Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawcie drop itemów do biologa bo jest tragiczny :)

CoOo? Jak to? Drop jest ok, może naprawde masz takiego pecha że no nie wiem..

55381514166733279449.gif

Opublikowano

nie chciałbym się z Tb sprzeczać ale mam problem jak kolega,

od 100lv siedzę na mapce, z ubraną rękawicą, bez pd (nie chcę wbijać lv ale co zrobię) i do 109lv tylko 3 zapiski cyklopów dropły, a to strasznie mało ;l

Opublikowano

słabo troche, bonuję od wczoraj bronie, tarcze i kolce i nadal nic :l

ale mają poprawić niby bonowanie :)

Ja mam całe eq już dawno zrobione, poza tarczą a mixowalem tylko na 2 postaciach

3h dropłem 12 tych pamiętników czy co to było z czego przyjął 2

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Ja mam całe eq już dawno zrobione, poza tarczą a mixowalem tylko na 2 postaciach

3h dropłem 12 tych pamiętników czy co to było z czego przyjął 2

Ja zanim wbilem 120 miałem 40 sztuk i zostało mi 20. Nie wiem czemu u was tak kiepsko :( 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Właśnie dostałem informacje że forum będzie gotowe i w pełni funkcjonalne dopiero jutrzejszego dnia, nie chcemy Wam udostępniać czegoś co jest nieskończone i niedziałające w pełni, a jak połowa speców od IPB myśli że dodanie działów i wgranie styla to mogę określić jednym słowem "beka z was", mam nadzieję że poślizg z forum nie przeszkodzi Wam.

Pozdrawiam. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer jak najbardziej jest do polecenia , fajnie się gra lecz występują lekkie lagi ale wszędzie tak jest :P ale mniejsza z tym , serwer jest łatwy do ogarnięcia jak i eq i wbicie poziomu po czym widać co się dzieje na serwie , szybki exp i zdobywanie eq idealny serwer dla leniuchów :D bo dobre eq można osiągnąć po 1 dniowej grze , administracja jest też naprawdę do pochwalenia bardzo dobry kontakt jeżeli masz problem szybko go rozwiązują , jak i z odpalami na metnie co chwile admini sprawdzają graczy ii podoba mi się bardzo ich aktywność bo jest to mało spotykane na innych privach (y) bo przeważnie postawić serwer ii tyle niech sobie stoi i mieć wyrąbane , a tu jest inaczej dlatego naprawdę zachęcam do gry na REVIOS 

bugów jest coraz mniej jak to wiadome nowy serwer zawsze się coś pominie ale zwalczaja to w jak najszybszym tępię 

CÓŻ MOGĘ WIĘCEJ DODAĆ SERWER JEST JEDEN Z NAJLEPSZYCH NA JAKICH GRAŁEM 

NIC TYLKO POBIERAĆ I NAKUR**AĆ ! :D 

pOZDRAWIAM 

LadaUT 

Opublikowano

Serwer mega ! :) Warty polecenia, nie ma bugów, administracja czuwa i co najwazniejsze dużo ludzi a nie jak na wiekszosci serwerow swieci pustkami. Zapraszam, mozna smiało grac :)

Opublikowano

Już opiniowałem server, jak pisałem wszystko jest ok jak na razie, stare mapki z pla - najlepsze :)     nick: Fretty

tylko runy zrobić na stałe!!!!

Opublikowano

Zwolennikiem serwerów Easy nie jestem tym bardziej gdzie widzę SurMistrza aka Marcina. Ale serwer moge polecić przez prace nocną [GM]414. którego pozdrawiam bo widać, że całej administrajci zależy ! :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...