Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu Online Season 6 Ep 3 [exp250][drop30%] [START 20.02.2016]

evilek91

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy rf jest zbugowany? Czy ma globalowy dmg?? Czy dl ma globalowy dmg? Ile przewidujesz online?

nie RF nie jest zbugowany balans postaci jest dobry byl sprawdzany wielokrotnie na rozne sposoby i nie bylo zadnych zastrzezen przez graczy ktorzy testowali

ile osob przewiduje?? nie wiem czas pokaze ale server zostal robiony z najwieksza starannoscia mam nadzieje ze gracze to docenia bo to server dla nich nie da mnie, maszyna jest wstanie udzwignac okolo 300/400 graczy bez lagow  na laczu  500/600mb http://www.speedtest.net/my-result/5092416976

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda, że o 18.00 otwieracie, eh...

Myślałem, że coś koło południa, a tu takie zaskoczenie.

Nie można o 16.00 ? 

Wiem, że marudzę 

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie regulaminu. Czy to tak na poważnie?

Przykładowe fragmenty regulaminu:

4.2. Spot nie jest "wlasnoscia" gracza. Spot sluzy do nabijania expa. Dziel sie spotem z innymi dajac party, jezeli sobie cenisz prywatnosc i chcesz pograc samotnie, musisz zawalczyc o spot(Pamietaj nadmierne PK nie jest mile widziane i tolerowane).
4.3. Spot moze byc przejety wylacznie na pokojowych zasadach. 

Można walczyć o spot, ale może zostać przejęty tylko na pokojowych zasadach?

4.5. Jezeli do party chce przystapic osoba, której DMG jest zbyt male aby zabic potwora z którymi jest spot, Party Master ma prawo odmówic mu dania party. 

Czyli jeśli przyjdzie osoba której DMG jest "wystarczający" to PM nie ma prawa odmówić party?

Takich niedomówień i sprzeczności w regulaminie jest więcej. Jeśli nie mieliście czasu na zrobienie rzetelnego regulaminu to ok, ale jeśli macie zamiar to ściśle egzekwować, to przewiduję problemy.

Opublikowano

Przyznam, że nie czytałem tego regulaminu i pierwszy raz się spotykam z czymś takim w grze, że osoba z mniejszym dmg nie może być uznana jako członek w party. Przecież to nie shard ultimy, gdzie każdy ma panować na uwzględnionych zasadach, a zwyczajny server Mu. 

Opublikowano

Ciesze sie ze czytacie regulamin :) i sluszne sugestie ale troszeczke na opak to odbieracie:D co do pkt 4.5. chodzi o to ze jak ktos nie daje rady to PM nie musi dac jesli nie chce

co do reszty pokojowe przejecie czyli bez wyzwisk, obrazania itp moim zdaniem PK jest czescia gry i nie mozna tego zabronic ale tez nekanie innych nie wchodzi w gre

Opublikowano

nie mogę wejść na serwer , wywala mi maina , pomoże ktoś ?

masz moze jakis komunikat ?? czy tak po prostu sie wylancza??

Opublikowano

Zresetuj komputer i sprobuj ponownie, jak problem nie zniknie tzn, ze jakis program skanuje ci pamiec ( hack/wirus)

Opublikowano

Importe memory change detected coś takiego , pomoże ktoś ?

Przeczyść komputer CCleanerem lub Odkurzaczem. Bo masz syf na komputerze.

Opublikowano

Importe memory change detected coś takiego , pomoże ktoś ?

Przeczyść komputer CCleanerem lub Odkurzaczem. Bo masz syf na komputerze.

Maciku dokladnie ci nawet powiem jaki proces twojego komputera nie pozwala ci wejsc do gry jest to

19:42:37 [HackDetected][macixxxx][xxxxxx] IpAddress: 178.xxx.194.xxx, HardwareId: 3AD3B74A-xxxxxx685-F45BBF4C-8941D8E7, DetectionType: MEMORY_DETECTION, CaptionName: , ProcessName: Game.exe

Opublikowano

Server dziala - dla tych co lubia Pk (serv dla nich) swojstym przykladem jest dl zabija ot tak sobie sztuka dla sztuki. Gdzyby zbicie pk kosztowalo 200 000 000 moze by sie uspokojl albo i nie ^^^ coz sa ludzie i wiadra heheh pozatem jest git

Opublikowano

Server dziala - dla tych co lubia Pk (serv dla nich) swojstym przykladem jest dl zabija ot tak sobie sztuka dla sztuki. Gdzyby zbicie pk kosztowalo 200 000 000 moze by sie uspokojl albo i nie %5E%5E.png^ coz sa ludzie i wiadra heheh pozatem jest git

rozumiem cie doskonale ale PK jest czescia gry i nie mozna tego kategorycznie zabronic

Opublikowano

a ja dziękuję za taką przyjemność jak bije sobie i leci jakis chory mutant ( nawet nie zabiera mi spota ) on musi kilnąć bo musi odreagowac ze jest ganiany w realu to tu  jest wielkim panem bo ma wiecej lvl . PVP to nie znaczy zabijac co sie rusza jak to niektorzy robią i tak jak mnie np. odechciewa sie  grać bo przymkne oko na jednego takiego przechodnia ale za nim leci drugi i to samo.To jest chore i jak MU ma tak wyglądać że ten nolife bedzie bił tak dla swej przyjemności tego co nie moze tyle przy kompie siedziec co on to ja dziekuje za taką zabawe. Ta gra wypacza umysły .Bawcie sie i nabierajcie tych chorych nawyków ja nie mam zamiaru sie użerać z byle pacankiem co je i sra przy kompie zeby być wysoko w ranku w tym wyścigu szczurów .Było niemiło i koncze tą wątpliwą przyjemność       bye.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...