Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Zimowy turniej HaxBalla

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję wszystkim osobom za udział w turnieju. Mam nadzieje, że się podobało. Jak było wspomniane głównym problemem były walkowery a było ich dokładnie 8. Szkoda również tego, że Pestka nie dostał się do półfinałów co by na pewno była większa konkurencja. Gratulacje dla The Gunners za wygraną oraz poziom gry, zasłużone zwycięstwo. Dziękuję również @Valze za to, że się zgodził być opiekunem turnieju i poświecił swój prywatny czas na konkurs. W niektórych meczach były lagi co rozumiem i za razem przepraszam. @KlauS. tobie też chciałbym podziękować za to, że się zgodziłeś ze mną zagrać i mam nadzieję, że nie żałujesz. 

Jeszcze raz dzięki wszystkim za udział :)

arka gdynia

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie jakieś podsumowanie eventu? Jakaś kompilacja z najładniejszymi bramkami itp.? Gratuluję The Gunners, lecz myślę, że gdybyście grali z nami w finale to mielibyście ciężej :D

Opublikowano

Będzie jakieś podsumowanie eventu? Jakaś kompilacja z najładniejszymi bramkami itp.? Gratuluję The Gunners, lecz myślę, że gdybyście grali z nami w finale to mielibyście ciężej :D

Będzie.

­

Opublikowano

arka gdynia

k***a świnia

gratulacje wszystkim

@1373230489-U611928.pngGnabry @1373230489-U611928.pngBasille mogliście mnie mniej rozwalić ;_;

podium zajeli tylko ci co mieli już jakieś dalsze doświadczenie z haxem (granie w jakichś ligach) ale jak na mój poziom gry 4 miejsce to nie jest źle :v

Opublikowano

Spoko zachowanie wszystkich po turnieju, widać, że odbywała się zdrowa rywalizacja, bez spin itd. Spoko się to wszystko czyta :)

Gratki dla @1373230489-U611928.pngGnabry jak i @1373230489-U611928.pngBasille

ja flejmowalem rogo po przegranej  B)  B)

ale gratuluje wygranym jak i 2 miejsca, bo finał mnie zaskoczył.

Opublikowano

czemu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...