Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZnowuJa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile jest graczy online?

Liczba utrzymuje sie w granicach 100-150 online, lecz po rozmowie z Azoomem (Technikiem serwera) w przyszłym tygodniu rusza reklama serwera :)

Pozdrawiam,

True :))

Ps: Ciagle czekamy na serwerownie co do grafiki prezentacji...:x

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile jest graczy online?

Liczba utrzymuje sie w granicach 100-150 online, lecz po rozmowie z Azoomem (Technikiem serwera) w przyszłym tygodniu rusza reklama serwera :)

Pozdrawiam,

mam pytanie xD

bo bym zaczął grac na nowo mimo, że juz prawie wszystko zdobylem i oddalem ;x

to bym pogral,

zamierzacie trzymac serwer caly czas? tzn. az do ostatniego gracza? 

;33

Opublikowano

Ile jest graczy online?

Pozdrawiam,

mam pytanie xD

to bym pogral,

Jak najbardziej :)

Dodatkowo myślę kroki które podejmujemy z Azoomem, świadczą o tym że postaramy się jak możemy przytrzymać ten serwer :)

Pozdrawiam,

True! :)

Opublikowano

Ile jest graczy online?

Pozdrawiam,

mam pytanie xD

to bym pogral,

To pytanie nie ma sensu.

Każdy administrator serwera/forum czy czegokolwiek na czym zarabia napiszę ci, że serwer będzie stał do ostatniego gracza.

sy89ps.jpg

Opublikowano

Ile jest graczy online?

Pozdrawiam,

mam pytanie xD

to bym pogral,

To pytanie nie ma sensu.

Każdy administrator serwera/forum czy czegokolwiek na czym zarabia napiszę ci, że serwer będzie stał do ostatniego gracza.

Wystarczającym potwierdzeniem była poprzednia edycja dreikona czy chociażby jakikolwiek z moich innych projektów które sponsorowałem :))

Pozdrawiam,

True :)

Opublikowano

To szkoda ze stary dreikon nie zostal co sam pisales przed startem tego ze bedzie caly czas;p

"Stary" Dreikon jest on, ostatnio nawet pisała do mnie pewna osoba z pytaniem komu wysłać filmik, bo ktoś utrudniał mu grę, więc :D 

Strony nie ma, ale jeśli ktoś ma clienta, to hulaj dusza, piekła nie ma  xD

tMjZlYU.png

Opublikowano
Dnia 28.08 (Niedziela), godzina 14 odbędzie się pierwsze ZUO w historii Dreikon'a.

Wejście na ZUO będzie dostępne od poziomu 130 i będzie tam zablokowana możliwość używania pelerynki.

Wejście od poziomu 130 będzie dlatego, że będą tam znajdować się trudne boss'y, a chcemy

dać Wam bardzo dużą możliwość do pozyskania dużej ilości ulepszaczy potrzebnych do Ekwipunku, Szarf jak i Dowodzenia.

Event ten jest przedsmakiem aktualizacji ułatwiającej!

Na ZUO będą znajdować się Bossy:

- Wódz Orków,

- Królowa Pająków,

- Azrael,

- Umarły Rozpruwacz,

- Boss z Dungeona 145,

- Boss z Dunegona 160.

Zapraszamy do Zabawy i pozdrawia Team Dreikon.pl

nlUSIa9.png

Opublikowano

Niby mało ludzi, a jednak dalej coś się kręci :) czekamy na update!

no na serwie ktoś tam gra bo nawet ksułem jakiemus typkowi bossy 

ale nie ma specjalnie klimatu do gry, jedyny plus to, że ślepego fajtera do matek 13 latków wy3bali xD

;33

Opublikowano

Witam wszystkich drogich graczy Dreikon'a!

W dniu dzisiejszym o godzinie +/- 16 odbędzie się przerwa techniczna dzięki której

wprowadzimy na serwer Event Szkolny jak i dawno zapowiadane ułatwienia i poprawki gry do poziomu 175.

Żeby wszystkie poprawki były dla Was widoczne prosimy o zaktualizowanie klienta Patcherem.

Przejdźmy więc do rzeczy...

Event Szkolny

Z racji tego, że rok szkolny zbliża się do Was wielkimi krokami stwierdziliśmy, że obdarzymy Was Plecakami!

Plecaki możecie otrzymać od Rybaka w zamian za 30 Małży. Działa to na zasadzie wymiany.

Event będzie trwać od dziś do dnia 6 września, czyli potrwa dwa tygodnie.

Nagrody zostały przez Nas wybrane tak, by ułatwić i umilić Wam grę.

Z plecaka możemy zdobyć:

- Kostium [0,25%]

- Fryzurę [0,25%]

- 6 Sushi z Karasia [2%]

- 6 Sushi z Mandaryny [2%]

- 6 Sushi z Łososia [2%]

- 6 Sushi z Karpia [2%]

- Tajemniczą Runę [12,5%]

- Czerwony Amulet [5%]

- Fioletowy Amulet [5%]

- Brązowy Amulet [5%]

- Synet Półksiężyca [5%]

- Synet Radości [5%]

- Szarfa Władcy (prosta) [1%]

- Szarfa Mistrza (prosta) [1%]

- Szarfa Króla (prosta) [1%]

- Szarfa Księcia (prosta) [1%]

- 3 J.Nieb, Pom, J.Ziel, Fiol i Żół Mikst. Smoka (D 30 min) [50%]

No i przejdźmy teraz do poprawek jak i ułatwień gry do poziomu 175.

Zdajemy sobie sprawę, że gracze od dłuższego czasu wymagali od Nas ułatwień gry na tym etapie,

ale musieliśmy rozpatrzeć to pod każdym aspektem - rynku jak i poziomu trudności i

w końcu udało Nam się po porozumieniu z graczami dojść do "ideału".

Niżej przedstawiamy Wam listę zmian:

- Dodaliśmy odpały na start;

(20 Ataków/Obron/Żyć/Inteligencji Boga Smoków i 20 Dłoni Krytyka/Szycia)

- Wyrównaliśmy wszystkie odpałki do 30 minut;

- Dodaliśmy możliwość połączenia Ataków/Obron/Życia/Inteligencji Boga Smoków w jeden nowy odpałek;

- Dodaliśmy możliwość połączenia Dłoni Krytyka/Szycia w jeden nowy odpałek;

- Dodaliśmy Questy informacyjne o Systemach (także u Starszej Pani);

- W Lochu Pająków V2 od teraz znajdują się same Szpony (drop z Węży przypisaliśmy do szponów);

- Dodanie dropu broni 75 w Atlantydzie V2;

- Dodaliśmy procentowy drop wejściówki na Dungeon 100 lvl z Bossów na mapie Zielona Dolina;

- Ułatwiliśmy Dungeon 100 lvl (Zmniejszenie ilości Metinów i Mini-Bossów);

- Dodaliśmy drop Pasa Wo-Tu z Dungeona na 100 lvl;

- Usunęliśmy bonusy ze starych pasów (służą tylko do wymiany na nowy pas)

[Jeśli miałeś dwa Pasy +9 to otrzymasz Nowy Pas +9.]

[Jeśli miałeś jeden Pas +9, a drugi np +0 to otrzymasz Nowy Pas +5.]

- Dodaliśmy możliwość połączenia starych Pasów w Nowy Pas (u Kowala);

- Dodaliśmy dwa Nowe Pasy Lv115: Wo-Tu, Lv145: Zin-Bo;

- Dodaliśmy procentowy drop Ksiąg Dowodzenia z Azraela;

- Ułatwiliśmy wytwarzanie Pierścienia;

- Ułatwiliśmy ulepszanie Pierścienia;

- Na wytworzenie Kamienia Fizycznego/Magicznego potrzeba teraz 5 Run i 5 YingYang;

- Usunęliśmy Runy potrzebne do Ulepszania Kamienia Fizycznego/Magicznego;

- Usunięliśmy Kamienie Morza z ulepszania Pasów;

- Dodaliśmy misje na 145 lvl za którą otrzymamy 30 Run Nowicjusza (brak możliwości handlu);

- Został zmodyfikowany Dungeon na poziom 160 (Ze strzałkami);

- Dodaliśmy procent dropu na Głowę Riprera z Dungeona 160 (Nie DT);

- Zmieniliśmy ilość wymaganych Głów do ulepszenia ekwipunku na poziom 175 z ilości 2 na 1 (+7,+8,+9);

- Zmniejszenie HP potworów w Wieży Demonów o 30k;

- Przyśpieszyliśmy drop pieczątek w Wieży Demonów (co 16 Demonich Łuczników);

- Dodaliśmy drop Metali z Rippera w losowej ilości od 20 do 60 sztuk;

- Dodaliśmy drop Kwiatów Aguanu i Wibusu z Rippera w ilości 10 sztuk;

- Dodaliśmy możliwości Ukrywania/Pokazywania: Kostiumu, Skina i Szarfy.

Prosimy ponownie o zaktualizowanie klienta patcherem, pozdrawia Team Dreikon.pl

nlUSIa9.png

Opublikowano

Opłaca się tu grać?

Działamy przy serwerze ile możemy. Wykazujemy się nieustannie kreatywnością jak i angażujemy się całkowicie w to co robimy. Skoro są gracze, to my dalej będziemy dla nich. Czy warto? Wejdź sam i się przekonaj, bo nikt nie da Ci lepszej oceny serwera niż Ty sam sobie.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Opłaca się tu grać?

WnV6nre.jpg

Jeśli lubisz solo gre to najlepszy serw ;D POLECAM :D

Drogi Kamilku, Twój wkład w serwer był tak wielki jak ilość graczy zamieszczonych na Twoim screen'ie, ale mam nadzieje, że przyjąłeś decyzję podjętą przez Azoom'a głęboko do swojego serca. Jeśli kiedyś będziesz ponownie chciał pełnić jakąś rolę na jakimś serwerze, to proponuję by Twoje zaangażowanie równało się screen'owi zamieszczonemu przeze mnie. Pozdrawiamy Cię bardzo serdecznie i dziękujemy za poradniki na forum (są na prawdę świetne i przynajmniej pod tym punktem dawałeś 100 procent z siebie!), a tak samo dziękujemy Ci za pomoc Naszym kochanym graczom z tym, że ułatwiłeś im zdobywanie lepszych nagród z Konkursu OX przez zamieszczenie pytań i odpowiedzi na tym zacnym forum. Dziękujemy Ci i pozdrawiamy!

Screen wykonany kilka chwil temu z królestwa Jinno.

9EYuqEA.jpg

nlUSIa9.png

Opublikowano

Czy planujecie ruszyć z jakąś reklamą?

Tak, ale pierw dokonujemy małych aktualizacji i poprawek dotyczących gry do poziomu 175, a z reklamą ruszymy wraz z aktualizacją gry do poziomu 190.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Opłaca się tu grać?

WnV6nre.jpg

Drogi Kamilku, Twój wkład w serwer był tak wielki jak ilość graczy zamieszczonych na Twoim screen'ie, ale mam nadzieje, że przyjąłeś decyzję podjętą przez Azoom'a głęboko do swojego serca. Jeśli kiedyś będziesz ponownie chciał pełnić jakąś rolę na jakimś serwerze, to proponuję by Twoje zaangażowanie równało się screen'owi zamieszczonemu przeze mnie. Pozdrawiamy Cię bardzo serdecznie i dziękujemy za poradniki na forum (są na prawdę świetne i przynajmniej pod tym punktem dawałeś 100 procent z siebie!), a tak samo dziękujemy Ci za pomoc Naszym kochanym graczom z tym, że ułatwiłeś im zdobywanie lepszych nagród z Konkursu OX przez zamieszczenie pytań i odpowiedzi na tym zacnym forum. Dziękujemy Ci i pozdrawiamy!

9EYuqEA.jpg

Piotruś, czy jak ci tam k***a było. Z papugami się na łby zamieniłeś czy co.

Pierdolisz o wkładzie w serwer, kto twoim zdaniem dużo wniósł?

Kinia nowe ikonki na forum xD

Hashill i jego z*******e aktualki?

Slepy? 3 komendy, wyjebka na gg, dniówka odjebana.

O k***a, no to rzeczywiście jest dużo ludzi XDDDDDDDD

Z miesiąc temu było tyle w Shinsoo ;/

A co do poradników, a nie ma sprawy. Chociaż moglibyście k***a je trochę uzupełnić a nie ctrl+v ;)

Co do wkładu również nie musisz dziękować ;)

Wyłapywanie bugów przez kilka dni, pomysł na pół serwera ;)

Podziękuj Hashillowi za wkład w kwiecień ;) Ale to była wina graczy przecież bo jego zdaniem ci którzy odszedli byli pizdami :|

Co do samych pytań OX chyba nie macie mi to za złe? Sam je napisałem i zrobiłem z nimi co chciałem. Jako iż ty masz dużo wkładu serwer powinieneś użyć mózgu zaraz po moim odejściu i może nwm, napisać od nowa? :v

POWODZENIA, przyda się. Polecam mocno, tylko ryzykownie zaczynać od zera. Zanim się osiągnie maxa to może już nie być z kim pvp robić :D

Opublikowano

Opłaca się tu grać?

WnV6nre.jpg

9EYuqEA.jpg

Piotruś, czy jak ci tam k***a było. Z papugami się na łby zamieniłeś czy co.

Pierdolisz o wkładzie w serwer, kto twoim zdaniem dużo wniósł?

Kinia nowe ikonki na forum xD

Hashill i jego z*******e aktualki?

Slepy? 3 komendy, wyjebka na gg, dniówka odjebana.

O k***a, no to rzeczywiście jest dużo ludzi XDDDDDDDD

Z miesiąc temu było tyle w Shinsoo ;/

A co do poradników, a nie ma sprawy. Chociaż moglibyście k***a je trochę uzupełnić a nie ctrl+v ;)

Co do wkładu również nie musisz dziękować ;)

Wyłapywanie bugów przez kilka dni, pomysł na pół serwera ;)

Podziękuj Hashillowi za wkład w kwiecień ;) Ale to była wina graczy przecież bo jego zdaniem ci którzy odszedli byli pizdami :|

Co do samych pytań OX chyba nie macie mi to za złe? Sam je napisałem i zrobiłem z nimi co chciałem. Jako iż ty masz dużo wkładu serwer powinieneś użyć mózgu zaraz po moim odejściu i może nwm, napisać od nowa? :v

POWODZENIA, przyda się. Polecam mocno, tylko ryzykownie zaczynać od zera. Zanim się osiągnie maxa to może już nie być z kim pvp robić :D

Ale z Ciebie jest pier**lony rak - że już tak powiem. Jakie to typowe... Wywalony GM zaczyna hejt na serwer, przy którym zmarnował tyle czasu, ale jest do niego tak przywiązany, że nawet w swojej nienawiści dalej śledzi jego rozwój  xD. Co Ty, życia nie masz?

Szanowałam Cię swego czasu, choć co może wiedzieć zwykły gracz o tym, co się tak naprawdę działo w 'gronie administracji'. A teraz? Polecam podjąć męską decyzję: Weź wyjdź Pan i wstydu sobie oszczędź. 

bez odbioru

LutUbw5.png

Opublikowano

Pograłbym, ale szkoda że serwer opiera się typowo na wyższych lvlach klasówkach, ludzi i tak strasznie mało, mimo że to serwer easy jest on monotonny strasznie przed reworkiem był lepszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...