Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wytniesz jeden adres IP to wejdzie Ci na innym adresie. :v

<3:27:10> Disconnected from server
<3:27:11> Trying to resolve hostname unlimited-ts3.pl
<3:27:12> Failed to resolve hostname "unlimited-ts3.pl"

Co Ty gadasz? Serwer stoi cały czas stabilnie. Jesteś najwidoczniej jednym z tych którzy znajdują się na mojej liście 300 zablokowanych adresów IP :)

Opublikowano

Obecnie analizuję to co powoduje dokładnie crash TS3, poradnik na dniach będzie udostępniony :)

Ty mi lepiej kasę oddaj..

Ps.. Kolejny bezsensowny poradnik zrobisz? Który nic nie wnosi? Sory wnosi.. Reklama twojego serwera.. Hahah!

Pozdro 600.

Opublikowano

Ps.. Kolejny bezsensowny poradnik zrobisz? Który nic nie wnosi? Sory wnosi.. Reklama twojego serwera.. Hahah!

Pozdro 600.

Jak zapłacisz też ci wytne tego exploita zablokuje cały ruch i już będziesz sam na serwerze xD

Opublikowano

Jak zapłacisz też ci wytne tego exploita zablokuje cały ruch i już będziesz sam na serwerze xD

Takie to zabawne że aż spadłem z krzesła... Dla info nie używam wersji 3.0.12

Opublikowano

Takie to zabawne że aż spadłem z krzesła... Dla info nie używam wersji 3.0.12

To wypierdalaj jutro nasle na ciebie VMWARE i cie z cmd zabije a tak serio jedyna opcja na fixa to cofnięcie wersji ts napisane juz w tym temacie wiec mozna zamknac nie ma co dalej reklamowac evospeak ktore jest mocno zabezpieczone ^^

Opublikowano

Witam, 

Proszę to są najlepsze zabezpieczenia prosto od Firmy TeamSpeak3 

Tymczasowe rozwiązanie: za pomocą klienta ts3 należy dodać bana na nick, wcześniej wybierając regular expression. W nicku wpisujemy tylko:  .{13,}  pozwoli to zabezpieczyć serwer przed nickami dłuższymi niż 13 znaków. Jeżeli ktoś z użytkowników ma dłuższy nick, będzie zmuszony do użycia chwilowo krótszego.

Witam, 

Tymczasowe rozwiązanie: za pomocą klienta ts3 należy dodać bana na nick, wcześniej wybierając regular expression. W nicku wpisujemy tylko:  .{13,}  pozwoli to zabezpieczyć serwer przed nickami dłuższymi niż 13 znaków. Jeżeli ktoś z użytkowników ma dłuższy nick, będzie zmuszony do użycia chwilowo krótszego.

z3s3Zfd.png

Opublikowano

Witam, 

Witam, 

a co za problem wziąć np. 5 znaków?

Pozdro 600.

@gWoycer kase mu lepiej oddaj złodzieju od poradników

Oj Oj Lulek' czyżby pan Rokat już z cmd ci nie pomagał atakować jak tam wasz support chyba upadł co po prostu śmieszni jesteście takie z was hakerki że stresserki na shellkach stawiacie haha po prostu śmiech na sali a co @gWoycer życże powodzenia w pisaniu poradnika ;).

matitim śmieszku ty, na shelkach stresserkach byś tylko jechał i jeszcze rozwalasz innym serwer jak support od pro elo technika piotra  :pls: 

Opublikowano

UP

@Gorzał nie bądź hipokrytą, wszyscy wiemy że razem ze swoimi kolegami (Lulek` itp.) uczestniczysz w tych atakach a jak wam mało na ts3 to później ddosujecie.

Skończ atakować mój serwer bo Cię na policje zgłoszę.

Rozmawiałem już z Twoimi rodzicami, jeszcze jeden taki wybryk to Ci internet mama zabierze więc bądź czujny i skończ te swoje śmieszne ataki z matim słabe te wasze shellki i stresserki.

Opublikowano

Skończ atakować mój serwer bo Cię na policje zgłoszę.

Rozmawiałem już z Twoimi rodzicami, jeszcze jeden taki wybryk to Ci internet mama zabierze więc bądź czujny i skończ te swoje śmieszne ataki z matim słabe te wasze shellki i stresserki.

Oj Oj @Gorzał widzę coś cię boli co ts3support.xyz został zamknięty śmiech na sali ja nie atakuje z shelli po pierwsze człowieczku dawno nie zajmowalem się atakami ja nie bije w żadne tsy ani nic powodzenia jeśli myślisz że coś ci atakuje ;).

owner.png

Opublikowano

Oj Oj @Gorzał widzę coś cię boli co ts3support.xyz został zamknięty śmiech na sali ja nie atakuje z shelli po pierwsze człowieczku dawno nie zajmowalem się atakami ja nie bije w żadne tsy ani nic powodzenia jeśli myślisz że coś ci atakuje ;).

boli mnie to, że nie ma już supportu bo wolę spędzać czas poza komputerem no tak :(

śmiech na sali to jest jak w szkole Cię do tablicy chyba biorą, w tsy nie ale mnie nadal atakujesz jak wejde na Twój serwer, kto ma wiedzieć ten wie co robisz.

Nadal atakujecie z kolegami na tsie, tylko się przyznać nie chcesz dobra dobra..

Opublikowano

Update serwera usuwający ten błąd zostanie wypuszczony najpóźniej w dniu jutrzejszym.

@MTGmat

To nie są informacje od firmy TeamSpeak 3. Tylko wypowiedź na ich forum jednego z klientów. Jednak tak jak już ktoś wcześniej pisał zastosowanie tego bana nie rozwiązuje problemu.

Opublikowano

@MTGmati to coś ci nie zadziała z tego względu iż boty wchodzą nawet na 6-7 literowych nazwach więc trzeba czekać na łatkę lub poprawoną wersje ts'a ;).

MatiTM to nawet z jednym znakiem wejdzie na serwer i zhakuje wszystko.

Przed nim nie da się uchronić, musimy jakieś pismo do teamspeak.com napisać aby go zablokowali wszędzie, bo chodzi tylko i swój serwer reklamuje niszcząc inne.

Opublikowano

MatiTM to nawet z jednym znakiem wejdzie na serwer i zhakuje wszystko.

Przed nim nie da się uchronić, musimy jakieś pismo do teamspeak.com napisać aby go zablokowali wszędzie, bo chodzi tylko i swój serwer reklamuje niszcząc inne.

@Gorzał Gorzał żal ci dupę ściska że coś potrafię a nie tak jak ty robić support za który hajs brałeś i KlassKai'a na boty wyjebaliście tylko ja przynajmniej coś potrafię nie pamiętasz jak podlizywałeś się osobom bardzo znanym by tylko coś się od nich nauczyć po prostu Gorzał śmieszny jesteś powiem ci ja nie niszcze kogoś pracy tak jak ty już ci wcześniej pisałem koleś więc się troszkę ogarnij ;).

owner.png

Opublikowano

@Gorzał Gorzał żal ci dupę ściska że coś potrafię a nie tak jak ty robić support za który hajs brałeś i KlassKai'a na boty wyjebaliście tylko ja przynajmniej coś potrafię nie pamiętasz jak podlizywałeś się osobom bardzo znanym by tylko coś się od nich nauczyć po prostu Gorzał śmieszny jesteś powiem ci ja nie niszcze kogoś pracy tak jak ty już ci wcześniej pisałem koleś więc się troszkę ogarnij ;).

Smutek troszkę, bo od nikogo znanego się nie uczyłem, ale przejrzałeś mnie! Ty wariacie.

No potrafisz potrafisz Mateuszku, cyferki wkleić w IP wybrać metodę i atakować, może jakiś korepetycji z hakowania mi udzielisz? Internetowy wariacie  o.O

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngмαтι™. - weź się wyłącz człowieku i zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć. Już udowodniłeś jaki jesteś naprawdę jak byłeś na paru serwerach technikiem a później z dupy każdemu z tych serwer padał bo była tam reklama twojego serwera albo Annonków/Dejmienków. Ojj, Baguś Baguś. Ty pucowałeś się do wszystkich i sprzedawałeś crack licencje i mboty/bot helpery. Nawet je udostępniałeś - Lulek` to opisał w twoim temacie "zostanę technikiem Annonus" + weź zrób więcej tych multi kont to będzie śmieszniej. A co do MPCFORUM to polecałbym nie obrażać ani flamewarować bo forum jest od pomocy a nie od twojego szczekania.

@Gorzał - nie warto pisać z ludźmi takiego pokroju.

@Ravoner

@Calme

@Lord Makin

@Valze

@Istny Diabel

Zamknijcie ten temat bo znów dzieci robią z niego temat jak ts3support.xyz

Opublikowano

Ten sposób blokady botów do crashu działa. Mnie to @KlassKai.. tymczasowo nie obchodzi, że masz jakąś zmodyfikowaną wersję, nie każdy jest tak "mądry" jak ty, aby zmodyfikować to. Nie pozdrawiam.

Właśnie wyszło jaki ty mądry jesteś.

Wersja 3.0.12.1 nadal do zcrashowania a oprócz was polecających cofnąć wersje pomógł mi tylko Klass więc może zastanów się dobrze zanim skrytykujesz.

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Ten sposób blokady botów do crashu działa. Mnie to @KlassKai.. tymczasowo nie obchodzi, że masz jakąś zmodyfikowaną wersję, nie każdy jest tak "mądry" jak ty, aby zmodyfikować to. Nie pozdrawiam.

Właśnie wyszło jaki ty mądry jesteś.

Wersja 3.0.12.1 nadal do zcrashowania a oprócz was polecających cofnąć wersje pomógł mi tylko Klass więc może zastanów się dobrze zanim skrytykujesz.

Ogólnie wyszła wersja 3.0.12.2 która blokuje exploity na all wersje jak narazie ;).

owner.png

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngмαтι™. - weź się wyłącz człowieku i zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć. Już udowodniłeś jaki jesteś naprawdę jak byłeś na paru serwerach technikiem a później z dupy każdemu z tych serwer padał bo była tam reklama twojego serwera albo Annonków/Dejmienków. Ojj, Baguś Baguś. Ty pucowałeś się do wszystkich i sprzedawałeś crack licencje i mboty/bot helpery. Nawet je udostępniałeś - Lulek` to opisał w twoim temacie "zostanę technikiem Annonus" + weź zrób więcej tych multi kont to będzie śmieszniej. A co do MPCFORUM to polecałbym nie obrażać ani flamewarować bo forum jest od pomocy a nie od twojego szczekania.

@Ravoner

@Calme

@Lord Makin

@Valze

@Istny Diabel

Takiego gówna jak ts3support.xyz trudno zapomnieć do teraz mam stany lękowe bo myślałem, że wszystkie serwery ts3 postawione na ovh i minthoscie będą stać stabilnie dzięki super zabezpieczeniom VMWare! Beka z was i tyle :D

Opublikowano

@Ravoner

@Calme

@Lord Makin

@Valze

@Istny Diabel

Takiego gówna jak ts3support.xyz trudno zapomnieć do teraz mam stany lękowe bo myślałem, że wszystkie serwery ts3 postawione na ovh i minthoscie będą stać stabilnie dzięki super zabezpieczeniom VMWare! Beka z was i tyle :D
Ale na c**j sie plujesz?

Mam tunele GRE / IPIP, które wytrzymają wieksze ataki niż ten twój serwer razem wzięty.

Do infrastruktury tunelow GRE należą :

- Serwer Game z OVH

- Serwer dedykowany z Voxility

- Serwer z Blacklotus

- Serwer z blazinga

- Serwer z ddos-guard.net.

Nigdy nie chwaliłem się infrastrukturą, a wszystkie posty typu IPTables etc. miały założenie by ograniczyć atak dos/ddos.

Oceniasz mnie po tym, że co? Jesteś tak wiele wart, jak te twoje stressery za 10$, które ddosują osoby trzecie.

Mogę podać Ci calą adresację dedyków wraz ze wszystkimi szczególami i dowiesz się, że nie wbijesz 0.10%.

Wkrótce dochodzi serwer z InterNap [DE]

@Edit

Co do ts3support.xyz - to byłem tylko sponsorem.

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Mam tunele GRE / IPIP, które wytrzymają wieksze ataki niż ten twój serwer razem wzięty.

- Serwer Game z OVH

- Serwer z Blacklotus

- Serwer z blazinga

Nigdy nie chwaliłem się infrastrukturą, a wszystkie posty typu IPTables etc. miały założenie by ograniczyć atak dos/ddos.

Oceniasz mnie po tym, że co? Jesteś tak wiele wart, jak te twoje stressery za 10$, które ddosują osoby trzecie.

Mogę podać Ci calą adresację dedyków wraz ze wszystkimi szczególami i dowiesz się, że nie wbijesz 0.10%.

@Edit

Można wyjebać jak ty coś napiszesz aż muszę ss zrobić - TY i twój serwer z blazinga -.- chwalisz się nie wiadomo jaką ochroną a jednak pada xD

Myśle że to było pisane dla beki lub pod wpływem @VMWare ._.

Opublikowano

- Serwer Game z OVH

- Serwer z Blacklotus

- Serwer z blazinga

@Edit

Można wyjebać jak ty coś napiszesz aż muszę ss zrobić - TY i twój serwer z blazinga -.- chwalisz się nie wiadomo jaką ochroną a jednak pada xD

Exploit to nie atak ddos!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

- Serwer Game z OVH

- Serwer z Blacklotus

- Serwer z blazinga

@Edit

Exploit to nie atak ddos!

Nie mówię o żadnym exploicie - nie chwal się GRE Tunnelem bo widać nawet nie wiesz co to jest -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...