Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piotr "izak" Skowyrski - okradziony paypal na streamie

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione na dzisiejszym live. PayPal oddał izakowi w 5 minut pieniądze. Zablokowali konto hakera. Wczoraj izak się nie dodzwonił do policji, ale dzisiaj rano już to zrobił. Wiem tylko tyle..

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Izak napisał na facebooku że odzyskał pieniążki więc jeżeli administracja jest, to proszę o zamknięcie tego tematu.

O zamykaniu tematów poczytaj w regulaminie lokalnym :)

Eryk

Opublikowano

Wszystko wyjaśnione na dzisiejszym live. PayPal oddał izakowi w 5 minut pieniądze. Zablokowali konto hakera. Wczoraj izak się nie dodzwonił do policji, ale dzisiaj rano już to zrobił. Wiem tylko tyle..

wszystko git tylko jedno nie pasuje ... izak nie dzwonil na policje wtedy tylko do firmy ktora obsluguje "PayPal"  poniewaz policja jest 24/7h, skad wiem ? z doswiadczenia bo sa zmiany nocne które za to odpowiadaja ...

Temat powinien byc juz do zamkniecia izak odrzyslal pieniadze i zaraz tu zrobi sie spam.

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Co wy pierdolicie jak nie mógł się dodzwonić na policje xDDD pewnie kręcił jakąś beczkę że niby dzwoni a tak na prawdę leciał w rola, beka w ogóle z tej jego Paulineczki która niby "popłakuje" za tysiąc złoty a na koncie bankowym mają pewnie kilka tysięcy. 

Opublikowano

Ja tam Izaka nie lubię, ale też nie uważam, że jest to dobre. Wiele gier z Polakami się przewinąłem: Tera, Cs go,Elsword, Cs 1.6, Cs Source itd. Jedynie co napiszę to 3/4 bym osobiście wybił jakimś odrzutowcem/bombą atomową/karabinem. Jakbym posiadał pozwolenie i nie poszedł za byle g...... siedzieć jak za człowieka.

Jak my Polacy tacy święci to proszę bardzo: 

1.https://www.youtube.com/watch?v=HYcAGi2e1Rs

2.https://www.youtube.com/watch?v=BrW_62y_HM8

Jak chcecie więcej wpiszcie znieczulica polska lub coś w tym stylu. Nawet cebulactwo polskie. Wszystkie nagrane jak na dłoni jacy jesteśmy. Ci normalni gracze i ludzie wiedzą o co chodzi. Nie tylko w rzeczywitości, ale w necie jest jeszcze gorzej, bo w necie możesz udawać nawet prezydenta miasta które nawet nie istnieje.

Rozumiem, że niby sławny. Trzeba hejtować i tak dalej, ale jakoś pare razy przewinąłem się z nudów przez jego streamy i nikogo nie zmuszał do niczego. Ba nawet interesował się co na czacie się działo, ale Polacy są idiotami i będą idiotami(Są wyjątki potwierdzające regułę). Widzę to nawet w codziennym życiu przez co coraz bardziej jak jakiś obcokrajowiec pyta skąd jestem to boję się przyznawać, że jestem z Polski.

Tu jest piosenka idealnie opisująca co uważam o 60% ludziach: https://www.youtube.com/watch?v=aL144B8hmWs

175391455323056340908.png

Opublikowano

JAKI TO MA ZWIAZEK Z CS:GO?

Beka ze jakiegos pajaca z internetu okradli i wszyscy przezywaja, sa gorsze tragednie codziennie ale nikt tutaj o tym nie pisze :-(

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Dla wyjaśnienia.

1. Izak przed swoją popularnością na twitchu pracował, natomiast rzucił pracę bo był wstanie utrzymywać siebie ze streamów.

2. Paulinka też pracuje.

3. Isamu mówił na live u nitra, że izakowi ukradli tylko około 1000zł.

4. Zamknijcie mordy o tym że to jest robione pod publikę oraz o sztuczności sytuacji, bo jakby został okradziony np. isamu czy nitro, byłaby większa afera.

5. Jebane cebule, zaróbcie coś, oprócz tych 10 zł kieszonkowych od rodziców, i potem wypowiadajcie się w sprawie pieniądza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...