Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Usuncie szkaty smierci i ripa oraz ulepszacze  z ItemShopu !!!!! Co to ma byc , eq mozna zrobic dzieki IS ?

Bo ten serwer jest głownie postawiony pod Zarobek bo chyba im się kasa skończyła ;)

Prosta sprawa tam gdzie Zabq tam IS i pieniądze !   :)

Nie ma  teraz serwera, gdzie IS nie jest równie bogaty ;) Stawianie prywatnego serwera ma tylko jeden cel - $$$...   Tak więc pisanie, że serwer słaby bo stawiany jest dla zarobku nie ma najmniejszego sensu...

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozna polecić w przeciwieństwie do gówna jakim jest dreikon ponieważ ten team nie przekupuje youtuberow z innych serwerów tak jak to robi true

+ do tego widac ze prestia ma lepiej rozwinieta fabule niz odgrzewany kotlet na litere D

Opublikowano

Bezsens jeśli szkaty ripa/śmierci są w is... pierwsze sekundy gry a tu ludzie już mają trutke bo sb wymielnili za szkaty z is. 

Opublikowano

Bd mozna kupić jeszcze lvl w is ? :D Komedia kocham takie serwery 

Proponuję otworzyć Komitet Demokracji Graczy. Przecież ten IS jest normalny jak na każdym serwerze, bywały już gorsze, poza tym serwer oferuje mnóstwo boostów do zdobycia darmowo w grze.

Bezsens jeśli szkaty ripa/śmierci są w is... pierwsze sekundy gry a tu ludzie już mają trutke bo sb wymielnili za szkaty z is. 

Zawsze tak było i będzie, co w tym dziwnego i złego? Inny gracz pójdzie sobie na WW/DT i też zdobędzie broń 75, która swoją drogą i tak będzie miała wartość na serwerze.

Opublikowano

Nie będzie można, odnośnie is'a każdy serwer ma np szkatułki bossów, a tutaj problem .

Łatka do klienta z bety o 17:00 będzie ważyć około 10mb więc to żaden problem(Nie trzeba wgrywać wcześniejszych), odnośnie ilości graczy. Mamy dość fajną reklamę przekonacie się sami na starcie/po. :)

Startujemy normalnie o godzinie 18:00

Oficjalny klient podpięty pod najlepszą odpowiedź, do niego żadnej łatki nie będzie trzeba!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Dość interesująca prezentacja, na pewno zawitam i mam nadzieję, że postoi on coś dłużej, a nie kilka dni. ;>

Czekam na start. ;]

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Bd mozna Kupić Jeszcze lvl w żartach? : DKomedia kocham TAKIE serwery 

Proponuję otworzyć Komitecie Demokracji Graczy. Przecież Dziesięć TO JEST normalny Jak na każdym serwerze, bywały juz gorsze, Poza Tym serwer Oferuję Mnóstwo boostów zrobić zdobycia darmowo w grze.

Ale prosze cie Amulety na 200lvl / szarfy / ulepszacze / szkaty? Wejdzie sobie taki Marianek 200zł ok mam juz EQ na 200lvl SIĘ TYLKO lvl wbic To Jest Serwer Na 2 DNI? Byłem tam na Becie JEST Troche Zabawy NA Troche Czasu ALE JAK zobaczyłem shopa zmieniłem zdanie 

Proponuje wyjebać 

Amulety na 200lvl / szarfy / szkaty 

Opublikowano

To jak? Widzimy się na starcie! Ogólnie takie samo logo co na CarolineMT2... Hmm.

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Też jestem za tym żeby usunąć szkaty Ripera z IS'u, niech inni też mają równe szanse w grze :)

No cóż... / widzimy się na starcie :)

Opublikowano

Proponuję otworzyć Komitecie Demokracji Graczy. Przecież Dziesięć TO JEST normalny Jak na każdym serwerze, bywały juz gorsze, Poza Tym serwer Oferuję Mnóstwo boostów zrobić zdobycia darmowo w grze.

Ale prosze cie Amulety na 200lvl / szarfy / ulepszacze / szkaty? Wejdzie sobie taki Marianek 200zł ok mam juz EQ na 200lvl SIĘ TYLKO lvl wbic To Jest Serwer Na 2 DNI? Byłem tam na Becie JEST Troche Zabawy NA Troche Czasu ALE JAK zobaczyłem shopa zmieniłem zdanie 

Proponuje wyjebać 

No to sobie wejdzie i k***a co w tym złego? Pracowali tyle na serwer to należy im się zarobek przestańcie już cebulić, bo jak ja śmigam fiatem 126p to nie będę płakał i wyzywał typka, który śmiga BMW, bo ma lepszą pracę, ukradł czy wygrał w lotto i ma. Wszystko możesz zdobyć w grze, oczywiste jest że nie tak samo szybko jak "Marianek", ale da się.

Opublikowano

Proponuję otworzyć Komitet Demokracji Graczy. Przecież ten IS jest normalny jak na każdym serwerze, bywały już gorsze, poza tym serwer oferuje mnóstwo boostów do zdobycia darmowo w grze.

Zawsze tak było i będzie, co w tym dziwnego i złego? Inny gracz pójdzie sobie na WW/DT i też zdobędzie broń 75, która swoją drogą i tak będzie miała wartość na serwerze.
Piszesz tak bo pewnie za nagrywanie otrzymujesz hajs + smy . Co za tym idzie i ty kupisz szkaty zeby nie latac 15 razy na WW , proponuje usunac szkaty jak i ulepszacze bo to totalna porazka

4uc581.jpg

Opublikowano

Piszesz tak bo pewnie za nagrywanie otrzymujesz hajs + smy . Co za tym idzie i ty kupisz szkaty zeby nie latac 15 razy na WW , proponuje usunac szkaty jak i ulepszacze bo to totalna porazka

Tak i mam płacone 1 zł od każdego posta napisanego tutaj, im dłużej trwa tutaj ta dyskusja tym więcej zarobię - dziękuję.

Na każdym serwerze tak było (zdarzają się nieliczne wyjątki) i jakoś ludzie grają i zdobywają tak samo przedmioty z IS'a.

Opublikowano

Tak i mam płacone 1 zł od każdego posta napisanego tutaj, im dłużej trwa tutaj ta dyskusja tym więcej zarobię - dziękuję.

Na każdym serwerze tak było (zdarzają się nieliczne wyjątki) i jakoś ludzie grają i zdobywają tak samo przedmioty z IS'a.

Amulety , szarfy i inne duperele rozzumiem . Ale szkaty ripa czy smierci i ulepki to totalna przesada , kupujesz ulepy w isie i wbijasz tylko lvl bo juz eq masz ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Proponuje wyjebać 

No to sobie wejdzie i k***a co w tym złego? Pracowali tyle na serwer to należy im się zarobek przestańcie już cebulić, bo jak ja śmigam fiatem 126p to nie będę płakał i wyzywał typka, który śmiga BMW, bo ma lepszą pracę, ukradł czy wygrał w lotto i ma. Wszystko możesz zdobyć w grze, oczywiste jest że nie tak samo szybko jak "Marianek", ale da się.

No dobra spoko pracowali to ich się należy, ale szanujemy się. Zamiast dawać pewne dopalacze w grze do zdobycia dodać je do IS tylko i wyłącznie, ludzie kupowali by sm, sprzedawali by je na rynku za przedmioty/ yang i wszyscy byli by szczęśliwi. A tak to ktoś kto ma kasę to tylko sobie lvl wbije kupi wszytsko w IS i bajooo.

Opublikowano

ale nikt kto myśli racjonalnie nie będzie tego kupował hurtowo , jaka to przyjemność albo satysfakcja? Uspokójcie się :) 

Opublikowano

ale nikt kto myśli racjonalnie nie będzie tego kupował hurtowo , jaka to przyjemność albo satysfakcja? Uspokójcie się :)

Wytłumacz to ludziom, które patrzą tylko na to, że przysłowiowy "Janusz", który załaduje sobie 500 zł w IS'a będzie miał coś szybciej niż oni. Gra się dla kogoś, czy dla siebie i własnej przyjemności?

Opublikowano

Sa osoby ktore zrobia wszystko by osiagnac wszystko jako pierwsi , wiec na bank znajdzie sie kilka osob +ytuberzy ktorzy dostaja smy :)

4uc581.jpg

Opublikowano

Jezu kupią se w IS to kupią mają takie prawo. A co was to obchodzi? Własnie na tym ta gra polega żeby samemu coś zdobyć i mieć z tego satysfakcję. A jak nie szkoda im kasy to niech ładują co wam do tego ludzie, gracie dla siebie i własnej przyjemności.

Opublikowano
O nie! Oni mają szkatułki w isie tak samo jak połowa serwerów!

Ja ich nie kupie, ale pospinam się, bo przecież ktoś kupi a ja muszę dropić!

A tak ciężko zrobić w 4 minuty DT!

Dajcie sobie siana z tą bezcelową zadymą. Kto będzie chciał kupić to kupi, to nie są wasze pieniądze. Jeśli wy nie macie zamiaru kupować, to nie kupujcie, nikt was nie zmusza.

Nie zaglądajcie na chama ludziom do portfeli, to nie ładnie mama nie uczyła?

gdwlSoD.gif

Opublikowano

Proponuje wyjebać 

A czy nie możesz zdobyć tego w grze? Możesz więc skończ pierd****, że serwer jest pod IS bo większość rzeczy możesz zdobyć w grze + są kupony SM, których będzie dużo na sklepach zapewne...

Też jestem za tym żeby usunąć szkaty Ripera z IS'u, niech inni też mają równe szanse w grze :)

No cóż... / widzimy się na starcie :)

DT robisz 3minuty, serio aż tak przeszkadzają wam szkaty ripa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...