Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Terasti

Imię: Łukasz

Posada: "Konsultant od spraw permissions"

Kontakt[GG]: 57873121

Parę słów o mnie: Mam na imię Łukasz, interesuje się głównie Informatyką. Posiadam mnóstwo wolnego czasu, a to oznacza że będę mógł być prawie cały czas aktywny i będę mógł szybko odpowiadać na zlecenia i oczywiście je wykonywać.

Serwery na których miałem podobną posadę: Głównie TeamSpeak'i serwerów minecraft, ale niestety już nie istnieją.

Opublikowano

Nick: Lolek

Imię: Patryk

Posada: Technik

Kontakt[GG]: 17946813

Parę słów o mnie: Nazwam sie Patryk. Mieszkam w Stanach. W TeamSpeak3 siedze od 4 lat. Interesuje sie wszystkim co jest zwiazane z TeamSpeak3(Permissje, wyglad tsa, boty,itd)

Serwery na których miałem podobną posadę: Unlimited-Ts3.pl i duzo wiecej.

Opublikowano

"Cała wasza ekipka próbowałą wywalić mi internet" >.< Serio głupiego udajesz XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Albo jesteś taki głupi.

Nie spamujcie im tu :v A i widziałem jakiś post ,ze Lulek` na VPN nie był :v To macie screen'a z góry jak ziomek na swoim IP jest :v Troszkę mało wiecie człowieczki o świecie. :)

Powodzenia z supportem koledzy. :P

Opublikowano

Wszystkich kandydatów na Konsultanta zapraszam na serwer TeamSpeak pod adresem: BezpiecznyTS.pl kanał "Rekrutacja do zespołu"

Na rozmowę należy wejść na TeamSpeak od godziny 16 do 18 bo w tych godzinach będziemy rozmawiać z rekrutami.

Zapraszamy również na nasz FanPage aby być ciągle na bieżąco z informacjami na temat naszego serwisu. FanPage służy jedynie do kontaktu z naszymi klientami. Nasz FanPage nie konkuruje z tym forum.

facebook.com/bezpiecznyts

Chcesz o coś zapytać? Masz jakiś problem? Napisz wiadomość na nasz e-mail:

[email protected]
Opublikowano

Witam jezeli mas 

ty lepiej ogarnij łeb, hejtujesz projekt wariacie a teraz sam się za to bierzesz xD  nie dość, że zajebałeś pomysł to zgrywasz jeszcze cwaniak.
Nie polecam ze względu na osoby, które są w załodze c**j mnie obchodzi co Wy tam sobie będziecie tworzyć.

@Edit
Z Matim na czele, hahahhahahaha

osoby w zalodze tzn jakie ? wymień

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...