Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BOT] iHelp - multibot

Gość filippop1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem a że jestem że tak powiem zielony w tych sprawach możecie mi wytłumaczyć czemu nie mogę odpalić bota.

Wytaskuje mi

Cannot open assembly 'iHelp.exe': No such file or directory.

co mam zrobić albo co robię źle?

­

• Odpowiedzi 236
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam mam problem a że jestem że tak powiem zielony w tych sprawach możecie mi wytłumaczyć czemu nie mogę odpalić bota.

Wytaskuje mi

Cannot open assembly 'iHelp.exe': No such file or directory.

co mam zrobić albo co robię źle?

nie ma takiego pliku w folderze albo zła nazwa lub jesteś w złej ścieżce dostępu, wejdź pierw do folderu z botem potem próbuj odpalić komendą bota

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kod błędu: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at TeamSpeakQueryAPI.Threads.StreamReaderThread.Run () [0x00014] in

<de3ea0a30d9f4c479cce736ebed9d87c>:0

Wystąpił błąd podczas odczytywania strumienia (StreamReaderThread)
Komenda nie odpowiedziala w czasie

Może mi ktoś wyjaśnić, na czym polega problem?

call of duty zombies GIF by Omaze

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A dokładnie jak mam go zainstalować? Poda pan dokładną instrukcje albo zrobi pan film jak go zainstalować? 

Opublikowano

odpalanie .bat, robisz plik start.bat z iHelp ip_serwera 10011 serveradmin haslo_query 1 id_kanalu_na_ktorym_bot_ma_siedziec      

odpalanie na linuxie instalujesz mono i screen tworzysz plik start.txt i dodajesz do niego screen -S iHelp mono iHelp.exe ip_serwera 10011 serveradmin haslo_query 1 id_kanalu_na_ktorym_bot_ma_siedziec   

w pliku do konfiguracji macie wszystko opisane tyle wam wystarczy :/.
Opublikowano

Kod błędu: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object at TeamSpeakQueryAPI.Threads.StreamReaderThread.Run () [0x00014] in

O co chodzi?

Opublikowano

bniqlqdgtwhzdiidolcednuhyyiwcwwaqxkgocis

Ktoś wie jak naprawić ?

zmienic bota albo wylaczyc zmienianie sie nazwy serwera xD bot mysli ze ktos wbija na serwer pewnie jakis podglad serwera/panel rang i ihelp zmienia nazwe np z online 10/30 na 11/30 i po chwili 10/30 wylacz ta opcje i nie bedzie spamic :/.

Opublikowano

Kiedy przewidujesz dodać opcje z automatycznymi rangami?

Prawdopodobnie przy odpaleniu bota "screen -S iHelp mono iHelp.exe 123.123.123.123 10011 admin haslo 1 0 (poczekalnia)" gdzie jest 0 wpisujesz id kanału poczekalni, nie koniecznie jest to 0.

Jeśli to nie zadziała to zobacz w settings czy do danej włączonej opcji jest nadane dobre id kanału.

Opublikowano

Kiedy przewidujesz dodać opcje z automatycznymi rangami?

Prawdopodobnie przy odpaleniu bota "screen -S iHelp mono iHelp.exe 123.123.123.123 10011 admin haslo 1 0 (poczekalnia)" gdzie jest 0 wpisujesz id kanału poczekalni, nie koniecznie jest to 0.

Jeśli to nie zadziała to zobacz w settings czy do danej włączonej opcji jest nadane dobre id kanału.

Ten bot nie jest już chyba aktualizowany 

Jeśli chcesz bota do automatycznych rang ściągnij AVNBoT

http://www.mpcforum.pl/topic/1464662-bot-avnbot/

614201483176397906935.png

Opublikowano

Potrzebuję pomocy z iHelpem.

Na windows 7 dziala ale na server 2008 jak wlaczam wyswietla sie tylko created by filipop i staje dalej nie idzie.

zrobiles plik startowy? start.bat? robisz plik start.bat z iHelp ip_serwera 10011 serveradmin haslo_query 1 id_kanalu_na_ktorym_bot_ma_siedziec 

powinno dzialac

Opublikowano

@up tak zrobiony odpala się wyskakuje komenda i Created by filipop i na tym staje nie idzie dalej, a na pc moim z tych samych plikow smiga az milo

Opublikowano

Właśnie po to zainstalowałem ihelpa by mieć zmienianie nazwy serwera. A tak ten bot staje się bezużyteczny ;d już go dawno usunąłem zbyt spamił

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witaj 

kupilem vps z linuxem (ubuntu)

postawiłem ihelpa i przez 20 min działał pięknie ale potem [ Screen is terminating ] 

Os to ubuntu desktop

kiedy wracam do procesu ihelpa screen -r 

to ihelp wariuje (czerwono wszędzie :P)

Pomożesz? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam problem z bocikiem wszystko smiga idealnie! Lecz po okolo 40 do 60min wyrzuca craschuje bota a w consoli caly czas skacze coś takiego : 

Komenda nie odpowiedziala w czasie?
Kod błędu: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object
at TeamSpeakQueryAPI.Threads.StreamReaderThread.Run () [0x00014] in <de3ea0a30d9f4c479cce736ebed9d87c>

Wie ktoś jak to zrobić / naprawić ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...