Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer trzeba będzie sprawdzić, żeby ocenić a więc do zobaczenia w okolicach startu :)

Co do reklamy to mimo, że ja nie oglądam tych wszystkich filmików z metinem na yt to nawet ja wiem, że taki zabQ to bardziej antyreklama, ale może uda sie zgromadzić sporą liczbe graczy

I to jest sensowna wypowiedź ;) bo co tu polecać i zachwalać jak nikt nie wie co będzie, nawet nie wiadomo czy wystartuje :)

Wcześniej to powiem że sprawdzałem te reklamy na YT, ale to ściema jest że szok, co jeden to lepszy, za kase wszystko mówili, nawet mijali się s prawdą, "server super, polecam, duzo nowości".

Jedyna reklama dla mnie to MPC :)

Wystartuje, rozkręci się to zobaczymy, ale dziś na pewno nie zawitam.(gram na innym xD)

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co mi tam, zagram... jak mi się nie spodoba to zawsze jest Dreikon jutro. Zobaczymy jak to wygląda in-game, najwyżej na kolejnym serwerze się zawiode :D

Opublikowano

A co mi tam, zagram... jak mi się nie spodoba to zawsze jest Dreikon jutro. Zobaczymy jak to wygląda in-game, najwyżej na kolejnym serwerze się zawiode :D

to samo zagram tu chwile zobaczę co się dzieje i jutro zmykam :D 

Opublikowano

Wbije zobaczymy czy ten projekt będzie lepszy od drei*ona :D 

@ Nagrody z kola losu bedą zmieniane?

@ Skąd można dropnąć tęczowe kamienie ?

@ Jaki jest limit wystawiania shopow offline na tej mapce? Chodzi o ilosc aby zbyt duzych lagow nie bylo :)

@Czy po zmianie tekstur na psy bossy będą normalnie widoczne?

@ Dungeony są solo czy pt?

@ Co ile respią się bossy na mapkach 75+?

1. Wraz z rozwojem serwera będą zmieniane.

2. Metiny do 90 poziomu.

3. 1000 sklepów.

4. Tak.

5. Solo.

6. 10-20 minut, 6-8 respów (w zależności od mapy).

Kiedy będzie dodana łatka dla bety?

Przed startem.

tenor.gif

Opublikowano

Wbije zobaczymy czy ten projekt będzie lepszy od drei*ona :D 

@ Nagrody z kola losu bedą zmieniane?

@ Skąd można dropnąć tęczowe kamienie ?

@ Jaki jest limit wystawiania shopow offline na tej mapce? Chodzi o ilosc aby zbyt duzych lagow nie bylo :)

@Czy po zmianie tekstur na psy bossy będą normalnie widoczne?

@ Dungeony są solo czy pt?

@ Co ile respią się bossy na mapkach 75+?

1. Wraz z rozwojem serwera będą zmieniane.

2. Metiny do 90 poziomu.

3. 1000 sklepów.

4. Tak.

5. Solo.

6. 10-20 minut, 6-8 respów (w zależności od mapy).

Kiedy będzie dodana łatka dla bety?

Przed startem.

A ten client co podałeś to ma już wgraną tą łatke??? 

Opublikowano

A więc tak.
Client, który będzie trzeba pobrać to ten z bety? Pobrałem wczoraj i narazie nic nie wiem o cliencie na godzinę 19. Jeżeli tak to ile łatek musze pobrać do niego?

Opublikowano

Pytanie do administracji: ile przewidujecie ludzi na starcie (chodzi mi głównie o ilość pobrań clienta)? Bez wydawania złotówek będę mógł zdobyć IS-a?

Opublikowano

Szkoda staru serwera dzisiaj i tak nie będzie sporej liczby graczy.. Jutro startuje Dreikon s2 więc zabierze większośc ludzi z serwerow. 

Administracja pewnie będzie sie cieszyla ze dzis na stracie bedzie duzo ludzi bo kazdy wejdzie zobaczyc a od jutra beda spadki jak wystartuje dreik. 

Wiec szkoda trochę że serwer startuje akurat dzis

w tym item shopie to brakuje jeszcze lvl do kupienia  

nie długo to pewnię będzie już taka Opcja :D

Opublikowano

Jaka będzie maksymalna szybkość ataku przy której nie będą bugować się hity? (w sensie, że będzie liczyło co 2 uderzenie)

Opublikowano

Kogo to jest serwer? Jakieś wcześniejsze serwery tej ekipy?
Co do nowych systemów wszystko jest sprawdzone, bonusy między petami, wierzchowcami, biologiem etc nie będą się mieszały i bugowały po jakimś czasie, bo widzę że przedmiotów nadających bonusy jest masa co może kolidować? 

Opublikowano

Usuncie szkaty smierci i ripa oraz ulepszacze  z ItemShopu !!!!! Co to ma byc , eq mozna zrobic dzieki IS ?

4uc581.jpg

Opublikowano

I jeszcze jedno. Odbugowane rosy + wody, tzn można używać nie zależnie od siebie i dają poprawne bonusy czy najpierw rosy potem wody bo inaczej drugiego się nie włączy.
I czy ulepszacze lecą na każdym lvlu czy po wbiciu max trzeba będzie robić dropki bo z dungów i z map nie będzie można wydropić poniżej swojego lvla?

Opublikowano

Dre***n już wszystkim dawno się przejadł,  byłem  tu na becie i wszystkie opisane systemy działały tak jak opisano w prezentacji, Hejterzy i zwolennicy innych serwerów zawsze się znajdą by spróbować namieszać i znaleźć jakąś wymyśloną "aferę". Pozdrawiam i do zobaczenai na starcie ;)

Opublikowano

Szkoda staru serwera dzisiaj i tak nie będzie sporej liczby graczy.. Jutro startuje Dreikon s2 więc zabierze większośc ludzi z serwerow. 

Administracja pewnie będzie sie cieszyla ze dzis na stracie bedzie duzo ludzi bo kazdy wejdzie zobaczyc a od jutra beda spadki jak wystartuje dreik. 

Wiec szkoda trochę że serwer startuje akurat dzis

w tym item shopie to brakuje jeszcze lvl do kupienia  

nie długo to pewnię będzie już taka Opcja :D

to sobie idź na ten swój dre...n powodzenia 

Opublikowano

Dre***n już wszystkim dawno się przejadł,  byłem  tu na becie i wszystkie opisane systemy działały tak jak opisano w prezentacji, Hejterzy i zwolennicy innych serwerów zawsze się znajdą by spróbować namieszać i znaleźć jakąś wymyśloną "aferę". Pozdrawiam i do zobaczenai na starcie ;)

Grałeś na becie, super. Opisz mi jak wygląda exp i ogólnie dostępność przedmiotów w grze, jest bardziej medium, czy easy?

Opublikowano

Usuncie szkaty smierci i ripa oraz ulepszacze  z ItemShopu !!!!! Co to ma byc , eq mozna zrobic dzieki IS ?

Bo ten serwer jest głownie postawiony pod Zarobek bo chyba im się kasa skończyła ;) 

Prosta sprawa tam gdzie Zabq tam IS i pieniądze !  :)

Opublikowano

Bo ten serwer jest głownie postawiony pod Zarobek bo chyba im się kasa skończyła ;)

Prosta sprawa tam gdzie Zabq tam IS i pieniądze !   :)

A Dre***n dlaczego robi kolejny rework, a nie wystawi w końcu prezki s2 (który jest zapowiadany od roku albo dłużej)? Bo chcą zgarnąć hajs więc takie pisanie sobie daruj przygłupie

​Topic@ Wiadomo, o której będzie łatka do klienta z bety?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...