Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revios [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm to zaraz male pytanko

DT prywatne wkoncu czy nie ? i jak reszta takich lokacji ?

mam sie zcierac z masa mlotkow ktorym klikanie sprawia przyjemnosc i psuja "BO MOGE" czy nie?

bo jak niema solowek to ja postoje i dziekuje

Opublikowano

hmm to zaraz male pytanko

DT prywatne wkoncu czy nie ? i jak reszta takich lokacji ?

mam sie zcierac z masa mlotkow ktorym klikanie sprawia przyjemnosc i psuja "BO MOGE" czy nie?

bo jak niema solowek to ja postoje i dziekuje

DT jest prywatne tylko potrzebujesz przepustki. Możesz odkupić, z skrzynek i za AP.

Opublikowano

Dlaczego nie mogę wypłacić Yang ze sklepu? Mam 200kk w sklepie, a przy próbie wypłacenia ciągle pisze "Wypłacono 0 Yang".

Jest gdzieś możliwość kupowania bryłek ?

Opublikowano

Brakuję mi :

Łączenia PD i Rękawic

Zapisywania cen w czasie wystawiania sklepu.

Usunięcie powiadomień o zmianie bonusów ( z tym poszaleliście ), miksuję sobie kilka przedmiotów grając i nie dość, że nie widzę o czym inni piszą to powiadomień od GM'a nie widzę.

@xevenement

Coś, czy się nie da ? -.-

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Czy jest tu jakiś zwój żeby sb skille zmienić np. z body na mentala na wyższym lvl, bo ten co jest u handlarza resetuje tylko pkt. statystyk ?

Opublikowano

Czy jest tu jakiś zwój żeby sb skille zmienić np. z body na mentala na wyższym lvl, bo ten co jest u handlarza resetuje tylko pkt. statystyk ?

Dzisiaj będzie dodany zwój, będzie działać do 120lvl'a.

Opublikowano

Dlaczego nie mogę wypłacić Yang ze sklepu? Mam 200kk w sklepie, a przy próbie wypłacenia ciągle pisze "Wypłacono 0 Yang".

Jest gdzieś możliwość kupowania bryłek ?

Tak jest coś takiego jak "kwota wypłaty" i tak wpisujesz ile yang chcesz wypłacić. 

Praktycznie nikt nie ma problemów z patcherem, polecam zmienić antywirusy bo te Ci nie działają poprawnie, co do samego Virtustota to nie polecamy. My z wirusami w patcherze nie mamy nic wspólnego gdyż nie istnieją. 

Jako, że nie startuje aktualnie żadnej lepszy serwer postanowiłem zagrać tutaj.

I mam pytanie, wbiłem ten 150lvl i to chyba był mój błąd. Eq z łez mam, jedynie buty i tarcze na 90lvl stopień IV.

Na resztę eq nie starczyło mi ulepek wbijając na mapie od 95 do 120lvl.

I nie wiem jak je teraz zrobić bo ani z mobów na mapie 95 nie lecą mi ulepki, ani z śmierci.

No i co teraz mam robić? Kolejną postać? 

Chciałem pójść na katakumby bo tak nie mam nic do roboty.

Albo mi się zjebały tekstury albo tak ma być.

attachicon.gifmetin.png

Musisz robić dropka. 

Opublikowano

Mam pytanie ulepy z mapy 95 i ze smierci to tylko ulepki na eq exp czy do eq pvp tez potrzebne :) ?

do pvp też :>

edit,

jak tutaj się rangę wbija?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...