Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Publiczny Serwer TS3 | GoVoice.pl

pr0chu

A czy Ty już wypróbowałeś nasz serwer?  

32 użytkowników zagłosowało

1. 1. A czy Ty już wypróbowałeś nasz serwer?

• Tak, przebywam na nim codziennie!
      21
    • Jeszcze nie ale na pewno zawitam!
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Serwer GoVoice.pl oferuje profesjonalną komunikację pomiędzy graczami z całego świata. Zapewniamy jakość rozmów na najwyższym poziomie. Nasze usługi są całkowicie bezpłatne oraz posiadamy zaawansowane zabezpieczenia naszego serwera. Na naszym serwerze każdy użytkownik może czuć się bezpieczny! Oferujemy miłą atmosferę oraz rywalizację dzięki naszemu systemowi poziomów. Tylko u nas użytkownicy są nagradzani za aktywność, nagrody typu gier na platformie Steam, kodami PaySafeCard czy też doładowaniami Telefonu.

ofka2.png

kropka.pngStabilność     kropka.pngTechnologie    kropka.pngProfesjonalizm

kropka.pngKanały VIP    kropka.pngKanały Prywatne    kropka.pngAnty-DDOS PRO

kropka.pngNiskie Pingi    kropka.pngLokalizacja Poznań    kropka.pngLicencja 256 slotów

I o wiele wiele więcej ! :)

sta.png

Jesteśmy bardzo stabilnym serwerem, który stoi na dwóch maszynach. Oferujemy szeroką gamę zabezpieczeń sieciowych tak jak i sprzętowych. Nasz serwer jest włączony przez 24 godziny na dobę przez 365 dni w roku. Jesteśmy zawszę dostępni dla naszych Użytkowników.

pro.png

Każdy z naszych  Administratorów jest profesjonalnie wyszkolony aby mógł oferować profesjonalną pomocą w każdej chwili. Administrator nie może odmówić pomocy na kanałach w strefie pomocy jeśli pomoc jest związana z problemami naszego serwera.

tech.png

Mamy wspaniałą technologie, która ułatwia administratorom tak jak i Użytkowników korzystanie z naszych usług. Oprogramowanie mBOT pozwala ułatwić naszym Użytkowników otrzymanie kanału prywatnego tak jak i rang. Nasz banner wyszukuje preferencje naszych Użytkowników i dopasowuje się do nich.

vip.png

Jeśli będziesz chciał założyć Kanał VIP musisz posiadać 10 osobową grupę stałych użytkowników. Kanał VIP posiada 5 pod kanałów. Dodatkowy kanał jest zrobiony aby nasz bot mógł automatycznie nadawać rangę klanową po wejściu na kanał, jest wymagane pozwolenie właściciela kanału. Jeśli jest to grupa powyżej 25 osób oferujemy więcej pod kanałów oraz Music Bota 24/7. 

prywatne.png

Kanały prywatne to doskonałe miejsce dla małych grup, ułatwiają komunikację pomiędzy osobami. Kanał prywatny posiada 3 dodatkowe pod kanały. Użytkownicy już nie muszę martwić się o zmianę daty w Topicu nasz bot automatycznie aktualizuje ją gdy właściciel kanału jest na kanale.

ip.png

178.217.189.127

domena.png

GoVoice.pl

strona.png

http://govoice.pl/

zapro.gif

EVENT!!

logo1.png

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Magiczny serwer!

Bardzo przejrzysta prezentacja, zadbany serwerek, uprzejma administracja.

Coś mi się wydaje, że to będzie topowy serwer niedługo  B) 

Powodzonka!

Dziękujemy za tak dobrą opinię, mamy nadzieje że nasz serwer wybije się i będziemy na pierwszych stronach Polskich TeamSpeaków. 

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Serwer sam w sobie posiada wysokie standardy.

Administracja jak i sam pr0chu reprezentują wysoki poziom, od początku Naszej współpracy posiadali jasno określony cel, w pełni mogę polecić owy serwer bo ma przyszłość!

Opublikowano

Serwer sam w sobie posiada wysokie standardy.

Administracja jak i sam pr0chu reprezentują wysoki poziom, od początku Naszej współpracy posiadali jasno określony cel, w pełni mogę polecić owy serwer bo ma przyszłość!

Dziękuje KlassKai.. za wypowiedz. Wprowadzimy małe zmiany na naszym serwerze aby nasi użytkownicy mogli się cieszyć większym standardem naszych usług, planujemy także zmienić nieco strefę muzyczną aby była bardziej przejrzysta.

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

[P]O co chodzi z tym Banerem

[P]O co chodzi z tymi Poziomami 

[P.1]  O co chodzi z Tym Banerem?

[O.1] A więc nasz banner działa na zasadzie że wszelkie informacje wyskakują na nim oraz gdy ma się rangi gier na naszym serwerze to banner automatycznie przystosowuję się do tych rang i zmienia tło banneru na tło tych gier.

[P.2] O co chodzi z tymi Poziomami?

[O.2] Czym więcej godzin się siedzi na naszym serwerze tym większy zdobywa się Poziom. Od poziomu zależy ile możesz posiadać rang oraz jakie masz udogodnienia na naszym serwerze np. możliwość pisania, możliwość poke itp. Za wysokie poziomy nasi Użytkownicy zostają nagradzani doładowaniami telefonów albo kodami PaySafeCard.

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

[P.1]  O co chodzi z Tym Banerem?

[O.1] A więc nasz banner działa na zasadzie że wszelkie informacje wyskakują na nim oraz gdy ma się rangi gier na naszym serwerze to banner automatycznie przystosowuję się do tych rang i zmienia tło banneru na tło tych gier.

[P.2] O co chodzi z tymi Poziomami?

[O.2] Czym więcej godzin się siedzi na naszym serwerze tym większy zdobywa się Poziom. Od poziomu zależy ile możesz posiadać rang oraz jakie masz udogodnienia na naszym serwerze np. możliwość pisania, możliwość poke itp. Za wysokie poziomy nasi Użytkownicy zostają nagradzani doładowaniami telefonów albo kodami PaySafeCard.

Pozdrawiam.

OO to fajnie.

Mam jeszcze jedno pytanie rekrutacja na Dj jest otwarta 

Opublikowano

OO to fajnie.

Mam jeszcze jedno pytanie rekrutacja na Dj jest otwarta 

Zgadza się, Rekrutacja na DJ'ów oraz Adminów jest otwarta, więc zapraszam serdecznie!

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

@topic Muszę powiedzieć że dobry serwerek. Mbot pełna automatyzacja i assign group. Polecam siedziałem :) 

Takie serwery w tym dziale powinny się znajdować a nie jakasnazwa.nazwahostingu.cos

Pozdrawiam, G..­

Opublikowano

@topic Muszę powiedzieć że dobry serwerek. Mbot pełna automatyzacja i assign group. Polecam siedziałem :) 

Takie serwery w tym dziale powinny się znajdować a nie jakasnazwa.nazwahostingu.cos

Pozdrawiam, G..­

Dziękujemy za opinie!

@topic - Z dniem dzisiejszym będziemy pracować nad Kanałem Youtube!

logo1.png

Opublikowano

Znajomy podał adres potrzebowalem nowego serwa, bo gdy gierki odpalam cos strasznie ping mi skacze, a z tym ts jest spokojnie polecam bardzo.

8547014573848511113729.jpeg

Opublikowano

Znajomy podał adres potrzebowalem nowego serwa, bo gdy gierki odpalam cos strasznie ping mi skacze, a z tym ts jest spokojnie polecam bardzo.

Zgadza się nasz serwer posiada najlepszą łączność co daje nam niskie Pingi, dlatego też użytkownicy mogą cieszyć się czystością rozmów.

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

Mam pytanie kiedy na serwerze odbędzie się jakiś ewent 

Dobrze się składa bo event Quiz odbędzie się w Niedziele ( 07.02.16 ) o godzinie 16:00. Więcej informacji na serwerze!

Pozdrawiam.

logo1.png

Opublikowano

+ Oryginalne ikonki.

+ Kreatywny pomysł na server.

+ TeamSpeak estetyczny.

+ Stabilny.

+ Dojrzała Administracja.

Polecam server. Nic dodać - nic ująć. :)

Opublikowano

+ Oryginalne ikonki.

+ Kreatywny pomysł na server.

+ TeamSpeak estetyczny.

+ Stabilny.

+ Dojrzała Administracja.

Polecam server. Nic dodać - nic ująć. :)

Dziękujemy Maju za dobrą opinię, planujemy dodać strefę Rozrywki dla naszych użytkowników.

logo1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...