Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrzuci ktoś tu link do patchera? bo na MEGA, trzeba mieć konto

Lenistwo do potęgi n... :P Założyć konto to 2 minuty :D Dajesz żeby zapamiętało i już Cię nie wyloguje. Ściągasz bez problemu... ._.

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Lenistwo do potęgi n... :P Założyć konto to 2 minuty :D Dajesz żeby zapamiętało i już Cię nie wyloguje. Ściągasz bez problemu... ._.

Po prostu nie chcę tam zakładać konta :) Myślałem że ktoś mógłby wrzucić mi na jakiś inny host.

Opublikowano

Po prostu nie chcę tam zakładać konta :) Myślałem że ktoś mógłby wrzucić mi na jakiś inny host.

konto ma mega ? haha :D nie mam i jakosc sciagam...

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

przecież widać, że to kopiuj wklej. Pytanie do administracji? czemu nie wyrzucacie tych prezentacji od razu do kosza?

bronie już były, kostium y takie same, pety też, nic nowego w tym temacie do kosza to!!!!

GEHoMRp.jpg

Opublikowano

Nie polecam servera, GM daje sobie yangi i wymienia za skiny w cs go :) Zrobiłem test i powiedziałem, że dam mu 1AK wartego 10E za 175kkk :) Bez niczego dał mi pierwszy i sie wylogowałem po czym po 10s od razu ban na konto, ciekawe czy zwykly użytkownik by tak szybko to zgłosił i od razu bana bym dostal :) I wgl skąd 1lvl mial 175kkk :) Nie polecam krętacze niczym FuBu macie coś w CS piszcie do GM zaraz wam da Yangi :) A tak wgl. ciekawe ile już rozdał. Jbc. wbija postacią o nicku Medyk, kto wie ile ma tam jeszcze yangów.

Opublikowano

Server jak najbardziej się trzyma i zapraszam lecz jest pare wad/minusów servera
Jednak 0 starego klimatu, te bonusy w 1dzien można mieć full eq perf co to ma być ;-;

Nie ma zarobku na "deskach" jak to było na starej pandorze/elite co było chyba najfajniejsze. 

W m2 kompletnie pusto.
Eventy jakie robi administracja to jest kompletny żart.
Event ze skrzyniami łowców - z tego co wiem zrobili event od 00;00 do 00;00 następnego dnia, lecz od 00;00 do około godziny 15;00 można było dropić 2-3 szkaty z 1 spota, lecz stwierdzili chyba że to jest za dobre dla graczy i zmniejszyli to na 1 skrzynke na +/- 10 spotów, najlepsze jest to że osoby mieli na tym zarobek jakieś 50kkk + co dropili z rana, a każda osoba która pracuje/się uczy z eventu nie skorzystała bo administracja sobie zmniejszyła drop. Zamiast od początku zrobić drop bez zmian żadnych.
Kolejne to OX, co 2 pytanie jest to pułapka pff. gdzie stary klimatyczny ox chociazby z elitemt2 który był raz na 3 miesiące lecz z tego co pamietam było 5 rund i z 1 rundy  można było wynieść nawet 2 pdki, a tutaj jest to kwestią farta czy ktoś wygra czy nie, 0 zabawy.
Niezapowiedziane raty % exp, drop - wg mnie administracja powinna zapowiadac to na forum. Oraz częstotliwość tych eventów, przykładowo w tym tygodniu już 3 raz widzę że są raty. Pamiętam że na elite było tak że poza tymi osobami co stawiali boty w av2 to expili tylko gdy mieli pdki z oxa lub na ratach, a tak grota była praktycznie pusta :D.

Opublikowano

Przestańcie im mydlić oczy.

Zacznijmy od początku.

Dekador [owner] w dniu 26.05.2016 obiecał mi zapłacić 300zł za supportowanie gry.
(Mam dowody w postaci ss z facebooka, ale ich nie wstawię, bo znów mnie ktoś postraszy policją i w ogóle smutno)
W dniu 20.06.2016 odezwałam się po pieniądze, ale mi odpisał, że nie ma i po 25 będą
. 25.06 odezwałam się po pieniądze i co? Cisza. Do dnia dzisiejszego nie dostałam odpowiedzi.

Serwer jest na plikach terenzo, jest zbugowanym dnem. Nie potrafi nawet bazy danych ogarnąć a graczy ma totalnie w odbycie.
Postanowił stworzyć drugi serwer - Rastoria.eu (na FB jest fp) na pliakch tanazvisa - czyli drugie dno.
Insomnia [GM z wiedzą, a raczej jej brakiem] wielki szanowny pan GM sra Dekadorowi na głowe, a ten tańczy jak mu zagra. B)
Już od kilku dni mam bana na serwerowym TS3, od Insomni, który potrafi tylko zwyzywać od gówien i dzieciaków (rocznik '95 - wielki dorosły lol)
Na serwerze Navi jest odkąd pamiętam i nawet wiem od kogo. (Nie, to nie była Arleta XDDDD)
Jest więcej rzeczy niż naszyjnik navi, bo widziałam na własne oczy. B)

Poniżej załączam kilka ssów z Pokoju Administracji i bóldup Insomni.
bgxr2w.jpg
2rgks3m.jpg
9hkvph.jpg
5ogpbr.jpg
n49tzr.jpg
29par78.jpg
1gcx3.jpg
9kxjd1.jpg
ay6fys.jpg
2m5nkow.jpg

Na koniec nie pozdrawiam:
Dekador - Naucz się w końcu tworzyć serwery metina, bo to co odpierdzielasz to śmiech na sali. Byłam w teamie tylko dla hajsu i twoich śmiesznych psc.
Zacznij ogarniać baze danych, bo nawet nie wiesz kto ma GM'a. (ss nizej)
Polecam zainteresować się supportem i problemami graczy, a nie gdy prosiłam o liste @ to stwierdziłeś, że masz wysrane na @ i masz ważniejsze sprawy (parodia, aż chce się płakać)
Insomnia - Więcej kultury bękarcie. Gdyby nie Arleta to byłbyś tutaj nikim (w sumie dalej jesteś). A Ty śmiesz ją nazywać niekompetentą osobą, poryczałam sie w tym momencie.
Ciekawe czy Dekador wie o prywatnych eventach dla Ciebie, Justyny i *[GM]* Layona.
33jk18p.jpg
Pumcia - dostałaś GM'a bo Twój chłoptaś ma. Nie potrafisz nic oprócz tepania się z miejsca w miejsce. Potrafisz tylko przytakiwać swojemu chłopakowi, nic więcej.
I następnym razem sklej jape jeśli nikt cie kretynko nie prosi o zdanie.

NAVI podobno miało zniknąć, a Cinek po ub miał naszyjnik w eq. Nawet usunąć nie potrafisz? Klask klask
https://www.youtube.com/watch?v=lT0-6kwevG4
https://www.youtube.com/watch?v=ZrnipEER5Hw

W dniu wczorajszym dostałam bana również na konto w grze. Za co? Za prawdę.

Tematy o navi podobno miały nie znikać z forum, a zniknęły. Przykre.

Ps. Naucz się banować baranie, bo na forum nie potrafiłeś mnie zbanować. Ale szczerze mówiąc po drugim banie nie chce mi się nawet dawać UB, bo nie mam po co wchodzić na twoje śmieszne forum.
I przestań podkręcać licznik dzieciaku, bo nikt Ci nie uwierzy, że masz 400 graczy.
Twój serwer się dawno skończył.
Przestań wciskać ludziom kit, że od Arlety poleciało navi i że niby miała płacone za pracę. Jeśli miała tak samo płacone jak ja to pozdrawiam.
Każdy wie, że serwer pod IS'a skoro bugi naprawiasz tygodniami, a eventy to śmiech na sali.

Nie, to nie jest mój płacz. To tylko czysta prawa.

Nie pozdrawiam.

wykończę cię jak podatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...