Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%] [START 20.02.2016]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To są tylko globalowe boosty które można zdobyć też za free a webshop czyli sety które by zachwiały równowagę gry będzie aktywny dopiero 29.02

Opublikowano

Proponuje zrobić coś szybko z expem w PT, bo solo w aidzie leci dużo szybciej niż w reasowym PT na AC z szybkim killem.

Opublikowano

Nie ma mozliwosci kupienia seta

Czytaj ze zrozumieniem. Ludzie nie piszą o setach, a o tym, że gracze po kolei latają w sealach, których miało nie być do pierwszego CS'a.

A swoją wypowiedź pownieneś skonstruować "ie ma możliwości kupienia seta.... jeszcze", by dalej nie wprowadzać użytkowników w błąd.

Opublikowano

Gra ładuje się.. i okienko znika. Szkoda.

Masz taki problem, że włączasz main.exe ładuje się pasek, a następnie wyłącza się okienko maina ?
Zastosuj się do tego co napiszę poniżej:  

Komputer prawym > właściwości > zaawansowane ustawienia systemu > zakładka zaawansowane > wydajność > ustawienia > zakładka zapobieganie wykonywaniu danych > Włącz Funckje DEP tylko dla istniejących programów i usług systemu Windows

RESET KOMPUTERA WYMAGANY ! 

** zakaz kopiowania
Opublikowano

ogolnie gra jest troche bez sensu. Osoba bez sealow/petow nie ma szans kompletnie na jaka kolwiek topke i pewnie az sie odechciewa grac jak ktos bije 3rr kiedy ty 1...

Opublikowano

stempel nie gadaj głupot fajnie każdy ma szanse są słabsi gracze którzy używają seali do expienia i są ci lepsi co gonią po spotach z EE i bez tego biją najgorszy 1 res później leci wiem po sobie bo już wbijam 4 res 

Opublikowano

ogolnie gra jest troche bez sensu. Osoba bez sealow/petow nie ma szans kompletnie na jaka kolwiek topke i pewnie az sie odechciewa grac jak ktos bije 3rr kiedy ty 1...

A powiedz ty mi, co daje takiego topka ? Dodatkowego expa ? Stawiają ci pomnik ?

Topka o topka, ja prędzej uciekałbym właśnie od takich graczy, którzy mają na celu wyścig szczurów aniżeli tych normalnych, którzy stawiają na wspólną zabawę. Prędzej czy później i tak dobijesz rr.

Jest od cholery serverów, które nie posiadają webshopa ani xshopa, więc zawsze dana osoba może się tam przenieść. Nie bronię tego servera ani ludzi z nim związanych, ale ja w trakcie grania nie spotkałem się z żadnym chamem póki co, prócz ciebie stempel. To nie jest tylko moje zdanie i już na starcie jesteś nielubiany. Są osoby spoza Polski, którzy na starcie już potrafią ci pomóc w dobiciu rr. Tyle ode mnie. 

Opublikowano

Chciałbym dodać,że Pande można zdobyć jako nagroda BC, ogółem także inne Pety są dostepne na eventach, więcej nie zdradze - przejdzcie sie sami! :)

A seala wymieniając tokeny za rr na wcoiny, więc nie tylko Ci co zapłacą mają dopalacze!

sygnatura.png

Opublikowano

Chciałbym dodać,że Pande można zdobyć jako nagroda BC, ogółem także inne Pety są dostepne na eventach, więcej nie zdradze - przejdzcie sie sami! :)

A seala wymieniając tokeny za rr na wcoiny, więc nie tylko Ci co zapłacą mają dopalacze!

Aha... To ja się dziwie skąd oni mają te pandy, skoro tak to magia expa 250 zamienia się w nieco więcej expa jak jeszcze seal dojdzie to Panie 500 expa ^^.Za łatwo się zdobywa takie rzeczy, szczególnie jak już na starcie masz milion bufów. Już lepszy serwer jak na te pety/seale musisz poświęcić trochę czasu żeby je kupić niż mieć Pande odrazu za BC ^^

Opublikowano

Dzięki za info 

Opublikowano

Nie masz Pandy od razu na BC, Panda jest jedną z pieciu nagrod :)

W 500 expa na pewno sie to nie zamienia :P

sygnatura.png

Opublikowano

Nie masz Pandy od razu na BC, Panda jest jedną z pieciu nagrod :)

W 500 expa na pewno sie to nie zamienia :P

...

:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...