Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam serwera ze wzgledu na XEERA i to jest jedyny powod przez ktory nie marnowal bym nawet 2 minut na sciągniecie clienta  ;)  ;)  ;)  ;) 

To juz lepiej na deneris iść gdzie administracja chociaz zyje, bez kappy pozdrawiam -.-

Gratulacje inteligencji.

Ja tworzę serwery na zamówienie i nie piszę się do niczego poza tym (reklamowania, gmowania w grze) - jestem TYLKO i WYŁĄCZNIE od spraw technicznych a na serwerach które tworzę mam pewny % udziałów co znaczy nie należą te serwery do mnie - co oznacza, że GM'ów nie wybieram JA tylko zespół osób (co prawda ze mną na czele - ale ja nie mam jednoznacznego prawa głosu) i to samo dotyczy świata gry i planowanych aktualizacjach - jak powiedzą mi, że mam dodać/zmienić to czy tamto to to robię, jeśli mi nie każą to nie robię - jeszcze nie miałem sytuacji abym nie wykonał czegoś co zleceniodawca kazał mi zrobić, więc nie wiem w czym problem.

Co do akurat Ravii - mam na niej 50% udziałów - co znaczy, że także nie mam jednoznacznego prawa do serwera a każda czynność musi odbywać się we współpracy obu osób - ja jestem od strony technicznej, IsAmU od strony reklamy.

A co do GM'ów na Ravii to akurat napisałeś coś o czym nie masz zielonego pojęcia, bo są aktywni i często odbywają się różne Eventy.

Pozdrawiam.

tak jak skarperty dropiące do końca lutego?  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png

Zacznijmy od tego, że Skarpetki akurat ustawiał Mohito i być może zapomniał ich wyłączyć.

A druga sprawa jest taka, jeśli Event jest dłużej to chyba lepiej, prawda?

skończ się kompromitować gościu wielki pseudo techniku  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ty i mohito nadajecie się jedynie do polerowania butów, a ja po raz kolejny  :yay:  omijać serwery z pod szyldu pompa team oraz xeer czytaj asig czytaj weles  ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie polecam serwera ze wzgledu na XEERA i to jest jedyny powod przez ktory nie marnowal bym nawet 2 minut na sciągniecie clienta  ;)  ;)  ;)  ;) 

To juz lepiej na deneris iść gdzie administracja chociaz zyje, bez kappy pozdrawiam -.-

Gratulacje inteligencji.

Ja tworzę serwery na zamówienie i nie piszę się do niczego poza tym (reklamowania, gmowania w grze) - jestem TYLKO i WYŁĄCZNIE od spraw technicznych a na serwerach które tworzę mam pewny % udziałów co znaczy nie należą te serwery do mnie - co oznacza, że GM'ów nie wybieram JA tylko zespół osób (co prawda ze mną na czele - ale ja nie mam jednoznacznego prawa głosu) i to samo dotyczy świata gry i planowanych aktualizacjach - jak powiedzą mi, że mam dodać/zmienić to czy tamto to to robię, jeśli mi nie każą to nie robię - jeszcze nie miałem sytuacji abym nie wykonał czegoś co zleceniodawca kazał mi zrobić, więc nie wiem w czym problem.

Co do akurat Ravii - mam na niej 50% udziałów - co znaczy, że także nie mam jednoznacznego prawa do serwera a każda czynność musi odbywać się we współpracy obu osób - ja jestem od strony technicznej, IsAmU od strony reklamy.

A co do GM'ów na Ravii to akurat napisałeś coś o czym nie masz zielonego pojęcia, bo są aktywni i często odbywają się różne Eventy.

Pozdrawiam.

tak jak skarperty dropiące do końca lutego?  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png  %5E%5E.png

Zacznijmy od tego, że Skarpetki akurat ustawiał Mohito i być może zapomniał ich wyłączyć.

A druga sprawa jest taka, jeśli Event jest dłużej to chyba lepiej, prawda?

skończ się kompromitować gościu wielki pseudo techniku  ^^  ^^  ^^  ^^  ^^  ty i mohito nadajecie się jedynie do polerowania butów, a ja po raz kolejny  :yay:  omijać serwery z pod szyldu pompa team oraz xeer czytaj asig czytaj weles  ;)

A ty gościu dalej płaczesz o nic 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Padaka

Umiesz tylko napisać Syf lub padaka ? w sumie się nie dziwie jak ma się IQ poniżej 5 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

Widzę, że coraz mniejsze zainteresowanie.

Jak sytuacja na serwerze?
Jest jakaś aktywność?

Jakieś plany co do serwera?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
2 godziny temu, Plesniawek# napisał:

Jaki jest sens trzymania tego serwera dalej? Jakiś sentyment? Wytłumacz dlaczego nie chcesz s2/resetu bo to jest trochę nielogiczne trzymać ten serwer bez reklamy 

Bo to nie mój serwer.

Zresztą dobrze jest mieć rzeszę tych kilkuset grających (a 100 w jednym czasie) wiernych graczy - przynajmniej stoi twardo choć nic nie zarabia.

A poza tym jakbym go zamknął to drugiego bym nie postawił, bo tj. już wyżej wspominałem nie jest mój a współwłaściciel nie jest zainteresowany nowymi serwerami Metina więc lepiej mieć co się ma niż nic nie mieć.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano
2 godziny temu, Weles napisał:

Bo to nie mój serwer.

Zresztą dobrze jest mieć rzeszę tych kilkuset grających (a 100 w jednym czasie) wiernych graczy - przynajmniej stoi twardo choć nic nie zarabia.

A poza tym jakbym go zamknął to drugiego bym nie postawił, bo tj. już wyżej wspominałem nie jest mój a współwłaściciel nie jest zainteresowany nowymi serwerami Metina więc lepiej mieć co się ma niż nic nie mieć.

No racja Isamu ma wyje bane już w Metina, ale mógłbyś bez niego sam ruszyć, teraz na rynku nie ma prawie wgl. dobrych stabilnych serwerów, a Twoja ksywka przyciągnęłaby sporą liczbę graczy.

Opublikowano

Widzę, że sytuacja niezbyt ciekawa.

Nie lepiej po prostu to zamknąć? Serwer się wypalił, graczy nie ma, a wy dalej to ciągnięcie.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano
Dnia 28.05.2017 o 00:14, Evil Smile napisał:

Widzę, że sytuacja niezbyt ciekawa.

Nie lepiej po prostu to zamknąć? Serwer się wypalił, graczy nie ma, a wy dalej to ciągnięcie.

O luju co za ludzie, zamiast się cieszyć, że się serwer utrzymuje z własnej kieszeni to chcą, żeby zamykać xD

Dziwne czasy nastały :D

Ale jak serwery padają niektóre po 2 tygodniach to też jest źle, że admini je zamykają xD

Więc pytanie - jak żyć xdd

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano
12 godzin temu, Weles napisał:

O luju co za ludzie, zamiast się cieszyć, że się serwer utrzymuje z własnej kieszeni to chcą, żeby zamykać xD

Dziwne czasy nastały :D

Ale jak serwery padają niektóre po 2 tygodniach to też jest źle, że admini je zamykają xD

Więc pytanie - jak żyć xdd

dwa tygodnie>rok

Jeżeli chcecie to trzymajcie, tylko nie liczcie, że wam się tłumy zlecą.

wykończę cię jak podatki.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...