Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CZATMAT - Poznaj kogoś nowego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jak będę miał czas to nagram jakiś filmik na YT, ale nie obiecuje. :)

Filmik oczywiście prezentujący możliwości, działanie i tak dalej.

Opublikowano

Może jak będę miał czas to nagram jakiś filmik na YT, ale nie obiecuje. :)

Filmik oczywiście prezentujący możliwości, działanie i tak dalej.

Z góry dziękuje, każda pomoc nam się przyda.

Jeśli będę mógł w czymś pomóc, śmiało możesz pisać.

­

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Super sprawa z tym czatem. Innowacja czegoś czego nie było na scenie takich czatów. Wygląda skromnie chodź estetycznie pod wyglądem. Wszystko dostosowane jak powinno być. Wystarczy innowacyjna nazwa, która przyciągnie ludzi oraz aktualizacje, która wiele wprowadzą.

231_bez_nazw1y.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Niestety wydaje się ciągle nie działać. Zerkałem kilka razy i jeszcze nie udało mi się z nikim pogadać. 

Czy myślałeś nad dodaniem opcji chciałbym "pogadać o..."?

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Niestety wydaje się ciągle nie działać. Zerkałem kilka razy i jeszcze nie udało mi się z nikim pogadać. 

Czy myślałeś nad dodaniem opcji chciałbym "pogadać o..."?

Czat działa w 100%, niestety problemem są ludzie, a raczej ich brak.

Pracę na chwile obecną, zarówno te programistyczne jak i marketingowe, zostały wstrzymane.

Za tydzień piszę maturę i wypadałoby coś powtórzyć do niej :D Po maturach projekt powinien odżyć.

Przed rozpoczęciem rozmowy? Na jakiej zasadzie miałoby to działać?

­

Opublikowano

User mógłby wybrać kilka predefiniowanych kategorii o których chciałby porozmawiać. Na przykład: Gry, Pieniądze, Religia, Polityka, Uroda, Sex itp itd. Automat mógłby dobierać ze sobą ludzi, którzy wybrali jak największą liczbę tych samych kategorii. Było by to chyba bardzo proste do stworzenia. Dla każdego nowego requestu do chatu tworzona byłaby lista wybranych elementów i porównywana z listami innych oczekujących na rozmowę. Ma to chyba więcej sensu niż pytanie usera o płeć. Powinieneś raczej pytać o to z jaką płcią chce pogadać.

Odwiedź mój profil aby zobaczyć adres mojego bloga o projektowaniu gier!

Opublikowano

Popieram kolegę jimmyblack'a, coś takiego byłoby z*******e. Często ludzie gdy chcą porozmawiać o polityce czy pokłócić się na temat bezsensowności danej religii, są wyganiani z miejsca, gdzie to robią - a taki chat byłby do tego znakomitym miejscem.

jw19e8.png

Opublikowano

User mógłby wybrać kilka predefiniowanych kategorii o których chciałby porozmawiać. Na przykład: Gry, Pieniądze, Religia, Polityka, Uroda, Sex itp itd. Automat mógłby dobierać ze sobą ludzi, którzy wybrali jak największą liczbę tych samych kategorii. Było by to chyba bardzo proste do stworzenia. Dla każdego nowego requestu do chatu tworzona byłaby lista wybranych elementów i porównywana z listami innych oczekujących na rozmowę. Ma to chyba więcej sensu niż pytanie usera o płeć. Powinieneś raczej pytać o to z jaką płcią chce pogadać.

­

Dobry pomysł, niestety człowiek od czysto skryptowej strony, zakończył współpracę, dlatego w najbliższym czasie czat będzie musiał poczekać.

Propozycja spisana, na pewno zostanie dodana kiedyś :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehhh.. Niestety projekt powoli przygasa. Zmieniłem pracę i nie mam czasu na rozwój projektu.

Na pewno nie wyłączę go!! Opłacam cały czas serwer, domenę gdy będzie trzeba również zatrzymam.

Może będzie kiedyś więcej wolnego aby poprawić czat. 

Jeśli są tu osoby zainteresowane pomocą, w różnych płaszczyznach (kod/reklama) to proszę o PW.

30.05.2016 - rozwój projektu wstrzymany

• 1 rok później...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...