Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xyz

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Tanavis.pl Ile można, to już 50 raz na tym serwerze aż mi się grać odechciewa (grałem na 3 różnych komputerach i wyskakuje co jakiś czas ten sam błąd albo po prostu wywala klienta)

4Gc8J.png

Syser czysty xD

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Tanavis.pl Ile można, to już 50 raz na tym serwerze aż mi się grać odechciewa (grałem na 3 różnych komputerach i wyskakuje co jakiś czas ten sam błąd albo po prostu wywala klienta)

4Gc8J.png

Syser czysty xD

Update będzie w pon/wtorek i wszelkie błędy związane z clientem będą naprawione ;)

Opublikowano

Server zdaje sie dosc dlugo juz stoi, a jak jego kondycja? Licznik widze pokazuje 400+, faktycznie tyle jest, jest z kim grac?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

irytuje mnie to że na YT piszą w tytule "Tanavis - come back PandoraMT2" czy tego typu rzeczy :c

na siłę chcą się wybić na fejmie Pandory [*]

mimo wszystko powodzenia i sukcesów :)

Opublikowano

Prezentacja mnie zachęciła, zaglądnę ;)

Serdecznie zapraszam :)

Server zdaje sie dosc dlugo juz stoi, a jak jego kondycja? Licznik widze pokazuje 400+, faktycznie tyle jest, jest z kim grac?

Tak tyle jest serwer stoi już 6 miesięcy dlatego przygotowaliśmy mase konkursy i eventy tutaj jest rozpiska :)

"Drodzy gracze, z okazji tego, że w Maju mija już 6 miesięcy odkąd jesteście z nami organizujemy dla was mega konkursy, eventy oraz przeceny w IS !

• 1 Maj 2016r. OX (3rundy godz. 18:00)
  • 3 Maj 2016r. Raty serwerowe 6h [50%] (od 7:00 do13:00 )
  • 9 Maj 2016r. Znajdz GM (3rundy) (godz. 15:00)
  • 12 Maj 2016r. Raty serwerowe 8h [50%](od 10:00 do18:00 )
  • 21 Maj 2016r. OX (5rund)(godz. 16:00)
  • 28 Maj 2016r. Raty serwerowe 6h [50%](od 20:00 do 02:00)"

irytuje mnie to że na YT piszą w tytule "Tanavis - come back PandoraMT2" czy tego typu rzeczy :c

na siłę chcą się wybić na fejmie Pandory [*]

mimo wszystko powodzenia i sukcesów :)

Tak piszą yt wybijać się nie muszę bo nie potrzebuje chce tylko by gracze wiedzieli co to za serwer jaki typ :)

Miłego dnia :)

Opublikowano

@Tanavis.pl Ile planujecie utrzymywac serwer? :D

Jakie macie przykladowe nagrody na OX? Bo zmaierzam wpaść ^^

Serwer jest opłacony do 13.02.2017r później dam ss z OVH :)

Nagrody kostiumy, fryzury, lizaki, pierścień półksiężyca, pierścienie doświadczenia, rękawice złodzieja itp :) (plus dziś taki bonus po OX raty na 6h)

Opublikowano

Widzę, że serwer chyba nie do końca się przyjął, ale skoro na tak długo opłacony to może jeszcze będzie mieć swoje 5 minut.

nlUSIa9.png

Opublikowano

Szukam od paru dni ciekawego servera easy, bo nie mamy gdzie grać z kumplami a trzeba się jakoś odstresować...
Widziałem prezentacje pare dni temu, przykuła moją uwagę, ale szukałem dalej - w dniu dzisiejszym wracam do prezentacji tego servera i śmiało mogę napisać, że wyróżnia się spośród pozostałych.

Z opinni wnioskuję, że administracja servera jest bardzo otwarta na wszelkie propozycje, pielęgnuje server, poświęca swój czas od rana do nocy.
Nie ma najmniejszego problemu w kontakcie z nimi, czekamy na najbliższe aktualizacje ! pozdro!!

Wbijam z ekipą, mam nadzieje, że zostaniemy na długo;)!

Opublikowano

ref :)

mam pytanie expi sie jak na pandorze?

Identycznie :)

Opublikowano

ref :)

mam pytanie expi sie jak na pandorze?

Expi się fajnie tylko od 85 do 108 lvl-a... Potem to masakra...

PandoraMT2[*]

Opublikowano

Pograłem trochę - ninja nie może korzystać z konia, nie wbijają jej się języki, ogólnie atmosfera na serwerze nie jest za dobra, ja jako nowy gracz czułem się tam jak wróg publiczny numer 1. Nie wiem skąd taka mentalność graczy, ale dawno się z tym nie spotkałem.

Opublikowano

Pograłem trochę - ninja nie może korzystać z konia, nie wbijają jej się języki, ogólnie atmosfera na serwerze nie jest za dobra, ja jako nowy gracz czułem się tam jak wróg publiczny numer 1. Nie wiem skąd taka mentalność graczy, ale dawno się z tym nie spotkałem.

Co ty bredzisz... chyba serwery pomyliłeś..

Opublikowano

Robisz eventy typu jak na starej pandorze drop jajek/prezentow/dyn?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

Takie eventy są na serwerach zazwyczaj w święta..

Opublikowano

Tak jak up eventy Wielkanocne są w Wielkanoc itp :)

Opublikowano

to wiem ze na święta chodzilo mi o to czy identyczne sa eventy na te okazje jak na pandorze bez pierdol gdzie teraz wszedzie są

Pety dropia na mapce 150 z metkow?

30331_20_08_10_7_59_30.png

Opublikowano

to wiem ze na święta chodzilo mi o to czy identyczne sa eventy na te okazje jak na pandorze bez pierdol gdzie teraz wszedzie są

Pety dropia na mapce 150 z metkow?

Tak eventy identyczne :)

Pety są z tylko i wyłącznie ze szkat bossów (dungeony).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...