Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Zimowy turniej HaxBalla

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po zakończeniu turnieju jest planowana jego kolejna edycja??

Jeśli ktoś ogarnie to będzie. 

turnieje na mpc sa raz na rok takze zapraszamy w 2017

No chyba że Pestka zrobi w tym roku :>

­

w sumie spk pomysł, proponuje dać istnego jako moderatora nadzorującego cały proces bo valze...

eh

a nie czekaj

pestka ma perma

wczoraj odjebalismy beke

nikt nas juz nie lubi

wszyscy umrzemy

Nie mam perma xD

Oczwyście, że mogę kiedyś zrobić, chyba wszyscy pamiętamy, że mój turniej był najbardziej ogarnięty jak i najlepiej wspominany.

Mnie wszyscy lubią.

­

co ty świrujesz pawiana bydlaka

Pamiętam jak cię wyjebałem z mojego turnieju za brzydkie zachowanie jak i oszustwa, teraz będzie tak samo bydlaku.

­

zostaw niech odpadnie w 1 rundzie xD

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

w sumie spk pomysł, proponuje dać istnego jako moderatora nadzorującego cały proces bo valze...

eh

a nie czekaj

pestka ma perma

wczoraj odjebalismy beke

nikt nas juz nie lubi

wszyscy umrzemy

Nie mam perma xD

Oczwyście, że mogę kiedyś zrobić, chyba wszyscy pamiętamy, że mój turniej był najbardziej ogarnięty jak i najlepiej wspominany.

Mnie wszyscy lubią.

­

Pamiętam jak cię wyjebałem z mojego turnieju za brzydkie zachowanie jak i oszustwa, teraz będzie tak samo bydlaku.

­

Patrząc na to ile osób się zapisało w tym turnieju, to może trzeba pomyśleć by następny odbył się w formule 3v3? 

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

­

eh

a nie czekaj

pestka ma perma

wczoraj odjebalismy beke

nikt nas juz nie lubi

wszyscy umrzemy

Nie mam perma xD

Mnie wszyscy lubią.

­

­

Patrząc na to ile osób się zapisało w tym turnieju, to może trzeba pomyśleć by następny odbył się w formule 3v3? 

­

jestem za tym aby moze w przyszlosci jesli sie rozwinie troche mpcball i dojdzie troche graczy to mozna by bylo zrobic jakas lige

Opublikowano

­

eh

a nie czekaj

pestka ma perma

wczoraj odjebalismy beke

nikt nas juz nie lubi

wszyscy umrzemy

Nie mam perma xD

Mnie wszyscy lubią.

­

­

­

jestem za tym aby moze w przyszlosci jesli sie rozwinie troche mpcball i dojdzie troche graczy to mozna by bylo zrobic jakas lige

Osobną ligę czy drużynę do jakieś ligi? Szczerze mówiąc to wątpię by wypaliło xD Już kilka razy w ciągu kilku lat były jakieś próbyy

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Chodzi mi o ligę jako ligę jako turniej, każdy z każdym, króli strzelców, a nie tak drabinkowo jak tutaj, mysle ze byloby ciekawsze no i dłuższe co by nie trwało kilka rund i koniec a zeby bylo cos na dluzej :D 

Opublikowano

Chodzi mi o ligę jako ligę jako turniej, każdy z każdym, króli strzelców, a nie tak drabinkowo jak tutaj, mysle ze byloby ciekawsze no i dłuższe co by nie trwało kilka rund i koniec a zeby bylo cos na dluzej :D

Ta, proponowałem by dali nagrody w tym turnieju za króla strzelców, asysty itd. Fajne takie urozmaicenie i pewnie więcej ludzi by się zgłosiło :D

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Ta, proponowałem by dali nagrody w tym turnieju za króla strzelców, asysty itd. Fajne takie urozmaicenie i pewnie więcej ludzi by się zgłosiło :D

­

tylko kto by to wszystko liczył i tak dalej, za dużo roboty z tym, w ogole zobacz ile w tym turnieju jest walkowerów pomimo dużej ilosci zgłaszających

za mało nas ;/

Opublikowano

­

eh

a nie czekaj

pestka ma perma

wczoraj odjebalismy beke

nikt nas juz nie lubi

wszyscy umrzemy

Nie mam perma xD

Mnie wszyscy lubią.

­

­

super odbijasz piłke od bandy, super poradniki!

Opublikowano

­

tylko kto by to wszystko liczył i tak dalej, za dużo roboty z tym, w ogole zobacz ile w tym turnieju jest walkowerów pomimo dużej ilosci zgłaszających

za mało nas ;/

Wszystkie mecze nagrywane i na pewno łatwo byłoby to podliczyć, albo po każdym meczu dodawać do jakieś tabeli bramki i to wystarczy

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Moim zdaniem, żeby zrobić ligę to trzeba mieć solidną reklamę bo pewnie zgłosiłoby się z 10 drużyn z czego może 4-5 byłoby aktywnych, ale pomysł jak najbardziej dobry.

Opublikowano

eh, myśle że niepotrzebny tutaj mój komentarz ale ponieważ jestem bardzo zdenerwowany, mogę powiedzieć ze wręcz wkurwiony chciałbym oznajmić  ze własnie takie mecze jak ten który odbył się pomiędzy uczestnikami happi&nithral vs botek&pestka  manderigon ostatecznie definiują kto traci w hierarchi #haxbalowegwiazdymp3forum.

K***a no, a tak liczyłem na półfinał pomiędzy graczami starej ekipy forumka, miałem nawet nadzieje zrobić z tego skrót highlight z moim dodanym komenatrzem w którym wykrzykuje hymn 3 rzeszy.

powodzenia hapi dalej, przygotuj sie dobrze bo grasz ze mną i moim chłopakiem henrykiem

no i ch.uj no i czesc

Opublikowano

eh, myśle że niepotrzebny tutaj mój komentarz ale ponieważ jestem bardzo zdenerwowany, mogę powiedzieć ze wręcz wkurwiony chciałbym oznajmić  ze własnie takie mecze jak ten który odbył się pomiędzy uczestnikami happi&nithral vs botek&pestka  manderigon ostatecznie definiują kto traci w hierarchi #haxbalowegwiazdymp3forum.

K***a no, a tak liczyłem na półfinał pomiędzy graczami starej ekipy forumka, miałem nawet nadzieje zrobić z tego skrót highlight z moim dodanym komenatrzem w którym wykrzykuje hymn 3 rzeszy.

powodzenia hapi dalej, przygotuj sie dobrze bo grasz ze mną i moim chłopakiem henrykiem

no i ch.uj no i czesc

Wiesz, co ja Ci mogę powiedzieć, jest to po części wina pestki oraz hosta, bo ja miałem lagi i mandi też miał, a że pestka się nie zjawił no to wiesz... .

Opublikowano

no i ch.uj no i czesc

sugerujesz że jestem hujem i hujowo gram?????

zobaczysz że wygramy, nie wiem kiedy ten mecz ale wygramy xp

w nożnej tak samo jest, wygrał lepiej przygotowany xp

Opublikowano

K***a, nie ma szans. Heniu i Bastille wygrają ten półfinał i to wyraźnie

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

no i ch.uj no i czesc

Wiesz, co ja Ci mogę powiedzieć, jest to po części wina pestki oraz hosta, bo ja miałem lagi i mandi też miał, a że pestka się nie zjawił no to wiesz... .

Moja wina? Skoro niby były lagi to dlaczego rozgrywa mecz? Tak to jest jak c*****y host, gdyby poczekali 10minut to bym grał.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Bastille xD

spoko pestus, zagramy kiedy indziej wierze

Opublikowano

Szkoda że to nie turniej w Ball3D :/

Tam dużo bardziej ogarnięte teamy jak i turnieje 1v1 są.

No chyba nie.

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

ok nagranie z naszego tj gunnersów półfinału i odpowiednio potem finału http://haxrec.com/89456

ogólnie turniej mi się podobał, za duzo moim zdaniem walkowerów ale nigdy się nie dostaje czego sie chce. propsy za Valze który mimo iż nie gra w ogóle w haksbal to jednak jakoś to tam wszystko poskładał do kupy i jakoś to fajnie szło, ale nastepnym razem wolalbym aby organizował i miał nad tym większą kontrole ktoś kto faktycznie w tym siedzi, do tego zdania przyczyniły mnie problemy w finale kiedy miałem duzo pingu i napisałem na czacie "p" co dla kazdego rasowego haksbalisty oznacza pauze a dopoki pestka i druzyna przeciwna co szanuje nie zrobili rabanu administracja w ogole by nie zareagowała.

Dzięki wszystkim za wzięcie udziału, najbardziej tym którzy zagrali zeby były te 32 druzyny (klaun) mam nadzieje ze równie dobrze się bawiliście jak my z henrykiem, szkoda troche pestki ale biednemu zawsze ch.uj w oczy i wiatr w uszy

gg wp

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich naszych kibiców (w tym Jana Pawła II i Adolfa Hitlera, naszych największych kibiców), którzy w nas wierzyli, BYLIŚCIE WSPANIALI!!! Finał to było coś na co czekałem (czekałem także na mecz z @1373230489-U611928.png.Pestka. i @x070x ale przejebali), mecz był emocjonujący mimo tylko 1 bramki.

BASILLE KOCHAM CIĘ!!!!!111 BYŁEŚ NAJLEPSZY <3

Pozdrawiam także moją mamę, bez niej nie byłoby mnie tutaj.

@1361622928-U485574.pngRogoichuj ciebie też pozdrawiam, jak mógłbym zapomnieć.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich naszych kibiców (w tym Jana Pawła II i Adolfa Hitlera, naszych największych kibiców), którzy w nas wierzyli, BYLIŚCIE WSPANIALI!!! Finał to było coś na co czekałem (czekałem także na mecz z @1373230489-U611928.png.Pestka. i @x070x ale przejebali), mecz był emocjonujący mimo tylko 1 bramki.

BASILLE KOCHAM CIĘ!!!!!111 BYŁEŚ NAJLEPSZY <3

Pozdrawiam także moją mamę, bez niej nie byłoby mnie tutaj.

mnie to już nie pozdrowisz? beze mnie i mojej hiperpłodności też by nie byłoby cie tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...