oldis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiada się bardzo ładnie - autorskie pluginy, a nie że weżnie z bukkit.org pluginy zrobi paczę i wysyła na forum .Takiej paczki jaką ty robisz ja nie widziałem jeszcze :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Paczka zapowiada się świetnie! A co do pomysłów to jakieś autorski plugin na gildie: komendy takie jak /g zaloz itp zmieniony system punktów czyli: zabijający dostaje 30 pkt a umierającemu zabiera np 17 pkt.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@ılı Faster ılı

Pliki nie będą płatne? hmmm

http://scr.hu/0we8p/zl1w8

Gdybyś przeczytał cały temat to byłbyś poinformowany ;]

Napisał wyraźnie, że pliki będą bądź na sprzedaż bądź na licencji do wynajęcia.

Druga opcja będzie za darmo ale tylko i wyłącznie wtedy, gdy ktoś mi pokaże, że faktycznie chce prowadzić serwer i pliki się nie zmarnują ;].

Nie wstawię ich publicznie z trzech prostych powodów:

- Osoby mało rozgarnięte zaczną płakać, że im się nie odpala w ogóle plugin, bo nie potrafią nawet odpalić bądź skonfigurować bazy danych

- Janusze biznesu zdekompilują plugin jakimś śmiesznym jd-gui i będą sprzedawać za kasę #Potwierdzo #info

- Nie mam zamiaru słuchać po raz dziesiąty, że to jest do niczego bo na moim serwerze na crafthost nie odpala

Projekt R.I.P tak jak xhc?

Wysłane z mojego lenovoA850c przy użyciu Tapatalka

Projekt obecnie został wyrzucony do kosza i rozpocząłem pisanie od nowa.

Znalazłem coś wydajniejszego a więc trzeba to wykorzystać ;] Człowiek uczy się całe życie.

Skończę większe zlecenie i wracam z update tutaj.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ale mu nagadałeś Oldis. Tak trzymać!

Paczka zapowiada się spoczi po pierwszym przejrzeniu aczkolwiek od dawna nie dajesz informacji co z nią i jaki jest postęp ww. paczki także nie wiem ostatecznie.

Wrócę tutaj i się wypowiem jak dasz więcej informacji o niej.

Pozdrawiam i powodzenia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Powiem tak, ten projekt ma mniej więcej taki sens jak granie na polskich serwerach hardcore, survival itd., gdzie gra trwa ok. tydzień i polega na głupim kopaniu kamienia na afku i walce na jabłka.

Zrób ktoś w końcu serwer dla graczy minecraft, którzy nie mają 12 lat i chcieliby pograć na normalnym serwerze, na potki itd. itd. itd.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Moja propozycja dot. paczki:

- Zablokować całkiem koxy, limit refów to 2-3 w eq żeby walka toczyła się więcej na potki tak jak to jest na ko,,.eu

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

Opublikowano

i jak wygląda obecnie sytuacja z tą paczką?

Szczerze to umarłem, lecz powróciłem.

Od poniedziałku będę miał multum czasu, więc pewnie zostanie skończona do tygodnia-dwóch :D.

Regulamin sygnatur

• 5 tygodni później...
Pomocnik
Opublikowano

Bedzie można usunąć nie które rangi? I czy będzie można wszystko skonfigurowac czyli Lore drop,wiadomosci,g,tryby???

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bedzie można usunąć nie które rangi? I czy będzie można wszystko skonfigurowac czyli Lore drop,wiadomosci,g,tryby???

Był zamysł stworzenia pełnowartościowego i konfiguralnego core, lecz z powodów braku czasu projekt jest zawieszony. :/

Całkiem możliwe, że jeśli ustabilizuje czas i skończę wszystkie zlecenia do końca to tutaj powrócę i go dokończę.

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...