Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PrestiaMT2 [Dedyk] [Medium/Easy]

Munir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to są pliki Terios ? 

Nie. Czy wszystko musi być teraz Teriosem ? -.^

Jako że nie zdążyłem wbić na bete (biedny ja  T_T ) to mam 2 pytania:

1. W ile wbije max level ?

2. Skąd dropne trute ? :D

1. Tego to pewnie i luzer nie wie :v Exp jak dla mnie jest przyjemny, ale maxa raczej nie będzie na drugi dzień.

2. Szkaty ripa i śmierci, ew. wymiana 20 szkat ripa lub 15 szkat śmierci.

Pewnie powiedzieć nie chce :c

• Odpowiedzi 752
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tym to mnie pogrzebaliście, nie chcę mi się czytać nawet kto jest w Administracji ale jak te same lapsy które chcą zarobić to życzę powodzenia wszystkim co myślą o grze na tym serwerze. NIE POLECAM

Człowieku uspokój się! Jest to FP do którego nasz sponsor miał dostęp i prosiliśmy, aby to udostępnić...

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Tym to mnie pogrzebaliście, nie chcę mi się czytać nawet kto jest w Administracji ale jak te same lapsy które chcą zarobić to życzę powodzenia wszystkim co myślą o grze na tym serwerze. NIE POLECAM

A szkoda, bo jakbyś przeczytał to byś wiedział, że to nie ta sama administracja.

tenor.gif

Opublikowano

Czy to są pliki Terios ? 

Pliki są autorskie robione od podstaw. ;)

Zastanawiam się co wy tu macie autorskiego? Kazdy serwer teraz jest taki sam, jest wiele lepszych serwerow tyle ze ze slaba reklama, niestety takie czasy. Jest tu jeden wielki zlepek wszystkiego co mozna znalezc na epvp/mpc jako [DL] wiec dla mnie nic ciekawego kolejny serwer od przemka na jakis czas.

Jedyne co autorskiego tu zrobiliscie to autorsko wszystko posklejaliscie w jedna calosc. Jezeli sie myle to prosze abys mnie uswiadomil co takiego macie tu autorskiego bo nadal nie widze.

Opublikowano

Czy to są pliki Terios ? 

Zastanawiam się co wy tu macie autorskiego? Kazdy serwer teraz jest taki sam, jest wiele lepszych serwerow tyle ze ze slaba reklama, niestety takie czasy. Jest tu jeden wielki zlepek wszystkiego co mozna znalezc na epvp/mpc jako [DL] wiec dla mnie nic ciekawego kolejny serwer od przemka na jakis czas.

Jedyne co autorskiego tu zrobiliscie to autorsko wszystko posklejaliscie w jedna calosc. Jezeli sie myle to prosze abys mnie uswiadomil co takiego macie tu autorskiego bo nadal nie widze.

Pokaż mi gdzie jest urozmaicony system tworzenia gildii, rywalizacja królestw, współpraca, system wierzchowców, nowe bonusy wymyślone przez nas i wiele więcej...

Proszę pokaż mi to gdzieś. :) Pliki robione są od podstaw wiedzą to gracze z bety, a jak to dla Ciebie jest ,, sklejka '' to popatrz na serwery które Ty polecasz. :yay:

STARTUJEMY JUŻ DZIŚ TJ. 19.02.2016 O GODZINIE 18:00!

A więc do 12 będzie klient oficjalny na start, pojawi się także łatka do tego z bety, jakby ktoś nie chciał pobierać pełnego!

Rejestrować można się cały czas, konta z bety zostały.

Zapraszamy na konkurs SM u ZabQ. :)

TUTAJ

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Munir, będzie zwój zmiany skilli? 

Będzie do 100 poziomu możliwa zmiana jedynie i znajduję się on w sklepie za punkty osiągnięć.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Czy to są pliki Terios ? 

Pokaż mi gdzie jest urozmaicony system tworzenia gildii, rywalizacja królestw, współpraca, system wierzchowców, nowe bonusy wymyślone przez nas i wiele więcej...

Proszę pokaż mi to gdzieś. :) Pliki robione są od podstaw wiedzą to gracze z bety, a jak to dla Ciebie jest ,, sklejka '' to popatrz na serwery które Ty polecasz. :yay:

Powiem tak urozmaicony system tworzenia gildii? A co tu takiego urozmaiconego, że macie jeden przedmiot questowy wiecej potrzebny aby założyć gildie? Smieeech!

Rywalizacja królestw? Akurat nie wiem ile grasz w metina ale ja gram od 2008 roku i od zawsze byla rywalizacja pomiedzy krolestwami wiec nie wiem czego ty sie tam nalykales ze to jakas autorska nowosc :D System wierzchowców również jest na każdym serwerze bardziej lub mniej rozwiniety, a co do bonusów wymyslonych przez was to moze jest jedyna autorska rzecz jaka tu macie.

Opublikowano

Możecie mieć problemy z ludnością, w końcu startuje jeden z najpopularniejszych serwerów - Dreikon nowa edycja, ale powodzenia na starcie. 

Opublikowano

Czy to są pliki Terios ? 

Powiem tak urozmaicony system tworzenia gildii? A co tu takiego urozmaiconego, że macie jeden przedmiot questowy wiecej potrzebny aby założyć gildie? Smieeech!

Rywalizacja królestw? Akurat nie wiem ile grasz w metina ale ja gram od 2008 roku i od zawsze byla rywalizacja pomiedzy krolestwami wiec nie wiem czego ty sie tam nalykales ze to jakas autorska nowosc :D System wierzchowców również jest na każdym serwerze bardziej lub mniej rozwiniety, a co do bonusów wymyslonych przez was to moze jest jedyna autorska rzecz jaka tu macie.

Śmiech, przeczytaj najpierw prezentacje potem pisz. :) Nawiązując do Twoich wypocin - ,,jeden przedmiot questowy''. Nie! Jest całkiem nowy dungeon bez którego się nie obejdzie tworzenie gildii i musimy zrobić go z naszą ekipą! Wszystko na nowej mapie. Rywalizacja królestw? Oddawanie Ksiąg Królestw do Kapłana które królestwo wygra ma 24h bonusu expa! To jest na metinie od 2008 roku? Gratuluję! :) U nas akurat system wierzchowców ma ,, specjalne bonusy '' wszystko ukazane na filmikach ytberów, lub w prezentacji.

Więc najpierw zapoznaj się z prezentacją potem pisz opinie, bo chcesz wyraźnie udowodnić swoje zdanie, lecz idzie Ci to z poziomem zera.

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

Czy to są pliki Terios ? 

Śmiech, przeczytaj najpierw prezentacje potem pisz. :) Nawiązując do Twoich wypocin - ,,jeden przedmiot questowy''. Nie! Jest całkiem nowy dungeon bez którego się nie obejdzie tworzenie gildii i musimy zrobić go z naszą ekipą! Wszystko na nowej mapie. Rywalizacja królestw? Oddawanie Ksiąg Królestw do Kapłana które królestwo wygra ma 24h bonusu expa! To jest na metinie od 2008 roku? Gratuluję! :) U nas akurat system wierzchowców ma ,, specjalne bonusy '' wszystko ukazane na filmikach ytberów, lub w prezentacji.

Więc najpierw zapoznaj się z prezentacją potem pisz opinie, bo chcesz wyraźnie udowodnić swoje zdanie, lecz idzie Ci to z poziomem zera.

Kolego nie obraź się ale jeżeli pełnisz jakąś funkcje to ja bym CIe na traktor do rozrzutnika gnoju nie zatrudnił, plujesz na ludzi kolejny serwer z edycji ''Wszystko Unikatowe'' gdzie wszystko było na innych serwerach a nie racja tylko u was jest taka głupota że za oddawanie ksiąg do npc dostaje sie bonus na expa i sam już jestem pewien że działają na niego 2 bugi, powodzenia na starcie.Jeżeli kwestia tego co robicie na forum to patologia ;)

Opublikowano

@SlepyKojoT

Wróć do prezentacji swojego serwera, bo widzę, że zazdrość uderza do głowy. Nie wiem jakim pionkiem tam jesteś, ale tutaj nie zabłyśniesz. Po Twojej pisowni stwierdzam, że nie jesteś dla mnie nawet partnerem do dyskusji, radzę nauczyć się interpunkcji. Czekam na tego buga, wykorzystaj na starcie. Tymczasem żegnam! :)

@aroB Ty mistrzu pokazałeś swoje umiejętności na tand**, a sorry raczej ich brak. O kim druga część zdania? Bo do gimnazjum nikt nie chodzi z mojego zespołu, ani ja. Nie musiałeś podawać swojego wieku.

Pozdrawiam!

Omnes puerum deriserunt.

Opublikowano

@up

Na twoim miejscu uważałbym co piszesz na MPC, możesz obrazić nie tą osobę i mieć niespodziankę na starcie. Trzymaj się ramy....

Serwera nie polecam, jak mogę brać na poważnie typa który prosił mame o zwolnienie z gimby żeby serwer robić xD

arob,out.

#EMERYTURA

Opublikowano

Co jak co, ale po takim zachowaniu Munira wobec mnie i mojej gildi nikt z naszej ekipy nie ma najmniejszej ochoty tam grac. Pozdrawiam osoby ktorym placi, mam nadzieje wystarczajaco duzo :)

Ja nie ukrywam wraz z ekipa­ startujemy na Tandii  :)

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Munir, Za takie zachowanie Twoje zachowanie, raczej cala nasza ekipa nie zagra :) , Mam nadzieje, ze tym co placisz, wystarczajaco duzo placisz :)

Nie bede ukrywal, wszyscy przechodzimy do konkurenta Tandii :)

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Munir, Za takie zachowanie Twoje zachowanie, raczej cala nasza ekipa nie zagra :) , Mam nadzieje, ze tym co placisz, wystarczajaco duzo placisz :)

Nie bede ukrywal, wszyscy przechodzimy do konkurenta Tandii :)

Czym jest konkurent Tandii?

@top do startu już tylko 10 godzin! :)

tenor.gif

Opublikowano

Polecam, serwer naprawdę godny uwagi. Bardzo duzo nowości. Autorskie mapy, dungeony, rozne miaje, systemy. Nigdzie nie znajdziesz takiego serwera z wielkim potencjałem. ♥♥

Opublikowano

Wbije zobaczymy czy ten projekt będzie lepszy od drei*ona :D 

@ Nagrody z kola losu bedą zmieniane?

@ Skąd można dropnąć tęczowe kamienie ?

@ Jaki jest limit wystawiania shopow offline na tej mapce? Chodzi o ilosc aby zbyt duzych lagow nie bylo :)

@Czy po zmianie tekstur na psy bossy będą normalnie widoczne?

@ Dungeony są solo czy pt?

@ Co ile respią się bossy na mapkach 75+?

Opublikowano

Serwer trzeba będzie sprawdzić, żeby ocenić a więc do zobaczenia w okolicach startu :)

Co do reklamy to mimo, że ja nie oglądam tych wszystkich filmików z metinem na yt to nawet ja wiem, że taki zabQ to bardziej antyreklama, ale może uda sie zgromadzić sporą liczbe graczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...