Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No, i server śmiga. Graty.

Jak z forum? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Ale mam nadzieje, ze nie będzie zadnej cofki ani nic? :) I jakies raty by się przydały :)

Raczej lagi nie maja nic wspólnego z cofka xD  

55381514166733279449.gif

Opublikowano

niebieska smierc na wh ? robisz sobie jaja ? jak ona schodzi na 5 hitów ..

No jakbym był taki Rambo rozkurwiator jak Ty to też bym ją brał na 5 hitów z pięści :/ .. no ale niestety nie jestem. Cały szereg serwerów padł , rzeczywiście spore problemy mają 

Opublikowano

No jakbym był taki Rambo rozkurwiator jak Ty to też bym ją brał na 5 hitów z pięści :/ .. no ale niestety nie jestem. Cały szereg serwerów padł , rzeczywiście spore problemy mają 

teraz działa

Opublikowano

Mam nadzieję,że będzie jakiś OX/Zuo/Raty w ramach rekompensaty  :D  xD  :D

Możliwe że pomyślimy nad tym.  Jednak to nie trwało zbyt długo. 

Ale mam nadzieje, ze nie będzie zadnej cofki ani nic? :) I jakies raty by się przydały :)

Nie ma prawa by była po tym cofka, i jak widzę nic nikomu nie cofnęło. 

Co robic do pvp

bojowy - szpon na sure wp ?

Bojowy/Miecz Egzorcysty

Opublikowano

Witam.

Obecnie na naszą serwerownie lecą ataki i z tego względu nie działa wam gra, strona jak i ts.

Postaramy uporać się z tymi problemami jak najszybciej abyście mogli dalej cieszyć się grą na naszym serwerze.

Za wszelkie niedogodności i problemy związane z grą przepraszamy. 

Pozdrawiamy.

Wasza Administracja. 

Planujecie moze wprowadzić możliwość handlu smkami ?? w grze lub dodanie ich do dropu??

Opublikowano

Planujecie moze wprowadzić możliwość handlu smkami ?? w grze lub dodanie ich do dropu??

Myślimy nad tym, jeżeli dodamy zostaniecie o tym poinformowani. 

Evenement a jakie bony na Sure Wp do bojowego sory nie gralem nigdy WPKIEm 

zawsze Mental-Dagger :>>

Ludzie, Int, siła, szybkość zaklęcia, szycie/krytyk.

Opublikowano

Może ja się wypowiem dlaczego serwer był off, cała nasza serwerownia miała ogromny problem jak możecie zauważyć kilka innych dużych serwerów też leżało, z naszej strony możemy jedynie przeprosić bo na to nie mamy wpływu jak calutka serwerownia leży, ale mamy nadzieję że ponowna sytuacja się nie powtórzy a "przerwa" nie była aż taka długa więc chyba wszyscy nam wybaczą.

A chciałbym dodać że jeżeli serwerownia jeszcze raz "nawali" to zmienimy ją, spokojnie.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Myślimy nad tym, jeżeli dodamy zostaniecie o tym poinformowani. 

Ludzie, Int, siła, szybkość zaklęcia, szycie/krytyk.

Serwer zajeb..isty ale jednak bez isa jest się sporo w tyle  dlatego przyda się możliwość kupna smoczych monet w grze  

Opublikowano

Założonych Kont: 4.451 Stworzonych Postaci 4.017

Wątpie że jest/będzie te 2k ludzi, 4k założonych kont 4k postaci, więc nie możliwe że dobijecie jak narazie 2k :) Dajcie licznik jeżeli nie boicie się prawdy.

Połowa, a nawet więcej pewnie nie gra.

Poza tym żadnych nowości tu nie widzę, takie kopiuj , wklej i do widzenia.

Opublikowano

No widze ładnie ładnie. Ludzi od cholery, może mi ktoś powiedzieć jak się na serwerze gra? Bugi, sam komfort gry jak wygląda?

Opublikowano

Czy tylko u mnie Błąd połączenia z serwerem? :)

Gra się naprawdę przyjemnie, brak większych bugów (pomijając ten z bugowaniem AP :D )

Eq exp ze śmierci

sygnatura.png

Opublikowano

Gra się naprawdę przyjemnie, brak większych bugów (pomijając ten z bugowaniem AP :D )

Eq exp ze śmierci

Hej wejdź na ts pomoże Ci administracja z problemami.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Eq exp ze śmierci

Bugowanie AP? W sensie, da się kopiować, czy jak? Poprawione już czy dalej jest?

Opublikowano

Bugowanie AP? W sensie, da się kopiować, czy jak? Poprawione już czy dalej jest?

Był bug na misji z ubiciem 50 metinówi się nabijało sporo ap, sam tego doświadczyłem, po poprawce bug został naprawiony prawdopodobnie i ap mi cofło do ilości takiej jaką powinienem mieć, więc dobra robota, wszystko co zostało odpowiednio zgłoszone z pewnością jest naprawiane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...