Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piotr "izak" Skowyrski - okradziony paypal na streamie

d'emploi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mowi ze taki typek czyli wie kto?

Taki manewr chyba łatwy nie jest,pewnie nie bez powodu wylosowali izaka

PolishHackersthebestglobalelite;D

Opublikowano

Mowi ze taki typek czyli wie kto?

Taki manewr chyba łatwy nie jest,pewnie nie bez powodu wylosowali izaka

PolishHackersthebestglobalelite;D

Pewnie ten ktoś użył "exploit'a" nie dostępnego dla wszystkich(być może  płatnego), zagłęb się bardziej w Świat dla "pseudo-hakerów/pseudo-hackerów" a następnie pisz takie posty. ;)

Bo raczej nie ma tu mowy o prawdziwym "Hakerze/Hackerze". :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie no tak na serio to ja noe pisałem

Pseudo haker wryulowal freda hehe

W sumie to i tak nie lubieliizaka ;<

Ale szkoda jak kazdego

Jak myslicie odzyska hajsy?

Opublikowano

Typowa j****a cebula, nie umie sama zarobić to kradnie innym :) Jak można być takim skurwielem? Typ zarabia na rodzinę, na jedzenie, na c**j wie co, a typ k***a sobie myśli "o zobacz ale hajsu zapierdole mu hihi" i co? Aby złapali jebanego gnoja ;)

Opublikowano

O jeju okradli go i wielka afera teraz... Zabezpiecza się jak tylko można swoje konta itd itp i nie dochodzi do takich rzeczy, sam sobie to zrobił na życzenie to ma teraz. Haha żyją za te pieniądze? No to na prawdę zaje.. odpowiedzialność izaka... Ten kto zarabiał przez internet będzie wiedział że to nie jest stały zarobek i tym bardziej pewny!! I ta laseczka jak się poryczała bo nie kupi sobie nowych spodni to mnie rozwaliło...

A tak w ogóle to nie odzyska już tych pieniędzy :)

Opublikowano

I to chciałem przeczytać ;-)

Ta laska tez mnie rozbroiła hahhahaha

Może lepiej temat off? Bo teraz tylko każdy będzie wylewał swoje bólee na temat hakera z prywatnym eksplojtem ^.^

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że je odzyska.. Szczególnie, jeżeli był to ktoś z zagranicy, po za tym jego żona pracuje, wie, że streamy u Izaka to nie jest zarobek stały, więc niech nie robi z siebie takiej ofiary.

Izak wierzy w Polską policję? Nie no pozdro XDD, taki pobieraczek.pl kantował przez dobre kilka lat, a on myśli, że uda mu się odzyskać hajs skradziony przez nieznanego sprawcę?   :((

Niech w********a do normalnej roboty bo z twitcha i youtuba na emeryturę nie odłoży.

graphic.png

Opublikowano

Przecież wąsacz miesięcznie ma z samych subskrypcji średnio 2.500 x 5euro = 10.000euro miesięcznie.. (nie licząc Youtube i Donatów) Serio szkoda wam go ???

Opublikowano

Może ta laska weźmie się do roboty, a nie w domu siedzieć na dupie i nic nie robić wielce się popłakała, bo kaski nie będzie na ciuszki.

junior.jpg

Opublikowano

Przecież wąsacz miesięcznie ma z samych subskrypcji średnio 2.500 x 5euro = 10.000euro miesięcznie.. (nie licząc Youtube i Donatów) Serio szkoda wam go ???

Streamerzy nie dostają całej kwoty z subów, normalnie dostaje się połowę. Za suba z SMSa około dolara. Czy szkoda? Tworzy content, który ludzie lubią, który się podoba, wkłada w to pracę i na tym zarabia, więc nie rozumiem Twojego pytania.

Opublikowano

Ja szczerze mówiąc nie rozumiem tej burzy, która wybuchła w internecie tylko dlatego, że jednemu z najpopularniejszych gości w internecie wyczyścili konto Paypal (prawdopodobnie konto bankowe) oraz dokonali włamu na jego konta na steamie. Uważam osobiście, że cały ten wypadek jest wyłącznie ich sprawą i ludzie, którzy z tą sytuacją nie mają nic wspólnego nie powinny bawić się w głupich detektywów oraz twórców teorii spiskowych i robić niepotrzebny bałagan w internecie. Natomiast sam fakt dokonania kradzieży środków z konta paypal czy włamu na jakiekolwiek konto społecznościowe powinno być przestrogą dla każdej osoby. Hasła dostępu do kont paypal czy kont społecznościowych powinny być na bieżąco zmieniane. I taka też rada na przyszłość - jeżeli decydujecie się korzystać z Paypala to rozważcie opcje posiadania dwóch kont bankowych. Jedno z tych kont autoryzujecie z paypalem na potrzeby wydatków w internecie, drugie macie na życie. I nie kontynuujcie już wątku i tej dyskusji dopóki nie mamy rzetelnie przedstawionego obrazu sytuacji przez samych pokrzywdzonych bo takie gdybanie i mówienie o tym czy odzyska czy nie odzyska nie  ma najmniejszego sensu i wprowadza niepotrzebny chaos. Poczekajmy na faktyczną wersję wydarzeń.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego kto to zrobił. Jeżeli jakiś śmieszek to łatwo się do niego dostać, wystarczy kontakt z paypalem i sprawdzeniem adresów wchodzących na dane konto. Jeżeli to zrobił jakiś obeznany, to zapewne korzystał z serwerów zlokalizowanych w Hongkongu, a wtedy będzie dupa.

Opublikowano

Wszystko zależy od tego kto to zrobił. Jeżeli jakiś śmieszek to łatwo się do niego dostać, wystarczy kontakt z paypalem i sprawdzeniem adresów wchodzących na dane konto. Jeżeli to zrobił jakiś obeznany, to zapewne korzystał z serwerów zlokalizowanych w Hongkongu, a wtedy będzie dupa.

Ukradli mu konto bankowe a nie pp ;)

graphic.png

Opublikowano

A co Ciebie okradł, że tworzysz takie teorie spiskowe ? Tak jak mówiłem poczekajmy na wersję zdarzeń pokrzywdzonych. Tyle w temacie.

Opublikowano

Wydaje mi się że izak poczeka sobie trochę aż policja polska rozpocznie dochodzenie w sprawie tego przestępstwa.

Opublikowano

2 dni i sobie odbije te pieniądze 

Może ta laska weźmie się do roboty, a nie w domu siedzieć na dupie i nic nie robić wielce się popłakała, bo kaski nie będzie na ciuszki.

ona chyba chodzi do pracy 

Opublikowano

Paulina normalnie chodzi do roboty... kiedys izak o tym wspominal ale jestem w szooku bo od 4dni mnie nei ma na twichu i yt i nie wiedzialem o tym nawet ;c wiadomo cos juz ? czy cisza jest ;c?

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Mało prawdopodobne, że je odzyska.. Szczególnie, jeżeli był to ktoś z zagranicy, po za tym jego żona pracuje, wie, że streamy u Izaka to nie jest zarobek stały, więc niech nie robi z siebie takiej ofiary.

Izak wierzy w Polską policję? Nie no pozdro XDD, taki pobieraczek.pl kantował przez dobre kilka lat, a on myśli, że uda mu się odzyskać hajs skradziony przez nieznanego sprawcę?    :((

Niech w********a do normalnej roboty bo z twitcha i youtuba na emeryturę nie odłoży.

Jak narazie to on  nie musi martwic sie o emeryture bo zarabia z twitcha w tydzien tyle ile twoja matka z ojcem + razem z toba + dodac te jego skiny na ktore byscie zbierali z dobry rok xD albo nawet cale zycie :D

I to chciałem przeczytać ;-)

Ta laska tez mnie rozbroiła hahhahaha

Może lepiej temat off? Bo teraz tylko każdy będzie wylewał swoje bólee na temat hakera z prywatnym eksplojtem ^.^

A co miala robic cieszyc sie ze ojebali jej chlopaka czy męża ? co bys zrobil gdyby ciebie ojebali na kase a twoja żona sie z tego by cieszyla ?

Rozumiem ze znasz calego MPCforum izaka wiesz gdzie mieszkasz oraz codziennie sie z nią  widujesz ze masz az tak szczególowe informacje ze nie chodzi do roboty moze znasz jej nr telefonu? ba albo rozmiar majtek?

Temat pokazuje jedynie jaki to mamy naród spierdolony i zazdrosny ze komus lepiej sie powodzi 

Opublikowano

Nie ma takich zabezpieczeń których nie da się złamać.W tym wypadku to się sprawdza. ;'d

Jeśli nie odpisuje w temacie napisz mi na priv
Opublikowano

Lol i co nas to obchodzi, że okradli gościa co musi zarabiać w internecie bo do pracy fizycznej się nie nadaje(prawda boli).

Nie oszukujmy się, nikogo z nas to nie obchodzi i mamy wylane, niech mu wbiją na chatę, okradną wszystko, rozp**rdolą mieszkanie, i tak nikogo to nie będzie obchodziło, a Paulinka? Cry cry cry more cry cry cry more :v

Jeżeli serio okradli go na 1000zł i Paulinka płacze to beka max bo izak ma dziennie na streamach taki hajs xD

Haha, izak zarabia taki hajs na streamach, donate, skiny itp. i jeszcze ona ma chodzić do pracy? Ona by go wyśmiała jakby kazał jej iść do pracy.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...