Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wrocilem do miasta, moze mam cos nie tak z eq, zrobilem perfekcyjne bony 1-5 "EXP", cale 6-7 potwory. Mowie tera jebne na lajcie zaczynam bic bossa dostalem hita -24k hp mam 58.

Kazdy boss ma tak, ze pod koniec jego hp robi sie tak kurewsko tanky i dostaje dmg. 

Razador tak samo, dungeon nie jest wcale skrocony trzeba robic wszystko jak na serwerze hard, katakumby to samo.

IM DONE JEBAC TEN SYF.

Sami zobaczycie jak wbijecie 150 + 

Opublikowano

Wrocilem do miasta, moze mam cos nie tak z eq, zrobilem perfekcyjne bony 1-5 "EXP", cale 6-7 potwory. Mowie tera jebne na lajcie zaczynam bic bossa dostalem hita -24k hp mam 58.

Kazdy boss ma tak, ze pod koniec jego hp robi sie tak kurewsko tanky i dostaje dmg. 

Razador tak samo, dungeon nie jest wcale skrocony trzeba robic wszystko jak na serwerze hard, katakumby to samo.

IM DONE JEBAC TEN SYF.

Wystarczy ze otrujesz bossa i juz nie robi ci dmg ;d 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Kiedy poprawicie zmienianie bonów?

Kiedy forum (wydaje mi się że miało być w środę/czwartek)

~ Start w piątek bez bugów. ~

Opublikowano

To otruj jak boss ma 180 level na mapie 150.

To pomyśl i wbij taki lvl zeby go otruć.. 

Tylko ty masz taki problem i otwarcie płaczesz!! Poprawią to spokojnie!

na mapie 120 kappa tez byl nie mozliwy do ubicia 120-130 ale potem easy. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

IM DONE JEBAC TEN SYF.

Dałbyś screena eq?

Opublikowano

Pytanie co do konkursu.

Piszę, że muszę udostępnić post publicznie, ale facebook blokuje udostępnianie postów publicznie, jeśli ktoś nie ma skończone 18 lat.

Nie mogę zmienić już daty, więc nie mogę wziąć udziału w konkursie ?

Czekam na odpowiedź....

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Serwer Spoko wygląda sam byłem na starcie podejście administracji jest świetne a nie to co wcześniej surek sponsorował 

Opublikowano

To pomyśl i wbij taki lvl zeby go otruć.. 

Tylko ty masz taki problem i otwarcie płaczesz!! Poprawią to spokojnie!

na mapie 120 kappa tez byl nie mozliwy do ubicia 120-130 ale potem easy. 

Uzyj mozgu, prosze, jezeli wbije 180 level to nie bede mial dropu z bossow na mapie 150 level, placze bo jest powod do placzu. Zamiast zrobic 10 sekundowa przerwe to pier dolone matoly pisza bez przerwy ile jest ludzi online, kogo to interesuje ?

Jak mam zrobic ekwipunek na 150 level, skoro nie moge zrobic dunga do tego potrzebnego ?

Po co mam expic skoro bede w plecy ze wszystkim ?

Rozumiesz teraz ?

Dlaczego placze, dlatego ze ludzie gonia z levelm i jaki bedzie sens bic w 90 typa jednego bossa ?

Opublikowano

Nie ma  forum bo surek w kija leci niestety 

Niestety nie ja odpowiadam za forum, a nasz technik forum. Mogę go jedynie dopytać jak idą prace :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Pytanie co do konkursu.

Piszę, że muszę udostępnić post publicznie, ale facebook blokuje udostępnianie postów publicznie, jeśli ktoś nie ma skończone 18 lat.

Nie mogę zmienić już daty, więc nie mogę wziąć udziału w konkursie ?

Czekam na odpowiedź....

@xevenement

@SuReK

Hmm ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Niestety nie ja odpowiadam za forum, a nasz technik forum. Mogę go jedynie dopytać jak idą prace :)

Fajnie by było :)

Ewentualnie znajdź kogoś innego kto ci postawi forum.

Przydało by się je jak najszybciej ogarnąć

12113099795230620771.png

Opublikowano

Uzyj mozgu, prosze, jezeli wbije 180 level to nie bede mial dropu z bossow na mapie 150 level, placze bo jest powod do placzu. Zamiast zrobic 10 sekundowa przerwe to pier dolone matoly pisza bez przerwy ile jest ludzi online, kogo to interesuje ?

Jak mam zrobic ekwipunek na 150 level, skoro nie moge zrobic dunga do tego potrzebnego ?

Rozumiesz teraz ?

Dlaczego placze, dlatego ze ludzie gonia z levelm i jaki bedzie sens bic w 90 typa jednego bossa ?

Serwer jest tak skonstruowany, że wbijanie levela to nie jest problem. Problem niestety jest wtedy gdy masz eq na 90 lv na mapie 150 / 180. Może jak zrobisz eq na expa to nie będziesz miał najmniejszego problemu z ubijaniem bossów.

@xevenement

@SuReK

Hmm ?

Sprawdzamy to.

Opublikowano

Rozumiesz teraz ?

O k***a jak nie ma dropu?? jak jest :)

I otrucie chyba 8 lvli różnicy jak się  nie myle więc nadal nie widzę problemu!

Płacz płacze albo nawet i skończ jednego płaczka na serwie mniej.

Serwer polecam wszystko co trzeba naprawiają, pomoc od administracji jest. Boty banuja! Czego chcec więcej? AAaa ty byś chciał od razu 200 lvl eq perf i cały is? Zapomniałem bo jak widzisz w nazwie Easy to myślisz ze wszystko na start dostaniesz.

Ps: jakoś na mapie 120 drop z bosa jest na 150 lvl a to już jest poziom na nową mape :)

Tyle ci powiem: 

49826839093821304828.jpg

55381514166733279449.gif

Opublikowano

To świetnie do z łaski swojej jak możesz to dopytaj i daj nam jakieś info będę nie zmiernie wdzięczny . Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...