Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak brawo xD themes z grudnia xD

ZABŁYSNĄŁEŚ GRATULUJE !!

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratulacje wygrales talon na spierdolenie umyslowe

http://www.tanavis.pl/themes/tanavis/tanavis.rar

rg8GbAz.png

Moglbym wiecej napisac o tym co mozna u was znalezc szukajac glebiej i nie tylko na stronie ale nie bede psul wam zabawy.

PS. Chcialem odkupic go tylko dlatego ze spamowali mi ludzie ze jestescie idiotami i nie potraficie bugow ogarnac.

I niby TY byś je naprawił? Nie rozpędzaj się tak hejtując innych - bo zbyt wiele rzeczy podpierdoliłeś i zjebałeś by się wywyższać.

Opublikowano

Tak tak brawo xD themes z grudnia xD

ZABŁYSNĄŁEŚ GRATULUJE !!

Dziekuje serdecznie, ludzie potrafia liczyc. W nocy 200 online, na chat pisze 10 osob w m1 stoi 15 (10 osob co sie ruszaja, 5 sklepow). Dlatego jedyna rzecz z pandory tutaj to licznik bo serwer nie jest do niej podobny :)

I niby TY byś je naprawił? Nie rozpędzaj się tak hejtując innych - bo zbyt wiele rzeczy podpierdoliłeś i zjebałeś by się wywyższać.

Byly takie proste ze tak, spierdolilem i duzo sie nauczylem. Hejt niektorym sie nalezy by wrocili na ziemie.

Pokaz mi co "podpierdolilem" :)

A hejtuj  xD po mnie to spływa bo wiem jak lizałeś dupsko jak chciałeś kupić tana lub dojść do team hehe piona i tym miłym akcentem kończę z tobą rozmowę  ;)

Ja lizalem dupsko? Dostales jedynie odemnie wiadomosc na pw ze moge pomoc ci nawet za free i pozniej z kims z twojego team pisalem i mowilem ze moglbym odkupic serwer :)

Skoncz pierdolic bo musialo by mnie popierdolic zeby lizac byle randomowi dupe o jakies syfiaste pliki

A hejtuj  xD po mnie to spływa bo wiem jak lizałeś dupsko jak chciałeś kupić tana lub dojść do team hehe piona i tym miłym akcentem kończę z tobą rozmowę  ;)

Podkręcony licznik ? poproszę dowód tak to to są tylko puste słowa  :)

Jako administracja serwera to ty powinienes pokazywac dowody na swoja obrone :)

ban.gif

Opublikowano

Dziekuje serdecznie, ludzie potrafia liczyc. W nocy 200 online, na chat pisze 10 osob w m1 stoi 15 (10 osob co sie ruszaja, 5 sklepow). Dlatego jedyna rzecz z pandory tutaj to licznik bo serwer nie jest do niej podobny :)

Byly takie proste ze tak, spierdolilem i duzo sie nauczylem. Hejt niektorym sie nalezy by wrocili na ziemie.

Pokaz mi co "podpierdolilem" :)

A hejtuj xD po mnie to spływa bo wiem jak lizałeś dupsko jak chciałeś kupić tana lub dojść do team hehe piona i tym miłym akcentem kończę z tobą rozmowę ;)

Podkręcony licznik ? poproszę dowód tak to to są tylko puste słowa :) 

Opublikowano

Nie polecam, producenci tej owej produkcji są oszustami, dlaczego otwieracie coś co kiedyś miał już początek i swój koniec, w dodatku robicie to drugi raz. Jak bardzo jesteście rządni sławy starej pandory, że rozdajecie navi, itp swoim kolegom. Na forum tak samo 0 pojęcia o moderacji. Server padnie tak szybko jak był robiony, nie macie szans z obecnym rynkiem, a osoba która się tutaj ciągle wypowiada nie posiada za grosz honoru, ani kultury jeśli jestes adminem tego projektu, to server skazuje na padniecie przez twoje zachowanie. Jeszcze raz jeżeli chcecie stracić pieniądze jak i swój czas, na mt2 to nie na podróbkę pandory, 0 kreatywności i wiele oszustów. ­

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Serwer od startu był za przeproszeniem gównem.

Ile startów macie za sobą? 4? Czemu? Trzeba kolejny $$$ zgarnąć? :D

Zrobić rework serwera sprzed 4 lat to jakieś nieporozumienie.

Teraz jedynie został zmieniony sponsor, bo wcześniej chyba u kreta stali kilka razy :D

Tutaj nawet licznik jest podkręcony, "World of Magic" no pls XDDD

Oczywiście nie polecam :v

Algade weź wypierdalaj stąd hejtować potrafisz nie byłeś na serwerze gówno widziałeś w dupie byłeś serwer jest fajnie zrobiony osoby które mają starsze pc'ty mogą normalnie grać serwer jest z*********e zoptymalizowany POLECAM!

ziAxB2s.png?1

Opublikowano

Trochę w*****a mnie debilizm ludzi, którzy myślą, że reworki sławnych serwerów są dla hajsu. Nie wiem jak tu ma się sprawa, ale jak administracja WYDAJE PIENIĄDZE, żeby postawić serwer, który w dodatku nie ma praktycznie szans się utrzymać, bo graczy będzie mało, to gdzie tu jest w ogóle wątek zarabiania z itemshopu? Takiej administracji wygodniej byłoby postawić serwer na dzisiejsze standardy za podobną kwotę i nie dość, że mieć graczy, to jeszcze hajs z IS'u. Co za k***a niedomyślni ludzie.

1z67dxt.png

Opublikowano

Co to za problem zrobić kopię czegoś co było, nie zagram

Zrobili gotowa bo tak miało być, rework to rework.

Bardzo dużo graczy chce grać.na takiego typu serwerze.

Pandora i Elite to były najlepsze serwery jakie powstały i maja potencjał.

Co to za problem zrobić kopię czegoś co było, nie zagram

Zrobili gotowa bo tak miało być, rework to rework.

Bardzo dużo graczy chce grać.na takiego typu serwerze.

Pandora i Elite to były najlepsze serwery jakie powstały i maja potencjał.

Opublikowano

Nic ciekawego... wszystko już gdzieś było, co druga prezentacja na MPC wygląda tak samo...

Dlaczego tak rzadko pojawia się serwer z Likanem? 

Opublikowano

Nic ciekawego... wszystko już gdzieś było, co druga prezentacja na MPC wygląda tak samo...

Dlaczego tak rzadko pojawia się serwer z Likanem? 

Bo nie umieja dodac, mimo ze nie jest to trunde iz gotowe pliki sa w sieci od ponad misaca.

Opublikowano

00505597365912662429.png

W dniu 13.02.2016r od godziny 00:00 na serwerze zostanie włączony event walentynkowy.
Z mobów będą dropić Róże oraz Serca.
50 Róż można wymienić na Różowe Pudełko.
50 Serc można wymienić na Niebieskie Pudełko.
Serca i Róże
będą dropić z każdego moba.
Event będzie trwał do 15.02.2016r
Dodatkowo na okres eventu zostaną włączone raty.

12f73634ea862a2ae63ca7cbbbba30b6.png

Nie polecam, producenci tej owej produkcji są oszustami, dlaczego otwieracie coś co kiedyś miał już początek i swój koniec, w dodatku robicie to drugi raz. Jak bardzo jesteście rządni sławy starej pandory, że rozdajecie navi, itp swoim kolegom. Na forum tak samo 0 pojęcia o moderacji. Server padnie tak szybko jak był robiony, nie macie szans z obecnym rynkiem, a osoba która się tutaj ciągle wypowiada nie posiada za grosz honoru, ani kultury jeśli jestes adminem tego projektu, to server skazuje na padniecie przez twoje zachowanie. Jeszcze raz jeżeli chcecie stracić pieniądze jak i swój czas, na mt2 to nie na podróbkę pandory, 0 kreatywności i wiele oszustów. ­

Nie chce mi się odpisywać na taki debilizm xD złodzieje ? dowody proszę :)

Gadają że złodzieje złodzieje oszuści a dowodów brak hehe ZAZDROŚĆ taka Polska :P

b30df87e9e2729798189acaa96f2aeb9.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=mrRLNaETSHs

Opublikowano

alchemik1 Musze cie skomentowac zlodzieju bo chyba zapomniales jak ty rznales ludzi na sianko na swoich serwerach ! Ile tego bylo bo juz stracilem rachube. Jak tam mega partaczu bo dalej czekam az mi pieniadze zwrocisz gnoju za doladowanie smow po czym zwinales sie jak szczur. A jak ddos w ciebie wchodzil jak w maslo to pisales i lgales ze problemy masz z maszyna , ty załgany gimbusie ! I ty teraz tu twierdzisz aby flodowac i strona pada? Jestes nikim synku , zalganym partaczem ! Schow sie z tymi twoimi madrosciami bo jestes na tym samym poziomie co polowa gimbusow ! Musialem sie odniesc do twoich wypocin ostatnich na mpc bo widac znow sobie coraz bardziej pozwalasz i coraz czesciej sie wypowiadasz obrazajac ludzi badz robisz z siebie c**j wie kogo.  Ty czekaj ty taki jestes mocny pseudo tech ze prawie zapomnialem :

if(dwPrice > item->GetGold())
dwPrice=item->GetGold();

hahahahahahahahah, co za koński łeb i znawca src!

Ty deco , naszczac na ciebie bym nie chcial ! Na każdnym kroku łgasz w zywe oczy ludzia , jestes tylko kretaczem ! hahaha.

Ps.Nie odpisuj mi Koński łbie bo i tak nie odczytam twoich wypocin człowieku zero !

Opublikowano

Panowie... Powtórzę jeszcze raz. Jeżeli chcecie krytykować bądź oczerniać to proszę o dowody. Same próby zniesławienia bez poparcia dowodowego tutaj nic nie dadzą.

Dodam tylko, iż serwer jest aktywny od 3 miesięcy i nie zamierzamy zakończyć jego żywota przez długi czas, dlatego zapraszamy wszystkich, którzy poszukują serwera "na dłużej". :)

Serwer od startu był za przeproszeniem gównem.
Ile startów macie za sobą? 4? Czemu? Trzeba kolejny $$$ zgarnąć? :D
Zrobić rework serwera sprzed 4 lat to jakieś nieporozumienie.
Teraz jedynie został zmieniony sponsor, bo wcześniej chyba u kreta stali kilka razy :D
Tutaj nawet licznik jest podkręcony, "World of Magic" no pls XDDD

Oczywiście nie polecam :v

Zawsze mi się wydawało, że jesteś dosyć mądry, dlatego dziwi mnie ten post. :p

1. Serwer nie startuje kolejny raz, to nie jest zapowiedź.

2. Tanavis stoi już 3 miesiące bez problemów, więc...

3. Licznik nie jest podkręcony, kolejne mamłanie bez dowodów. 

Opublikowano

W Jinno praktycznie nikt nie gra na tym serwerze:)

Bo tutaj o dziwo najpopularniejszym królestwem jest SHINSOO, nie Jinno.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Nie polecam i odradzam grać.

Od 85 lvl'a a AV2 nie znajdzie się wolnego spota, ponieważ gracze +190 lvl zajmują ich po 3 ... Każdego kto wejdzie na spot biją na wolnym. Nie da się w ogóle expić. NIE POLECAM

Opublikowano

W ch*j botów, pełno cheatów. Licznik podkręcony, 4 razy startował i nie jest stabilny. W jinno i chunjo 0 graczy tylko w 1 królestwie gra się toczy bez sensu.

Opublikowano

W ch*j botów, pełno cheatów. Licznik podkręcony, 4 razy startował i nie jest stabilny. W jinno i chunjo 0 graczy tylko w 1 królestwie gra się toczy bez sensu.

Nie ma botów, nie ma cheatów. Licznik również nie jest podkręcony. Serwer jest stabilny od 3 miesięcy. W Chunjo grają ludzie, w Shinsoo grają ludzie. 

Pomyliłeś serwery kolego. :p 

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Nie ma botów, nie ma cheatów. Licznik również nie jest podkręcony. Serwer jest stabilny od 3 miesięcy. W Chunjo grają ludzie, w Shinsoo grają ludzie. 

Pomyliłeś serwery kolego. :p 

Nie powiedziałbym że licznik nie jest podkręcony. Któregoś razu pobrałem clienta, no na stronie ilość online była całkiem spoko - w grze była może 1/10 ilości Online ze strony.

Opublikowano

Czy to jest ten serwer, który miał 6-7 startów? xD  Administracja dała się tak poniżyć, że po forum latały zdjęcia tych pseudo adminów wraz z ich rodzinami i dorobionymi członkami do zdjęcia xD Serwera nie polecam, kiedy byłem beta testerem (oczywiście po becie kolejna przerwa na tydzień, bo nic nie działało) to administracja robiła sobie jaja z graczy co udało mi się podsłuchać na TS. Dekoder też się nie postarał rozdając itemy na becie, nie resetując postaci. Wielu beta testerów miało niezły start. :)

Opublikowano

Kolego za duzo mefedronu : xD:

Witam, dnia 01.03.2016r odbędzie się konkurs OX na ch1 o godzinie 18:00 ! (3tury)

ae517e1ac96550663457e653355dab80.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...