Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak ogólnie to licznika Online nie ma nigdzie?

A jeszcze co do tej reklamy, będzie u jakiegoś innego Youtubera niż ZabQ bo jak wiadomo ŻabQ to raczej trochę anty reklama dla serwerow niz reklama.. I to trochę bez sens.

Kto jeszcze nagrywa?

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A jeszcze co do tej reklamy, będzie u jakiegoś innego Youtubera niż ZabQ bo jak wiadomo ŻabQ to raczej trochę anty reklama dla serwerow niz reklama.. I to trochę bez sens.

Kto jeszcze nagrywa?

Sh4ke i jakiś ich koleżka :D Pewnie ktoś jeszcze będzie nagrywał

Opublikowano

Jest jakis ts3 ? może nie zauważyłem ;/

ts-world.eu

Nie wiem czy nie ma czasem zakazu umieszczania adresów ts w regulaminie.. :p

Opublikowano

Kto jeszcze nagrywa?

Sh4ke DIIM2 ZabQ

Opublikowano

@kopacz12

Są sklepiki offline maxymalnie może być na serwerze 1k nich :) jest specjalna mapka handlowa
Skile na p nie są od razu po wbiciu 17-18 pkt wbija ci NA g1 i z metkow kamienie duchowe dropia i kamień który wbija ci od razu na p skila :) Skile to nie problem będzie 5-10 minut i all zrobione

Dungi są solo nie są trudne do zrobienia :)

Opublikowano

Zasysam clienta!!! Jeśli ktoś chce pograć wspólnie pisać gg 46176396

~Czemu reje nie działa? /działa jednak

Opublikowano

Szanowna administracja tak pier*&^**^&li i pie**^&*^* a ja Słucham i słucham. Tak zachwalacie ten swój marny serwerek a ja chcę zobaczyć ile to "Cacko" postoi. 

POWODZENIA, I tak padnie.

Serwery warte uwagi to Dreikon, Vesteris czy też Revoria a nie jakieś ***na bez przyszłości. POZDRO

Opublikowano

Szanowna administracja tak pier*&^**^&li i pie**^&*^* a ja Słucham i słucham. Tak zachwalacie ten swój marny serwerek a ja chcę zobaczyć ile to "Cacko" postoi. 

Serwery warte uwagi to Dreikon, Vesteris czy też Revoria a nie jakieś ***na bez przyszłości. POZDRO

Po tym co napisałeś moge ocenić że twoje życie jest bez przyszłości  :((  Ferie? ano tak już piątek.

Klient pobrany ;)

Opublikowano

Przestań wystawiać ocenę serwerowi, który jeszcze nie wystartował administracja chwali swoje tak jak każdy, a za reklamy innych serwerów powinieneś dostać warna, co do samego projektu wszystko wygląda fajnie obyście gładko wystartowali, powodzenia chłopaki!

­

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Droga administracjo. Przestańcie zajmować się w ogóle odpisywaniem na posty tych imbecyli, którzy w każdy możliwy sposób próbują tylko dopiec. Szkoda czasu na takich ludzi, żaden z nich nie jest wart nawet złamanego grosza. Szkoda psuć sobie reputację. 

Opublikowano

Łatka do bety miała być o 17, kiedy będzie dodana?

Pół godziny przed startem a nie o 17

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie, od razu widać grafikę którą wykonał Mizune oczywiście jak zawsze ładna

Jedno pytanie, dlaczego nie może wystartować serwer z całkiem nowymi setami? :D 

Powodzenia!

Opublikowano

Dziala komus forum? Bo mi przestalo trybic.

Czasami się odpala ale strasznie laguje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...