Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publiczny Serwer TS3 | GoVoice.pl

pr0chu

A czy Ty już wypróbowałeś nasz serwer?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. A czy Ty już wypróbowałeś nasz serwer?

• Tak, przebywam na nim codziennie!
      21
    • Jeszcze nie ale na pewno zawitam!
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A bo ja mam takie pytanie bo na gametrackerze jest napisane ze aktualnie jest 230 osób, jednak na serwerze napisane jest że jest 130 osób. Ktoś mi wytłumaczy to dziwne zjawisko? :v

Jest to bugowanie gametrackera polecam zgłosić serwer i znowu dostaną bana.

giphy.gif

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Faktycznie coś nie tak z tym online.

fake3.png

fake2.png

Szkoda, ze wymuszają na gametrackerze sztuczny online, myślałem że jest to jeden z nielicznych serwerów godny polecenia o wysokiej kulturze administrowania.

Opublikowano

fake3.png

fake2.png

Szkoda, ze wymuszają na gametrackerze sztuczny online, myślałem że jest to jeden z nielicznych serwerów godny polecenia o wysokiej kulturze administrowania.

Mówiłem, to się wypierał id***. Nie polecam serwera z powodu korzystania i próby wybicia serwera na bugach.

Administrator myśli, że zamiecie takie sprawy pod dywan, ale my nie jesteśmy głupi!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

A bo ja mam takie pytanie bo na gametrackerze jest napisane ze aktualnie jest 230 osób, jednak na serwerze napisane jest że jest 130 osób. Ktoś mi wytłumaczy to dziwne zjawisko? :v

Jest to bugowanie gametrackera polecam zgłosić serwer i znowu dostaną bana.

Witam Cię TheGronek1910PL, Cieszy nas Pańskie zainteresowanie, chciałbym się dowiedzieć kiedy mieliśmy bana i dlaczego nadal nie mamy jeśli już został nas serwer zbanowany? Prosimy o zgłoszenie problemu do GT.

fake3.png

fake2.png

Witam Cię pvpandpk, Przykro nam że jest Pan źle poinformowany, prosimy się zapoznać z całą prawdą i powodem takich usterek.

fake3.png

fake2.png

Mówiłem, to się wypierał id***. Nie polecam serwera z powodu korzystania i próby wybicia serwera na bugach.

Administrator myśli, że zamiecie takie sprawy pod dywan, ale my nie jesteśmy głupi!

Witam Cię VMWare PONOWNIE, widzę że Pana żałosna obsesja ciągnie się no cóż, już Panu mówiłem wszelkie problemy z serwisem GT nie są związane z naszym serwerem, prosimy kierować wszelkie skargi do GT.

logo1.png

Opublikowano

btw. @K-Scripts wypowiedz się o emulatorze Adamsa :) Słyszałem co ostatnio rozmawiałeś z Lulkiem i Gronkiem na PGC24 :)

Marne bugowanie statysyk aby byli wyżej w GT + te wcześniejsze groźby na PW ( gdzie dodałem GM aby nie było czegoś ).

Bana nie dostaliście ale cofneli wam ranking do miesiąca i wyłączyli nabijanie co powodowało że musieliście od nowa go włączyć.

Dziwią mnie jeszcze 2 bany które dostałem u was na serwerach od Ziomka który udostępnił Tobie mój adres IP z UID.

Ja bym się bał wbijać na takie serwery, gdzie właściciel daje IP osobom trzecim.

Opublikowano

@pr0chu Dostaliście bana w tym samym czasie co ONLINE-TS3.PL, ponieważ oni też bugują tutaj Adams pisze czemu jego serwer został zbanowany http://www.gametracker.com/forums/forum.php?site=1&post=396010#post396010

Witam Cie, Tak jak mówiłem proszę o pisanie do GT, nie przypominam sobie takiej sytuacji aby serwer był zbanowany. Jak Pan by troszkę znał Angielski by Pan wiedział że na GT admin się wypowiedział że server nie jest zbanowany ani że nie był.  Tak jak się wypowiedziałem w innych postach co ma GT "LICZNIK STATYSTYK" do poziomu serwera, zdolności Administratorów, kultury serwera GoVoice.pl?

btw. @K-Scripts wypowiedz się o emulatorze Adamsa :) Słyszałem co ostatnio rozmawiałeś z Lulkiem i Gronkiem na PGC24 :)

Marne bugowanie statysyk aby byli wyżej w GT + te wcześniejsze groźby na PW ( gdzie dodałem GM aby nie było czegoś ).

Bana nie dostaliście ale cofneli wam ranking do miesiąca i wyłączyli nabijanie co powodowało że musieliście od nowa go włączyć.

Dziwią mnie jeszcze 2 bany które dostałem u was na serwerach od Ziomka który udostępnił Tobie mój adres IP z UID.

Ja bym się bał wbijać na takie serwery, gdzie właściciel daje IP osobom trzecim.

Witam nie wiem dokładnie czemu Online ma coś wspólnego z GoVoice ale niech wam będzie, trzymajcie się tej teorii. Jeśli jest Pan zbanowany proszę kierować wszelkie pytania na maila [email protected].

Pozdrawiam serdecznie. 

logo1.png

Opublikowano

Widzę, że coś Ci się kolego myli.

Pomyśl czy wiesz o czym piszesz.

Wracając do tego "emulatora" jeżeli przypuśćmy, że takie coś istnieje to Twojej osobie nic do tego.

Widzę, że nie masz się do czego przyczepić więc pijesz do tego.

Osobiście mało mnie interesuje co dane serwery robią. Serwer GoVoice.pl świadczy usługi na wysokim poziomie i według mojej osoby można śmiało im zaufać.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Okej cała banda pgc się wypowiada a sami macie boty na serwerze ,jeszcze te wasze idiotyczne wymówki że to vpn dla całej gildii + cała gildia na linux ciekawe  i tak daleko nie pociągniecie z tym syfem bo na tym nie polega reklama serwera  ;)

A potem tekst VMWare na forum o Polskiej cebuli, sam wbija ranking na botach a przychodzi tu robić anty reklamę. Wystarczy spojrzeć na niego i jego serwer  xD

Co do serwera to polecam, widać że właściciel ma ambicje i ulepsza serwer w dobrym kierunku.

Pozdrawiam.

­

8zYYF16.gif?1

Opublikowano

Jeżeli macie jakiś problem z serwerem i podejrzewacie, że w sposób niezgodny z regulaminem GameTracker'a pnie się wyżej w rankingu - ZGŁOŚCIE GO!

Specjalnie dla Was stworzyłem poradnik jak zgłosić taki serwer na platformie GameTracker - KLIKNIJ TUTAJ!

@TOPIC:

Serwer stworzony z pasji. Myślę, że niebawem serwer wskoczy do TOP10PL chociaż, w moim rankingu znajduje się dużo wyżej.

Opublikowano

Widzę, że coś Ci się kolego myli.

Pomyśl czy wiesz o czym piszesz.

Wracając do tego "emulatora" jeżeli przypuśćmy, że takie coś istnieje to Twojej osobie nic do tego.

Widzę, że nie masz się do czego przyczepić więc pijesz do tego.

Osobiście mało mnie interesuje co dane serwery robią. Serwer GoVoice.pl świadczy usługi na wysokim poziomie i według mojej osoby można śmiało im zaufać.

Pozdrawiam.

Witam Borygard, Jak widać nie masz zielonego pojęcia na temat serwera jak i GameTrackera, tak jak szanowni Panowie K-Scripts i Cookie™ napisali piszesz aby spinać się i robić anty-reklame.

Witaj VMWare, widać że jesteś tak wielkim fanem naszego serwera że śledzisz wszystkie działania na bieżąco, doceniam Twój czas i poświęcenie aby wypromować nasz serwer.

Witaj TheGronek1910PL, Ty też przyjacielu zajmij się swoim serwerem TeamSpeak a nie w tak żałosny sposób starasz się oczernić serwer, czy jesteś pewny na 100% że to jest wina naszego serwera? że GoVoice.pl manipuluje statystykami? Więc jeśli tak owych dowodów nie posiadasz to proszę o nie wprowadzanie ludzi w błąd, zajmij się swoim serwerem TeamSpeak3 i krzywo postawionymi kanałami, dziękuje :)

A to wiadomość dla was wszystkich :) BorygardVMWareTheGronek1910PL, trudność wam pewnie sprawia wiele rzeczy ale szanowny Pan Eterprime  ułatwiła wam pewne problemy, tak wspaniałomyślnie napisał dla was poradnik, JAK ZGŁASZAĆ SERWERY NA GT :) proszę was bardzo:

http://www.mpcforum.pl/topic/1550390-zg%C5%82aszanie-serwer%C3%B3w-gt-gametracker/

Jeśli będzie trzeba napiszę poradnik jak otwierać linki, w razie problemów oczywiście. 

@topic

A dla naszych kochany użytkowników GoVoice.pl!

Mamy dla was prezent w postaci PaySafeCard 20zł :) Kto Pierwszy Ten lepszy!

psc.png

logo1.png

Opublikowano

Można wiedzieć co za utwór z intra? :D

Witam Cię @Blaaszka , niestety nie jestem wstanie podać Ci utworu, intro nie zostało robione przez Ekipe GoVoice.pl, tylko użytkownika naszego serwera. Przepraszam strasznie że nie jestem wstanie pomóc.

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na prawdę świetny serwerek ;) można bez problemu polecić.

Dziękujemy za dobrą opinię. Będziemy robić wszystko aby nasz serwer świadczył jak najlepsze usługi głosowe serwerów TeamSpeak3. Przypominamy o naszym FanPage'u KODY PaySafeCard już niedługo zawitają na naszej tablicy!

Pozdrawiam pr0chu.

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...