Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - Zimowy turniej HaxBalla

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w sumie można dać te 5 minut i brak limitu goli

gra będzie ciekawsza i bardziej zacięta a zarazem będzie więcej szans dla drużyn by sie odkuć jak straciły już np. 2 bramki, bo na 3 gole to już nie było by chyba szansy wygrać.

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę dyskutować tutaj na temat turnieju. Banner jest dobry nie będziemy go zmieniać.

Opublikowano

­O której się w piątek zaczynają rozgrywki?

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

­O której się w piątek zaczynają rozgrywki?

W najbliższy weekend zostanie wylosowana drabinka i roześlemy pw.

Opublikowano

­Ok, a można wtedy się wypisać? Bo nie wiem po prostu, czy w piątek zdążę do domu wrócić

full_logo_mini.png  PluginController - plugin Spigot do zarządzania swoimi pluginami. Włączaj i wyłączaj pluginy, przeładowywuj je, pobieraj nowe pluginy z repozytorium Spigota - wszystko z poziomu serwera!

PluginController na spigotmc.org

Opublikowano

­Ok, a można wtedy się wypisać? Bo nie wiem po prostu, czy w piątek zdążę do domu wrócić

Jak ktoś się nie stawi na mecz, to nie będziemy go karać, ale drużyna przegra walkowerem.

Opublikowano

Bo najzwyczajniej w świecie nie gra w haksbal, przynajmniej  z tego co mi wiadomo i jest tutaj tylko dlatego ze musi być.

Opublikowano

Ja tylko pomagam w organizacji turnieju i dbam, żeby wszystko poszło sprawnie. Mogę wam zakładać pokoje, nie ma problemu, ale póki co nikt mnie jeszcze o to nie prosił.

Opublikowano

Czyli rozumiem, że nie zakładałeś jeszcze żadnego pokoju w haxballu? Jeżeli tak to jaką mamy pewność, że ping będzie optymalny do gry, ba! czy w ogóle wejdziemy do Twojego rooma :D

Takie rzeczy się sprawdza przed turniejem, a Wy robicie wszystko na odwal jak dzieci z podstawówki.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Czyli rozumiem, że nie zakładałeś jeszcze żadnego pokoju w haxballu? Jeżeli tak to jaką mamy pewność, że ping będzie optymalny do gry, ba! czy w ogóle wejdziemy do Twojego rooma :D

Takie rzeczy się sprawdza przed turniejem, a Wy robicie wszystko na odwal jak dzieci z podstawówki.

Było to sprawdzane. Ping wahał się w skali 50-80. 

­

Opublikowano

Niech Cię głowa o to nie boli. Jeśli sam nie będziesz miał lagów, to maszyna na której będzie host również. Łącze symetryczne 1Gbit w Niemczech.

Opublikowano

Zasady finałów najpewniej jeszcze się zmienią, bez obaw.

Opublikowano

Jeśli nie będzie 32 drużyn to co wtedy?

Wtedy 16 drużyn będzie, a reszta rezerwowi, bo na pewno ktoś się nie pojawi ;)

Opublikowano

Wtedy 16 drużyn będzie, a reszta rezerwowi, bo na pewno ktoś się nie pojawi ;)

bez sensu

a tak btw, dlaczego usuneliście mój pierwszy post gdzie napisałem 'narazie nie aktualne'?

@Valze to go przywroc, edytuje go

Opublikowano

bez sensu

a tak btw, dlaczego usuneliście mój pierwszy post gdzie napisałem 'narazie nie aktualne'?

Ukryłem go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...