Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam na imię Piotrek, 19lat i mieszkam w okolicach Łodzi. Zajmuję się tworzeniem serwerów TeamSpeak od kilku lat. Byłem Technikiem TeamSpeak MPCForum lecz nasza współpraca nie przebiegła pomyślnie ale trudno. Teraz wraz z dobrym znajomym który zajmuje się pisaniem botów postanowiliśmy zrobić coś dla wszystkich ludzi którzy nie znają się zbytnio na TS a chcą mieć swój publiczny serwer. Będziemy pomagać naszym użytkownikom w Tworzeniu serwerów(bezpieczna pomoc bez jakiś zbędnych reklam na danym TS czy też bez atakowania TeamSpeak z którymi kończymy współpracę). Każdy kto chce bezpiecznie skonfigurować serwer, zabezpieczyć i urozmaicić go o boty a nie wie do końca jak to się robi będzie mógł pisać do Nas na stronie którą niebawem opublikujemy zapytania. Oczywiście pomoc w konfiguracji permissions, zabezpieczaniach i podpięcie gotowych botów będzie bezpłatne natomiast napisanie bota specjalnie pod dany serwer już jest inną parą kaloszy ale to więcej info na stronie. To może wystarczy o projekcie.

Szukamy:

Właściciel(Praca za konsultantów pod każdym z możliwych dziedzin, Osoby wszechstronne, dodatkowo pisanie zaawansowanych botów)

2/2

Konsultant od spraw zabezpieczeń(Osoba która będzie pomagać klientowi pod względem FireWall, zabezpieczenia query/yatqa)

1/2

Konsultant od spraw permissions(Osoba która pomoże klientowi z uprawnieniami na teamspeak itd)

4/4

Konsultant od spraw ikon(Osoba która pomoże klientowi/zrobi ikonki na serwer teamspeak3)

1/1

Konsultant od spraw botów(Osoba konfigurująca boty, podpinająca je pod serwer itd)

1/2

Oferujemy:

Szkolenia dla naszych administratorów,

Kontakt telefoniczny, gg, facebook, skype i ts3,

Przyjemne rozmowy na temat związany z naszą pracą,

Moderator działu na forum w którym będzie dana osoba zarządzać,

Wszelka pomoc ze strony właścicieli strony związana z teamspeak3,

Dostęp do specjalnego działu na naszej stronie internetowej gdzie przysyłane bd zgłoszenia,

Specjalna ranga na służbowym TeamSpeak z odpowiednimi uprawnieniami + kanał prywatny dla każdego członka,

Załoga:

@_Piotr_ - Właściciel projektu
@Yurimas - Właściciel projektu

Kontakt:

[email protected] - Właściciel projektu

[email protected] - Właściciel projektu

[email protected] - Konsultant permissions

[email protected] - Konsultant zabezpieczeń

[email protected] - Konsultant botów

Zgłoszenia prosimy wysyłać tutaj pod tematem. Każda osoba będzie miała rozmowę wstępną z 2 właścicielami na TeamSpeak gdzie będzie musiała pokazać co potrafi na testowych serwerze TS3. Wzór zgłoszenia:

Nick:
Imię:
Kontakt[GG]:
Parę słów o mnie:
Serwery na których miałem podobną posadę:
Opublikowano

Witam, chciałbym zaaplikowac podanie na stanowisko konsultanta od spraw botów.

O mnie:

Nazywam się Kacper i mam 15 lat. Interesuję się teamspeakiem od około 2-3 lat.

W konfiguracji botów siedzę około 5 miesięcy w tym czasie miałem przygody z wieloma botami począwszy od YuriBot`a do bothelpera.

Opublikowano

Witam, chciałbym zaaplikowac podanie na stanowisko konsultanta od spraw botów.

O mnie:

Nazywam się Kacper i mam 15 lat. Interesuję się teamspeakiem od około 2-3 lat.

W konfiguracji botów siedzę około 5 miesięcy w tym czasie miałem przygody z wieloma botami począwszy od YuriBot`a do bothelpera.

Proszę o zastosowanie się do wzoru podań w innym wypadku wiadomość zostanie zignorowana.

Opublikowano

@_Piotr_

Nick: Gremsonkowy

Imię: Kacper

Posada: Konsultant od spraw botów

Kontakt[GG]: 54439756

Parę słów o mnie:

Witam, jak już napisałem nazywam się Kacper i mam 15 lat. Programem TeamSpeak3 zajmuję się już około 2-3 lat czyli całkiem sporo. A od 5 miesięcy zajmuję się konfiguracją botów serwerowych.

Serwery na których miałem podobną posadę: GadamTU.PL

Opublikowano

Aktualnie ja wraz z Yurim pomagamy na naszym FanPage który właśnie został stworzony. Aktualnie tylko ja z współwłaścicielem będziemy pomagać przez FanPage póki strona nie zostanie skończona. Wszystkie problemy związane z prowadzeniem lub konfigurowaniem serwera TeamSpeak proszę kierować do naszej strony na FanPage a pomożemy w jak najkrótszym czasie.

Zapraszamy do kliknięcia "Lubię To" na naszym FanPage aby być ciągle na bieżąco z aktualnościami na temat naszego serwisu. FanPage służy jedynie do kontaktu z naszymi klientami, nic nie sprzedajemy na chwile obecną i fanpage nie konkuruje temu forum.

facebook.com/bezpiecznyts

Wszystkie zgłoszone osoby w tym temacie w ciągu do 5 dni roboczych będziemy

prosić na TeamSpeak w celu dogadania wszystkiego i sprawdzenia umiejętności danej osoby.

Opublikowano

Kolejny support zapewne bez przyszłości eh.. ale życzę powodzenia.

Opublikowano

Widzę kolejny "support".

Osobiście już mam dość tego, jednakże życze Wam powodzenia i obyście skleili jakiś sensowny skład z osobami, które na prawdę coś potrafią, a nie tylko udaja.

Pozdrawiam.

Stronka na dniach będzie udostępniona dla naszych "klientów". TeamSpeak na którym będzie można z nami porozmawiać jutro będzie online. Aktualnie Tworzymy właśnie stronę i forum ale o tym w najbliższym czasie. Jeśli chodzi o to w czym uczestniczyłeś nie miało wgl sensu, darmowa domena, str brak, nic nie było oprócz TS na którym nic się nie działo.

Kolejny support zapewne bez przyszłości eh.. ale życzę powodzenia.

No możesz ocenić jak zobaczysz, aktualnie w temacie nie prosiłem o pisanie czy ktoś poleca czy nie bo to bez sensu skoro jeszcze nic nie powstało. Tak więc zapraszam do oceny jak już opublikujemy nasz serwis.

Opublikowano

Nie zakładamy co jakie będzie i czy wypali czy nie. Jeszcze niektórzy z Was nie zobaczyli strony, już oceniają. Ja mogę zapewnić że w pełni spróbuję zrobić coś konkretnego i to pierwszy poważny projekt supportu w który się angażuje.

Proszę nie pisać w tym temacie niczego poza ppdaniami. Niedługo powstanie temat na ogólnym forum gdzie będzie można wyrazić opinie i popytać. Tutaj tylko oferty, dlatego proszę moda o usuwanie na bieżąco postów nie na temat od następnego który się pojawi.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Pozery jedno no.

Piotruś na początku tak hejtowałeś support a teraz nagle się coś odmieniło widzę, no ładnie.

• Nie polecam
Dzięki za opinię lecz się bardzo pospieszyleś, nie polecasz coś co jeszcze nie powstało. Jeśli byś był uczciwy na bank bym Cię polecił. Zmień zachowanie a będzie Ci dane ;)
Opublikowano

Nick: MarcelTVHD

Imię: Marcel

Posada: Technik musicbot.

Kontakt[GG]: 53568148

Parę słów o mnie: Witam , mam na imię Marcel.Mam 16 lat.Pochodzę z województwa Mazowieckiego , a dokładniej z Warszawy.Interesuje się sportem informatyką oraz grafiką.

Serwery na których miałem podobną posadę: Posiadam swój własny serwer TeamSpeak3 (32 slot).

PS kontaktowałem się przez fanpage.

Opublikowano

Dzięki za opinię lecz się bardzo pospieszyleś, nie polecasz coś co jeszcze nie powstało. Jeśli byś był uczciwy na bank bym Cię polecił. Zmień zachowanie a będzie Ci dane ;)

ty lepiej ogarnij łeb, hejtujesz projekt wariacie a teraz sam się za to bierzesz xD  nie dość, że zajebałeś pomysł to zgrywasz jeszcze cwaniak.

Nie polecam ze względu na osoby, które są w załodze c**j mnie obchodzi co Wy tam sobie będziecie tworzyć.

@Edit

Z Matim na czele, hahahhahahaha

Opublikowano

ty lepiej ogarnij łeb, hejtujesz projekt wariacie a teraz sam się za to bierzesz xD  nie dość, że zajebałeś pomysł to zgrywasz jeszcze cwaniak.

Nie polecam ze względu na osoby, które są w załodze c**j mnie obchodzi co Wy tam sobie będziecie tworzyć.

@Edit

Z Matim na czele, hahahhahahaha

@Gorzał widzę wszędzie lecisz i obrabiasz dupę każdemu a sam za swój support brałeś pieniądze niestedy na tym projekcie wszystko będzie darmowie nie tak jak u cb jeśli coś wam się nie podobało to banowaliście inne serwery szczególnie Lulek' VMWare i ty haha dupa cię boli że po prostu twój projekt upadł ;).

owner.png

Opublikowano

@Gorzał widzę wszędzie lecisz i obrabiasz dupę każdemu a sam za swój support brałeś pieniądze niestedy na tym projekcie wszystko będzie darmowie nie tak jak u cb jeśli coś wam się nie podobało to banowaliście inne serwery szczególnie Lulek' VMWare i ty haha dupa cię boli że po prostu twój projekt upadł ;).

dupa mnie boli bo zarobiłem w hoi kasy na supporcie to teraz lece w balet mordeczko co ty, trzeba zaszaleć za hajs z supportu  :lenny:

Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma  :((

Widzisz, kasy nie dałeś to ban z miejsca, bo co mi taki darmozjad co tylko by brał a nic nie da, pomyśl logicznie :(

Ty obrabiasz dupę każdemu, słyszałem jak tam klasskaia obgadujesz i jego boty sprzedajesz wszystko wiem.

Opublikowano

oo a mati jak idzie pomagać innym to z takim nickiem wchodzi  xD

cy0pef.jpg

DDOSTEAM?

@Gorzał przynajmniej nie atakuje serwerów a to że miałem taki nick to z tego względu że wasza cała ekipka próbowała mi wywalić internet chyba coś wam nie pykło jednak jesteś dalej dzieckiem Gorzał wiem ja też jestem ale robię coś na poważnie nie tak jak ty ;).

owner.png

Opublikowano

@Gorzał przynajmniej nie atakuje serwerów a to że miałem taki nick to z tego względu że wasza cała ekipka próbowała mi wywalić internet chyba coś wam nie pykło jednak jesteś dalej dzieckiem Gorzał wiem ja też jestem ale robię coś na poważnie nie tak jak ty ;).

dziwne, że w tej samej chwili jak wszedłeś to nasz serwer padł, wytłumaczysz się jakoś?

Wasz cały support tak działa?

Wchodzicie i serwer pada?

Opublikowano

dziwne, że w tej samej chwili jak wszedłeś to nasz serwer padł, wytłumaczysz się jakoś?

xD To macie dobry serwer, jeżeli użytkownik na niego wchodzi a on "pada", pozdrawiam.

Przydałaby się wam pomoc.

@_Piotr_ Fajna inicjatywa, mam nadzieję, że twój projekt nie padnie po 2 tygodniach, jak ten wcześniejszy osób z tego forum. :D

Takie pytanie bo nie zostało to sprecyzowane, jakiś minimalny wiek aby "przejść" etap wstępny rekrutacji?

Kandydat koniecznie musiałby mieć jakiś staż jako administrator na serwerach?

Opublikowano

xD To macie dobry serwer, jeżeli użytkownik na niego wchodzi a on "pada", pozdrawiam.

Przydałaby się wam pomoc.

@_Piotr_ Fajna inicjatywa, mam nadzieję, że twój projekt nie padnie po 2 tygodniach, jak ten wcześniejszy osób z tego forum. :D

Takie pytanie bo nie zostało to sprecyzowane, jakiś minimalny wiek aby "przejść" etap wstępny rekrutacji?

Kandydat koniecznie musiałby mieć jakiś staż jako administrator na serwerach?

Ogólnie stawiamy na umiejętności osób w team. Wiek u Nas będzie różny bo od 16 do 20+

W administracji projektu siedzą pełnoletnie osoby które akurat mają sprawdzać pracę załogi i oczywiście samemu biernie w tym uczestniczyć.

A więc jak pisałem wiek to tylko liczba bo stawiamy na doświadczenie. Przeszłość naszych "pracowników" ma być czysta i nie musi być on bardzo znanym człowiekiem ważne aby przeszedł wstępne testy i pokazywał z czasem że lubi i potrafi robić to co ma za zadanie :)

Opublikowano

nigdy nie pomagaliśmy tobie, ale jeśli maszyna z aruby "uciąga" tsa to skąd wy macie maszynę?

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Nick: Adam 

Imię: Michał 

Posada:Pomoc przy instalacji botów muzycznych  na linux

Kontakt[GG]: 52477541  

Parę słów o mnie: Witam, jak już napisałem nazywam się Michał i mam 16 lat. Programem TeamSpeak3 zajmuję się już około 3 lat czyli całkiem sporo. A od 1 miesiący zajmuję się stawianiem botów Muzycznych Sinus Bot.

Serwery na których miałem podobną posadę: nie mam aktualnie jestem SSA na ts game4speak.pl ale będę pomagać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...