Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piotr "izak" Skowyrski - okradziony paypal na streamie

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka polska, cebula cebule pogania.

Szkoda izaka, oby udało mu się (policji) złapać tego je****go złodzieja.

Ex Lider Counter-Strike

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol i co nas to obchodzi, że okradli gościa co musi zarabiać w internecie bo do pracy fizycznej się nie nadaje(prawda boli).

Nie oszukujmy się, nikogo z nas to nie obchodzi i mamy wylane, niech mu wbiją na chatę, okradną wszystko, rozp**rdolą mieszkanie, i tak nikogo to nie będzie obchodziło, a Paulinka? Cry cry cry more cry cry cry more :v

Jeżeli serio okradli go na 1000zł i Paulinka płacze to beka max bo izak ma dziennie na streamach taki hajs xD

Haha, izak zarabia taki hajs na streamach, donate, skiny itp. i jeszcze ona ma chodzić do pracy? Ona by go wyśmiała jakby kazał jej iść do pracy.

Jak dobrze że Ty się nadajesz. Śmiało, idź i haruj pół dnia za najniższą krajową,, zobaczymy czy będziesz z siebie dumny, że Ty możesz tak pracować a on nie. Ten "gość" znalazł rozwiązanie, które łączy przyjemności z zarobkiem, ale na to pracował na prawdę długo. 

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Widziałem o tym filmik u Bonkola.

Szkoda Izaka bo pewnie policja sobie ze złodziejem nie poradzi jak to zwykle bywa...

Pierwszy raz słyszałem taką smutną paulinkę :C

Opublikowano

Sam siebie pewnie okradł a ta szlaufa płakała żeby dobra bajera była ;D

Taka polska, cebula cebule pogania.

Szkoda izaka, oby udało mu się (policji) złapać

tego je****go złodzieja.

ubolewamy razem z tobą ;( ;( daj temat off
Opublikowano

okradał dzieci to go okradli..

Stream 24h inc, musi sie na gimbuskach odrobić C:

Mozesz mi podac jakis filmik gdzie jest to przedstawione ze okradal dzieci?

Opublikowano

Widzę połowie tutaj się cebula odpaliła że mu się coś udało w życiu u wam nie :v

Ogólnie to chyba motar2k x izak donejt będzie.

post-1482864-0-00550300-1455271202.png

Opublikowano

Mozesz mi podac jakis filmik gdzie jest to przedstawione ze okradal dzieci?

Czysto teoretycznie chodzi o to że znalazł sobie dobrą grupę docelową - czyt. dzieciaki. Wpłacają pieniążki na konta/psc i wysyłają mu donejty. Nic innego jak czysty biznes. Jak myślisz gry typu csgo jaką mają grupę docelową? Streamerów i YouTuberów którzy będą mogli rozgłosić interes (csgo) i inwestować pieniążki w grę. Są osoby które mają łeb do takich rzeczy i wiedzą jak łatwo można się wzbogacić, są tacy którym na pieniądzach nie zależy a są też tacy co mają po prostu na to wyjebane.

graphic.png
Opublikowano

SŁABY FAKE, 14-letnia widownia na wszystko się nabierze XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ciekawe ile lat ma użytkownik który używa 40 "D" w "XD"

@antywarn. Sprawa jest dość przykra, a najgorsze jest patrzenie na tą całą cebulę która zazdrości komuś pieniędzy i cieszy się z tego że ktoś został okradziony.... Pomyślcie co wy piszecie...

Opublikowano

Widzę połowie tutaj się cebula odpaliła że mu się coś udało w życiu u wam nie :v

Ogólnie to chyba motar2k x izak donejt będzie.

napisal tego posta, bo polaczki cebulaczki robily mu spam i musial jakos uciszyć ich  :p 

btw. jak mozna tyle kasy trzymać na pp? 

Opublikowano

Czysto teoretycznie chodzi o to że znalazł sobie dobrą grupę docelową - czyt. dzieciaki. Wpłacają pieniążki na konta/psc i wysyłają mu donejty. Nic innego jak czysty biznes. Jak myślisz gry typu csgo jaką mają grupę docelową? Streamerów i YouTuberów którzy będą mogli rozgłosić interes (csgo) i inwestować pieniążki w grę. Są osoby które mają łeb do takich rzeczy i wiedzą jak łatwo można się wzbogacić, są tacy którym na pieniądzach nie zależy a są też tacy co mają po prostu na to wyjebane.

Ale czy on ich prosi o to prosze donejtujcie ? oni to robia z wlasnej woli lubia go ogladać to niech mu placa te donejty co w tym zlego jakos csa 1.6 nikt nie nagrywal i jakos ludzie graja do tej pory pomyliles csa z inna gra 

Opublikowano

Ja powiem szczerze, że jeśli mnie ktoś by ojebał z 50 zł to by mi było przykro a co dopiero z hajsu za który żył. Są ludzie różni. Jedni pracują na budowach, inni w biurach. I tu nie ważne jest jak kto zarabia. Jedno jest pewne. Na pewno zarobił je uczciwie a nie na czarnym rynku czy coś. I powiem szczerze. To boli, kiedyś mnie ojebali na 400 zł (skiny) i bolało mnie to bardzo jak harowałem codziennie we wakacje w szklarniach zbierać od godziny 5:00 do 20:00. I udało mi się dopiero po 1,5 miecha zarobić te 400 zł. I nawet pewnie nie wiecie jak boli to. Ja straciłem ale odzyskałem bo wszystko co kupuje, sprzedaje itp robię zdjęcia. Ale on stracił kasę z której żył i kto wie. Może mu zostało w portfelu 200 zł i ma wytrzymać do końca lutego za te 200 zł? To jest straszne.. Najpierw zaczęło się na instagramach potem konto mamiko, następnie zajebali pashy buty z siłowni a teraz izakowi konto ojebali. Boże dopomóż im.

Opublikowano

Nie wydaje mi się, żeby to był fake, bo na drugim koncie izaka typ podaje fb i yt jakiegoś typa i przez to ma same dislajki xD

a same negatywne komentarze up to po prostu zazdrość, ja sam zbyt izaka nie lubię, ale nie sądzę że zarabia na dzieciakach. Przecież on nie mówi 
"subujcie mnie k***y i donejciki dawać" tylko oni to robią z własnej woli ;p

Opublikowano

Haha, jak można trzymać kase na paypalu?!

Przecież to nawet nie jest bank tylko "portfel internetowy"

kilkaset zł/euro na drobne wydatki okej ale 15k$ (wgl skąd to info?)

Hejo

Opublikowano

straszne... kazdy kto cieszy sie tym ze izak zostal okradziony jest najwyrazniej zadzrosny...  mentalnosc polakow ktorzy sa c***a wartym narodem, coo bolalo by ale gdybyscie to wy odniesli sukces a nie ktos inny i gdyby to wy zostali byscie okradzeni? jestescie zalosni jezeli uwazacie ze ten kto ukradl izaka dobrze zrobil :)
jedyne co was prowadzi to bol dupy o to ze ktos odnosi sukcesy w zyciu na ktore ma przepis a wy siedzicie w internetach szukajac szczescia

Opublikowano

­Izak na 100% ma 20 razy wiecej na koncie niż to 1000 zł a robi afere jak by to było 100 000 zł ...

100/200/300/400/500/600/700/800/900/1000 ... / 5000 - MOZE KIEDYŚ

Opublikowano

Dostał to dostał, już wczoraj pisałem że Izak dostanie od Motara 2k dolców. Sam nawet o tym pisał na swoim fp...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...